- HDD probléma (nem adatmentés)
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dell notebook topic
- Autós kamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Home server / házi szerver építése
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fo_di
őstag
én is ezt az openelecet néztem, hogy jó lenne
a maemo/meego/mer portot megnézem majd, meg a valószínű androidot is (ha ics nem is, froyo/gb biztos lesz rá)
pont az egyszerű kártyacsere miatt akarok sd hosszabbítót gyártani, aztán megfelelő helyre lehet tenni a dugóját
meg gondolkodok, hogy a tápellátását egy palm touchstone-nal kéne megoldani, éppen a hptól várom, hogy vajon elbírná-e teljesítménnyel, mert azért menő lenne az indukciós töltéspersze ez majd csak valószínűleg későbbi upgrade lesz majd
-
vamzi
senior tag
Furcsán fog kicsit mutatni az üres PC-s ház a közepében egy bankkártyaméretű elektronikával
A windowsba egyáltalán ne reménykedj, nem arra van kitalálva. Ha netán később elindítják rajta, akkor meg biztosan nem fog valami élvezhető tempót produkálni.
Ki milyen OS-t akar/fog rajta futtatni?
én:
OpenELEC+XBMC
DebianValószínűleg Dualbootos lesz, vagy "kétkártyás".
-
Sn[4k3]
senior tag
Ebbe a "házalós" ötletbe én is beleszállnék. Én egy szolidabb billentyűzetet fogok keresni amibe belefér, úgy olyan lenne, mint egy ős PC
. RaspberryPi logón én is gondolkodtam, de én majd fújni fogom minta meg festék segítségével.
-
fo_di
őstag
a routerből biztosan csak egy vezeték kell, a dongle még nem jött meg, de gondolom, azon is annyi lesz, ha meg nem, még mindig itt van ez a lehetőség is
a plexivel valószínűleg megvárom, mire megjön a lap, aztán a hátlapot is abból fogom megcsináltatni, úgy talán már kevésbé küldenek el a fenébe, hogy mit kezdek ott egy egérpiszoknyi darabbal
majd még azt kell kitalálnom, hogy hogyan rögzítsem a házba bele -
bb.bocs
őstag
hogy ti miken agyaltok
én sima házba betolom aztán jó
ti pedig nem is magyar nyelven beszéltek xD
remélem valami linux alatti windows is meglesz oldva hamár a ház ilyen tervek árán születik meg
-
vamzi
senior tag
Hát megmunkálni tuti nem fogja, de legalább nem kell venned egy egész tábla plexit.
Biztosan jó úgy is, ahogyan te akarod, csak úgy sokkal biztosabban kapsz megfelelő végeredményt, ha a dongle seggét dugod ki az antenna helyén. A dongleökről általában úgy is lecsavarozható az antenna. Namármost, ha kiszeded a router gyári antennáját, akkor meg is van a lyuk, amin át tudod dugni a donglet. arra visszatekered az antennát és kész, nem kell megbontanod a wifit, csak a burkolatát kell leszedned és belül rögzítened a routerben.
Bár, ha csak egy vezetéket kell átforrasztani, akkor lehet a te verziód egyszerűbb
-
fo_di
őstag
válasz
Neil Watts #691 üzenetére
villám csapott bele a wan porton keresztül, ezért használhatatlan routerként
(egyszer a kábeltévé zsinórján keresztül bevágott a villám, elsütve a kábelnet modemet, azon át meg a wan-portot a routeren és egy tvtuneren át a gépem igen kellemes részét: a tunert, a tápot meg az integrált háló és hangkártyát - a hálózat a routeren át jött ki, a hangra meg a tuner volt rádugva)
(egyébként egy tplink wr-741nd)vamzi: és vajon meg is tudja nekem munkálni ilyen formán, ahogy szeretném? (mármint lemarni a szélének a kb. fele vastagságát)
azt néztem, hogy a routereben jelenleg egyetlen dróttal van a nyákhoz forrasztva, azt terveztem leforrasztani a nyákról és a wifi dongle antennája helyére odaforrasztani. szerinted nem éri meg? mert így jobban ki lehet használni a helyet a hátlapon, ha már úgyis ott van az az antennra rajta -
vamzi
senior tag
Üvegeshez menj be, szokott lenni náluk hulladék plexi, amit jelképes összegért vagy ingyen az emberhez is vágnak. A wifi antennával óvatosan, kényes a forrasztásra. Inkább egy wifi dongle-t bonts szét, dugd ki a hátulján és az usb csatlakozóját hosszabbítsd.
Én majd a fizikai méretet szeretném a legalacsonyabb szinten tartani, amin csak lehet így nekem egyedi ház kell majd. Szerintem teljesen plexi lesz. A maróm állványát mire megjön a RasPi, addigra kényelmesen betudom fejezni. Én egyébként egy RTC modult akarok bele, egy wifi adaptert és egy USB hubot.
-
-
fo_di
őstag
válasz
Neil Watts #682 üzenetére
én egy tplink routert fogok kibelezni és felhasználni erre a célra. a terv az, hogy beledugok egy usb hubot is, meg hosszabbítókábelekkel lehetőleg mindent a doboz hátára vezetek (majd egy sd kártya hosszabbítót akarok még eszkábálni, ha megjönnek az alkatrészek hongkongból)
ő lenne az alany, az antennát meghagynám, rendeltem egy usb wifi adaptert, annak az antennakimenetére fogom ezt ráforrasztani, a tplink felirat helyét meg kivágnám, és oda tennék egy plexi elemet raspi gravírral (persze, ha tudok ekkora kis méretben szerezni és megmunkáltatni plexit): lenne egy kb. 6x6-os négyzet, aminek a szélső 1 centis csíkját kivékonyíttatnám, így belülről be lehetne ragasztani a házba úgy, hogy kintről nem látszana a ragasztás helye. az elején lévő gomb helyére egy árammegszakító gombot tennék (így nem kell kihúzni a kikapcsoláshoz) meg a ledek fényét kéne még valahogy előrevezetni (valószínű, ehhez még kisebb plexidarabot kéne vágatni) -
azbest
félisten
válasz
Neil Watts #688 üzenetére
ő tervezte és 3d nyomtatóval egyet csinált is... bár ahogy elnézem 40 euro-s árat ír (3d nyomtatás nem olcsó), ha kap egy boardot és ki tudja próbálni ,hogy beleillik-e, akkor fogja felnyitni, hogy bárki rendeljen... azért remélem lesz hasonló de olcsóbb is, 10 usd felett nem szánnék rá.
-
-
"Kicsi házat néztem, itt. Nem biztos, hogy üdvözítő megoldás. Viszont árpin nincsenek lyukak." - na ja
"Arra gondoltam, hogy gumigyűrűt vágok olyan kicsit, abba rést és a cucc sarkát beleillesztem. Négy ilyen és a ház aljára ragasztom. Csak ötlet."
Nem jó ötlet. Mozogni fog, a beledugott cucc meg szorulni.
Höhö, jaja.
Nagyon durva tempóban pörög a PC beárazós topik
Üdv. core2
-
azbest
félisten
naja, de "több a leves, mint a hús"... annyiért drága a plexiből kivágott házikó. Én inkább megpróbálok nyomtatós, kivágós házat... papírból már kipróbáltam, hogy milyen... majd legfeljebb műanyag borító lapból (amit spirálozáshoz használnak) csinálok egyet. Gyufásdoboz méretben még egészen stabil is lehet, amíg nincs jobb.
A személyes kedvencem ez: [link]
-
bb.bocs
őstag
válasz
mint ahogy koléga is már linkelte itt, látezik már ilyen
-
Vladi
nagyúr
válasz
Kicsi házat néztem, itt. Nem biztos, hogy üdvözítő megoldás. Viszont árpin nincsenek lyukak.
Arra gondoltam, hogy gumigyűrűt vágok olyan kicsit, abba rést és a cucc sarkát beleillesztem. Négy ilyen és a ház aljára ragasztom. Csak ötlet.
Mi vagy te, he! Ááármestör?? Höhö.
-
Sziasztok!
Nekem egy másik kérdésem lenne:
Mibe fogjátok belerakni? Nincs ekkora PC házam sajnos...
Márpedig valamibe be kéne rakni, mert kuckó nélkül előbb-utóbb megkattan a nyák.
Üdv. core2
-
vamzi
senior tag
válasz
Cathfaern #680 üzenetére
Én a Farnelltől rendeltem, mert több nappal hamarabb visszajeleztek, hogy leadhatom a rendelésem. Az RS a mai napig nem küldött még arról levelet, hogy rendelhetek, pedig ugyan akkor jelentkeztem mind a két helyre. Elvileg árban lehetnek különbségek, de pont a mai napon blogoltak róla, hogy szeretnék kicsit egyértelműsíteni a dolgokat.
Én csak a Farnellről tudok nyilatkozni:
két hónap szállítási idő és 12.000Ft(8000 a küty, plusz fa, plusz 1400 posta) az esetemben, az új rendelőknek az ára ugyan ennyi, de a szállítási idő 4 hónap.2 napos UPS szállítást vállalnak és kb 2000Ft-tal terhelik be a kártyádat.
Továbbá a Farnell a készlet erejéig ingyen málnás element14 pólót ad, amit én később tudtam meg és így lecsúsztam róla
Én ennyit tudok kb a Farnellről.
-
Cathfaern
nagyúr
Próbáltam visszaolvasni, de nem találtam egyértelmű dolgot ezzel kapcsolatban, szóval előre is elnézést ha már volt róla szó részletesen:
Honnan érdemes rendelni (illetve ha jól értem, csak előrendelni lehet jelenleg)? Ha jól látom van két oldal is ahonnan lehet, mindkettő szállít Mo-ra is. Van valami érdemi különbség közöttük? Vagy kinek mi szimpatikus? -
bb.bocs
őstag
én is berendeltem, vagyis rdeklödtem mivel rendelni nem tudok, mivel nincs mit
nem kért semmiféle telefonszámot ugyhogfgy nem tudom hogy reendeljem be2 oldalon is sikerült
-
vamzi
senior tag
válasz
Drótszamár #661 üzenetére
Ennél jobb megoldást nem tudok:
[link] -
fo_di
őstag
mipi csi-2 szabvány
dsi interface
jtageben és gert éppen filóznak, hogy vajon lesz-e rajta gpio, mert talán gert úgy tudja, hogy nem lesz, eben szerint meg mintha lenne valami, de ő is csak azután tud mondani bármit, hogy megérkeztek a lapok a gyárból végre
elvileg lett volna egy i2s kimenet is, de az minden valószínűség szerint elveszett a végleges lapra (bár lehet, ez is valami tartalék gpio padra felforrasztható lehet)
-
PistiSan
addikt
válasz
tupacamaru #669 üzenetére
Fura, mert én megkaptam a visszaigazolást is, a pdf-ben ott van hogy vissza van igazolva a megrendelésem, mindeközben ott van a webshopban is a megrendelésem, ugyan azon a Rendelési kódon, csak a szállítás nő egyfolytában
1 ft-ot nem fontak még le a számlámról!
-
vamzi
senior tag
Értem, köszi.
Szerintem nem lesznek beültetve, mivel - ha jól tudom - még a GPIO tüskéit sem forrasztják be megtakarítás végett. A JTAG lett volna a következő kérdésem
CSI meg DSI-ről van valami olvasmány, hogy mik is ezek? Csak mert a gugli tiszta hülye, ha három betűt adok meg
-
fo_di
őstag
elvileg a lan dugó alatt egy CSi kamera csatoló lesz, a gpio mellett meg az sd kártya túloldalán egy dsi csatlakozó (monitorokat lehetne rádugni)
a legszebb az egészben az, hogy az alapítvány sem tudja, hogy be lesznek-e ültetve a végleges változatbantupacamaru: legalább teljes meglepetés lesz, ha csönget a ups-es fickó a csomaggal
-
vamzi
senior tag
válasz
tupacamaru #669 üzenetére
igen, ezért kérdeztem én is, mert nekem is üres a kosaram és én emilben kaptam a várható szállítási dátumot.
(#670) doc: Back to the Future
Jajj igen, azt tudja valaki, hogy mi célt szolgál az a két szalagkábel csatlakozónak látszó alkatrész a RasPi-n? Az egyik a LAN mögött an, a másik pedig a GPIO csati alatt.
-
fo_di
őstag
mivel a jövendő raspim dobozolásáhozhoz kapcsolódik a kérdés, gondoltam itt is megkérdezem, hátha tud valaki segíteni
tudtok olyan helyet, ahol nem túl horror áron vállalnak plexi megmunkálást?
amire szükségem lenne, az egy kb. 6x6 cm-es plexi tömb, monjduk kb. 5mm-es plexiből, aminek a szélső 1-1 cm-ét körben lemarnák 1-2 mm vastagra (így a használandó router tetejébe lyukat vágva alulról be lehetne ragasztani, és nem lóg ki a doboz síkjából, valamint kívülről nem látszik a ragasztás), valamint gravírozni kéne bele egy néhány centis raspi mintát
mit gondoltok, ez kb. mennyiből jöhet ki? van bárkinek is tapasztalata, hogy ennyire apró darabbal hol szolgálnak ki és nem röhögnek körbe, hogy ez nem táblás mennyiség?
köszi -
Drótszamár
őstag
Win7 alá lehet emulátort tenni, amiben fut valamelyik raspi linux?
És most nem a win7 -> vbox -> ubuntu -> qemu megoldásra gondoltam, mert az elég cigányul nézne ki
Webcamokat (sima + canon fényképező) tennék rá, amit a tv-n lehetne nézni. Jó lenne ha nagyjából már összeállna, mire megjön a hw.
-
vamzi
senior tag
Én hó elején mind a két helyre feliratkoztam és úgy voltam vele, hogy amelyik hamarabb nyílik ott rendelem. A Farnell volt a gyorsabb és ahogyan írták fentebb 1400 a posta. Levélben értesítenek, ha mehetsz igényelni.
Win8 egyelőre nem fut rajta. A korábbiak pedig eleve nem futnak, mivel a RasPI az ARM, a Win meg x86 only volt a Win8-ig.
-
vamzi
senior tag
-
Sn[4k3]
senior tag
Sziasztok
Remélem lassan már halandó ember is hozzájuthat hamarosan a géphez. Én már elő is készítettem a programozó-sarkot, ott van már a kisTV, a billentyűzet, az egér (zsírúj mindkettő), egy jó nagy parafatábla, a kártyaolvasó, stb. Majd programozni akarok megtanulni rajta, de ez lesz majd az emulátor-gépem is (ZX Spectrum). Tényleg, van már ARM-es Spectrum emu?
-
bb.bocs
őstag
mikor lehet nálunk is kapni?
hallom annyian veszik hogy baromi készlethiány van
akinek sikerül rendelni, rendeljen nekem is
fizetem simán
-
Csicsóka
őstag
Egyre hosszabb a szállítási idő a farnell-nél, már 135 nap
Lehet h nem is lesz ebből semmi.... -
fo_di
őstag
és úgy tűnik, az rs components is kiértesítette az első x ezer vásárlót, akik az első körben kaphatnak rapsit
[link]
valaki esetleg kapott levelet? -
fo_di
őstag
ha jól láttam, még nem volt szó az új distroról:
openelec: médialejátszó distro, xbmc alapokon, és elvileg 70 megás lesz összesen -
fo_di
őstag
válasz
PistiSan #645 üzenetére
láttam, hogy valaki tervez olyan modot mondjuk, hogy elraktározza az időt kikapcsoláskor és azt állítsa be bekapcsoláskor
azért kellene bele óra, hogy ne legyen mindig net nélkül 1970 jan. 1 dátumú(gondolom a linuxnak sem tesz jót, ha tele van jövőből érkező fájlokkal)
-
-
-
fo_di
őstag
erről mit gondoltok? elvileg 5v/1a kimenő áramú, és akkus felhasználásra is jó lehet. max 4db 3.7 voltos elem megy bele, talán elvannak egy darabig, a doboz meg tudja tölteni is
-
vamzi
senior tag
Nem emlékszem már, hogy hol is olvastam, nem találtam meg újra, csak annyit, hogy RasPi-hez ilyen tápokat ajánlanak. Viszont hitelesnek a linkedet találom.
(#630) moli.hu:
Igen, ahogyan a 4,9V sem 4,9V lesz, hanem 4,8-4,7V És nem azt mondtam, hogy nem lesz jó, csak ha esetleg teleaggatja mindenfélével, akkor hamarabb fog elfogyni a kraft, mint egy 5V1A tápból, ami hamarabb teszi instabilabbá az áramellátást.Normál körülmények között persze bővel elég az a táp
(#634) DarkByte:
A FAQ-ban van benne:"Is power over Ethernet (PoE) possible?
Not in the base device, but it’s been a very commonly requested feature, so we’re examining options for later releases."
-
DarkByte
addikt
válasz
szabi__memo #635 üzenetére
Nem vagyok képben, de most random kerestem egy 8 portos switch-et aminek 4 portján van PoE: [link]
Mondjuk még nem sikerült kihámozni hogy ez mennyire terhelhető. -
Csicsóka
őstag
-
nmania
csendes tag
Hol olvastad az 1A-t?
Én ilyent olvastam még egy októberi közleményben:"Model B owners using networking and high-current USB peripherals will require a supply which can source 700mA (many phone chargers meet this requirement). Model A owners with powered USB devices will be able to get away with a much lower current capacity (300mA feels like a reasonable safety margin)."
-
Csicsóka
őstag
válasz
Fooler89 #626 üzenetére
sudo su -
mkdir rpi-arch
cd rpi-arch
mkdir mnt
mkdir mnt2arc.img-t ide bemásolni!!!!
mount -o loop,offset=$[195313*512] archlinuxarm-01-03-2012.img mnt
dd if=/dev/zero of=rootfs bs=1M count=2000
mkfs.ext3 rootfs
mount rootfs -o loop mnt2
cp mnt/* mnt2 -rf
umount mnt2
unount nmt
wget http://dl.dropbox.com/u/45842273/zImage
qemu-system-arm -M versatilepb -cpu arm1176 -m 192 -hda rootfs -kernel zImage -append "root=/dev/sda" -serial stdio -redir tcp:2222::22 -net noneHa elhasal fordíts új qemut,így:
apt-get install libsdl-dev
wget http://wiki.qemu.org/download/qemu-1.0.tar.gz
tar xzvf qemu-1.0.tar.gz
cd qemu-1.0
./configure –target-list=arm-softmmu,arm-linux-user
make
make install -
vamzi
senior tag
5V 1A kell neki hivatalosan. Elég lehet neki a 4,9V 0,8A is, csak nagyobb igénybevételnél instabillá válhat. Én a helyedben amúgy szereznék egy normális 12V-os dugasztápot ésegy LM2940-nel csinálnék 5V1A-t. Viszont ennek kell hűtés, így a dugasztápba helyezném el és egy 3 eres vezetéken vinném a megfelelő feszültségeket.
Nekem amúgy pont van itthon egy 5V1A-es de mini usb tápom(valami HTC-nek volt atápja, talán Kaiser).
-
nmania
csendes tag
A micro-usb tápot nem fogom tudni üzemeltetni a router-em usb-jéről, jól sejtem?
Ráadásul úgy szeretném, hogy a r-pi-ra lenne kötve egy 2.5"-os hdd usb-n még
Szóval a rúterre csak utp-vel lesz lógatva, a tápot meg kénytelen leszek a falból nyerni..
Van egy elfekvő kindle töltőm, 4.9V 850mA van ráírva.. (már csak egy usa->eu átalakító kéne rá) Ezzel vajon megelégszik majd a kicsike? (már hogy nem pont 5V, csak 4.9..) -
Fooler89
őstag
Arch linuxon Qemu-ban szeretném elindítani arch arm-et.
Qemut szépen feltelepítettem, majd qemu-launcherben szeretném elindítani az archot, de leáll azzal a problémával, hogy "Kernel image must be specified"Se a google, se az archwiki nem segített.
-
Ruuwa
tag
válasz
szabi__memo #624 üzenetére
Elég bulvárosra sikeredett a hír. 42 000 darabot nem adhattak el, maximum 10 000-et. És a kép is egy korábbi verzióról készült. Ez persze nem változtat a lényegen, mégpedig hogy még nincs RPi-m.
-
szabi__memo
nagyúr
-
azbest
félisten
nem mágnes, csak angolul hangzik így, hanem trafó (megkérdeztem egy hozzáértő kollégát)... így mindjárt értelmesebbnek hangzik a probléma
Mondjuk ez már a második hantázás tőlük... előbb a disztribúcióról mondtak hamis infót az utolsó napig, most meg a szállításról (hisz gondolom 29én már tudható volt hogy megbuktak a minőségbiztosításon)
-
fo_di
őstag
további csúszások lehetnek a szállításban, bár állítólag az első kört nem éri további időveszteség: valami elrontottak a gyárban és elcseszték az ethernet dugót (valami mágneses/nem mágnesmagos probléma volt az ok, ami miatt a beültetett példányokon nem működik a lan)
ha a részletekre vagytok kiváncsiakja és ezt most olvastam az rs components faq-jában: Along with the other supplier of Raspberry Pi, we are expecting our first shipment of boards towards the end of March.
-
mferi87
csendes tag
Akit érdekel, én végighívtam őket, megkérdeztem kinél mi a helyzet. A RaspberryPi.hu-n le van írva minden. A weblapot folyamatosan frissítem, a forgalmazókkal kapcsolatban vagyok, szóval ha van valami infó akkor én azt kiszedem belőlük...
Üdv: Avala -
vamzi
senior tag
Estimated Delivery: W/C 14/05/2012
Nem gyenge
4-én rendeltem.
-
fo_di
őstag
ez is egy érdekes projekt lehet, amit érdemes figyelni: miniDVBlinux
elvileg egy xbmcre hasonlító, vdr alapú lejátszó, ami kezdőknek való -
-
azbest
félisten
Ahogy nézem a weblapjukat még a szállítás sem olcsóbb, mint direktben a farnelltől rendeléskor
LEhet ők csak bekattinthatják a farnell webshopjában, amit náluk rendelnek?
Egyébként egyik kollega kosarában volt egy kristály, amikor a RasPi-t rendelte a farnelltől és 48 óra múlva jött a futár vele... kíváncsi leszek, hogy mégegyszer levonják -e tőle a futár díját, amikor a RasPi-t kapja majd. Nameg nem 1400-at hanem durván 2000 forintot (5.72 GBP) zároltak a kártyán (ami tippre a szállítás díja).
-
azbest
félisten
A farnell és az Rs is szállít alkatrészeket más kereskedőknek, akik persze azt tovább árusítják. Jelenleg az alapítvány álláspontja (az én olvasatomban) az, hogy egy megrendelő csak 1 példányt vásárolhat és cég sem vásárolhatja fel (eladás vagy más célra) a leendő készleteket. Az FDH is csak egy közönséges viszonteladó cég (kisker?).
Abból volt is némi probléma, hogy néhány országban eddig csak nagykerként működött a farnel és a RS.
-
moli.hu
őstag
Liz ujabb emailje:
The head of sales for Farnell Worldwide just called me (!) about your
email. If you visit www.element14.com you *will* be able to order. FDH are
not actually an Element14/Premier Farnell company; they just distribute for
them, and they are not selling the Raspberry Pi. (Zsigo Sandor works for
FDH, not Element14/Premier Farnell.) Element14/Premier Farnell do sell and
distribute in Hungary though, and they have asked me to apologise to you
for the confusion.
I hope this helps and that you're able to put an order in! Give me a shout
if there's anything else I can help with.elvesztettem a fonalat, ez az fdh honnan jott azoknak, akik onnan rendeltek?
-
D@reeo
aktív tag
Én még nem kaptam ilyen levelet, de ezek szerint minden megrendelő kapni fog. Kártérítéssel mi lesz? Nem anyagi kártérítésre gondolok, hanem az lenne a fair, hogy aki tőlük rendelt az megrendelhesse a másik cégtől, de ne a sor végére kerüljön, hanem a rendelés időpontja alapján sorolják előrébb. Persze ez csak a lila ködös álmomban reális.
-
ArchElf
addikt
Az az érdekesség még, hogy aznap szerettem volna rendelni a Farnell-től is közvetlenül de a szállításnál már nem lépett tovább (ezért kerestem másik forrást). Most visszatérve az oldalukon látom, hogy még mindig a kosaramban van a cuc és meg is tudnám rendelni (átmegy a szállítási oldalon és bekéri a bankkártya-adatokat).
Nem mertem végül megrendelni, mert nem tudom mi van, ha már nem is él az a termék-szám.AE
-
moli.hu
őstag
mas is kapott ilyen emailt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen autót vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Reklámblokkolók topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Parkside szerszám kibeszélő
- Napelem
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- Asztali pc
- Egy szálon csúcs: új Intel 1215U, 6 mag / 8 szál, 16 GB / 1 TB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest