- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabi__memo
nagyúr
Pi Zero mikorra várható, hogy normálisan hozzá lehessen jutni? Mint a többi kártyánál
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
tupacamaru #17689 üzenetére
Hát nekem engedett mindkettőből egyet. Most már nem fog. Nem voltak túl felkészültek.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
azbest #17684 üzenetére
Én sem kaptam értesítőt. Rendeltem egy csupaszt meg egy kitet.
Erre törölték a rendelést. Írtam nekik, hogy erről nem volt szó erre visszaírtak, hogy már meg is csinálták a chekoutot, hogy már ezt se lehessen
Pedig egy sima jó lett volna, most viszont már nincs is készleten -
szabi__memo
nagyúr
Ezt a Zero-t valaha még meg tudjuk venni? 3 hete nincs sehol
-
szabi__memo
nagyúr
Hol érdemes zero-t rendelni úgy hogy szállítással együtt ne legyen horror ára? Már ha kapható lesz.
Malnapc-nél láttam hogy $20+ az az $5.
Köszi szépen. -
szabi__memo
nagyúr
válasz
szabi__memo #5237 üzenetére
(#5237)-ra valaki?
HD hangok helyett lehet core-t kikuldeni HDMI-n vagy tul prociigenyes esetleg nincs is megcsinalva XBMC-ben?
Koszi -
szabi__memo
nagyúr
XBMC használók felé kérdés:
DTSHD hangsávú filmek lejátszásánál ha az erősítő csak DTS-t tud, és ezt szépen be is állítjuk a beállításoknál, ez mennyire fekteti meg a Pi-t? 100%-os a lejátszás vagy túl erőigényes neki és akadozhat (vagy esetleg nem is támogatott)..
Köszönöm -
szabi__memo
nagyúr
válasz
nexusarx #2999 üzenetére
megy a DTS , DTS-HD, DTS HD MA, DolbyTRUEHD, .mka -t szépen játszotta , elég sok full HD-t kényelmesen visz , de ha DTS hang van alatta akkor észrevehető hogy időnként megrángatja a filmet , de nem olyan borzasztó mértékben zavaró
Ezeket downmixelted? Mire? Hogy megy a DTS-HD, DTS HD MA, DolbyTRUEHD ha már a DTS beszaggattatja a filmet? Film nélkül?
Köszi -
szabi__memo
nagyúr
DTS, TrueHD-t, hasonló nagy bitrátájú sokcsatornás zenét, hogyan tud downmixelni?
Megoldották már? Régen próbáltam, nagyon nem bírta. -
szabi__memo
nagyúr
válasz
wassermann #2642 üzenetére
Mennyire nagyon?
fo_di:
Ebay-esek mind tudjnak AP-t?
wmv7, wmv8 mennyire elterjedt? -
szabi__memo
nagyúr
Sziasztok
xbmc-s imagek (openelec, raspbmc, stb) rafernek 2GBos kartyara?
Koszi -
szabi__memo
nagyúr
válasz
szabi__memo #2609 üzenetére
Igaz azt sem tudom eddig mire vártak
-
szabi__memo
nagyúr
Lehet, de nem tudom meg lehet e akadalyozni barmi ilyen lokalis szoftveres licensz hackeleset.
Letezik olyan megoldas amit nem lehet egyszeruen feltorni? :S
Vagy hogy gondolta ezt az egeszet egyaltalan a broadcom? Vagy ezzel nem terveztek elore?!Mondjuk en mar ezen sem lepodnek meg
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
tamas1985 #1994 üzenetére
Van jópár, most aztán nem keresem ki melyik és hol a legolcsóbb.
MK802-t amiről volt már itt szó láttam már 60ért, A10re épül a többsége, ez pl nem rossz http://gooseberry.atspace.co.uk/?page_id=13
40 GBP, 40 euro fele jópár megoldás van.
Elvileg 15dollárból ki lehet őket hozni.Alien83: ja. A többség kisebb
azbest: kb erre gondoltam. Van vagy egy tucat ilyen 40eur/gdbtől felfelé
Jó vicc lenne ha pont egy brit chip-ets cuccnál gondolná bárki is, hogy nem lehet olcsóbbnak lenni. Fele... simán. De mint irtam is az elején, a support ott nincs meg. Talán majd egyszer lesz akik többet nyújtanak, vagy nyitottabbak lesznek -
szabi__memo
nagyúr
válasz
Komplikato #1987 üzenetére
A bcm nem kinai
-
szabi__memo
nagyúr
Hihetetlen, hogy ennyi idő alatt nem lett valami erős konkurense és így tud még erősödni. Pedig ez a cucc nem egy nagy szám, lazán lehet olcsóbbat és sokkal jobbat csinálni. Tényleg kihoznak belőle mindent amit lehet. Maximum. De nem nagyon van más chip gyártó aki hasonló supportot nyújtana mint a bcm. Hogy ők miért csinálják, nem tudom. Poénból? Arra tudok gondolni, hogy van pár lelkes dolgozójuk aki miatt így alakul. Más ötletem nincs. Valaki?
-
szabi__memo
nagyúr
Tudtok egy jó/olcsó és linux és win alatt is biztosan működő kártyaolvasót ajánlani?
Túl nagy a választék.
Köszi -
szabi__memo
nagyúr
Bocs ha mar volt, nincs valami jo program amivel sdrol le lehet menteni windows alatt a kartya tartalmat? Koszi
-
szabi__memo
nagyúr
Tudja a 23,976-ot és a 29,97Hz-et?
Vagy csak pontos 24 és 30 van?
Köszi -
szabi__memo
nagyúr
válasz
Komplikato #1284 üzenetére
10-20%. És ez csak a notebook.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
vitezlejszlo #1278 üzenetére
450Mbit/s-nek azért elegnek kell lennie. Elvileg
-
-
szabi__memo
nagyúr
-
szabi__memo
nagyúr
Amig megjön a RPi... ez is jó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Házimozi belépő szinten
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Asustor NAS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- Gamer Gép- Gigabyte Z790, Intel i7 14700, 32GB DDR5, RTX 4070 Ti Super, 1 TB M.2 SSD, 1300W
- Eladó magas teljesítményű gamergép AMD Ryzen 7, RTX 4060 Ti, 32GB RAM!
- Szerver rack szekrény 42U gurulós zárható 200x100x60
- Eladó fullos Asus Tuff PC Plusz Monitor +...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged