Hirdetés
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Akadozásmentesítő csúcskiterjesztést kapott a Vulkan API
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kopolya
csendes tag
Sziasztok! A rpi 3-on miután beállítottam a WiFi csatlakozást, folyamatos adat le- és feltöltés mellett a Chromiumban egyetlen weboldalt sem tudok megnyitni. Ez ugyanígy zajlik az eth0 kapcsolaton is, de ott adatforgalom sincs. Továbbá a rapboo klaviatúra időként átáll qwertz-ről qwerty-re. Mi a csát ronthattam el, azon felül, hogy belevágtam ennek a kütyünek a megismerésébe?

Segítségeteket köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Arc Raiders
- Villanyszerelés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3964, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4120
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

wassermann