Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
- Raspberry Pi
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- SSD kibeszélő
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mferi87
csendes tag
Akit érdekel, én végighívtam őket, megkérdeztem kinél mi a helyzet. A RaspberryPi.hu-n le van írva minden. A weblapot folyamatosan frissítem, a forgalmazókkal kapcsolatban vagyok, szóval ha van valami infó akkor én azt kiszedem belőlük...
Üdv: Avala -
mferi87
csendes tag
Sziasztok!
Az egyre több helyen találok RaspberryPi vel foglalkozó embereket. Arra gondoltam itt lenne az ideje létrehozni egy olyan weboldalt, ami ezzel a témával foglalkozik. Ezért elindítottam a raspberry-pi.hu weblapot. Jelenleg még nagyon az elején vagyok, de folyamatosan fogom fejleszteni. Ehhez kérném a ti segítségeteket is. Nemsoká felkerül egy fórum is, ahol reményeim szerint mindent meg tudunk majd beszélni, segíthetünk egymásnak, vagy akár teljes telepítési útmutatókat tehetünk közzé. És hogy még mi lesz? Ez már csak tőlünk függ. A regisztrált tagok már most hozzászólhatnak az egyes cikkekhez.
Együtt könnyebb lesz. Könnyebb kivárni míg megérkeznek a kis számítógépeink, és könnyebb miután próbálunk rajtuk eligazodni.Mindenkire számítok, akiket érdekel a téma.
Üdv Avala, Raspberry-Pi.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Star Trek
- Fotók, videók mobillal
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- BestBuy topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Elemlámpa, zseblámpa
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Új AMD alaplap + Ryzen 5 3400g
- BONTATLAN Zacskós ThinkCentre M70s SFF Business Időtálló Asztali gép -50% i5-14500 16/512 770 Magyar
- Asztali PC , R7 5700 , RTX 3080 , 24GB DDR4 , 1TB NVME
- www.olcsogamerpc.hu - V055 - DDR4 - INTEL i5-14400F - 16GB RAM - RTX 5060 - 1TB SSD - HITELRE IS!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP Elite x2 1012 G1,12",FHD+ ,m5-6Y54,8GB,256GB,WIN10, LTE
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A22 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann