- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fo_di
őstag
válasz
Neil Watts #682 üzenetére
én egy tplink routert fogok kibelezni és felhasználni erre a célra. a terv az, hogy beledugok egy usb hubot is, meg hosszabbítókábelekkel lehetőleg mindent a doboz hátára vezetek (majd egy sd kártya hosszabbítót akarok még eszkábálni, ha megjönnek az alkatrészek hongkongból)
ő lenne az alany, az antennát meghagynám, rendeltem egy usb wifi adaptert, annak az antennakimenetére fogom ezt ráforrasztani, a tplink felirat helyét meg kivágnám, és oda tennék egy plexi elemet raspi gravírral (persze, ha tudok ekkora kis méretben szerezni és megmunkáltatni plexit): lenne egy kb. 6x6-os négyzet, aminek a szélső 1 centis csíkját kivékonyíttatnám, így belülről be lehetne ragasztani a házba úgy, hogy kintről nem látszana a ragasztás helye. az elején lévő gomb helyére egy árammegszakító gombot tennék (így nem kell kihúzni a kikapcsoláshoz) meg a ledek fényét kéne még valahogy előrevezetni (valószínű, ehhez még kisebb plexidarabot kéne vágatni) -
bb.bocs
őstag
válasz
mint ahogy koléga is már linkelte itt, látezik már ilyen
-
Vladi
nagyúr
válasz
Kicsi házat néztem, itt. Nem biztos, hogy üdvözítő megoldás. Viszont árpin nincsenek lyukak.
Arra gondoltam, hogy gumigyűrűt vágok olyan kicsit, abba rést és a cucc sarkát beleillesztem. Négy ilyen és a ház aljára ragasztom. Csak ötlet.
Mi vagy te, he! Ááármestör?? Höhö.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Reklámblokkolók topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- World of Tanks - MMO
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AliExpress tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged