Hirdetés
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztoja
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Merőben szokatlan segítséget szeretnék kérni Raspberry Pi 3-hoz.Néhány napja jött meg az utolsó komponens is a kis géphez, összeraktam, és megpróbáltam volna elindítani. Monitorom nincsen, TV-re kötöttem rá a HDMI kábellel, igyekezve az idiótáknak szánt leírás alapján eljárni, de még így is hoppon maradtam.
A táp rádugása után látok piros, aztán zöld ledet is világítani, de ez minden, semmi kép nem jelenik meg.
Ennek rengeteg oka lehet, attól kezdve, hogy teljesen béna vagyok, egészen addig, hogy valamelyik (vagy akár több komponens is) hibás.
A kérésem-kérdésem az, hogy tudna-e valaki abban segíteni, hogy rádugja a kütyümet a monitorára és megállapítja, hogy minden rendben van-e műszakilag?
Nagyon jó lenne, ha valaki Bp. viszonylagos közepén lenne, de természetesen utazom kifelé is. Én a III. kerületben vagyok.
Köszönök előre is minden segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Battlefield 6
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Linux kezdőknek
- DUNE médialejátszók topicja
- Kínai tulajdonban sem változtat nevet a MediaMarkt
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- HP ProDesk 600 G4 DM Mini PC, I5-8600T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Wifi, Bluetooth, Win 11, Számla, 2
- Lenovo Thinkcentre M710s SFF PC, I5-7500 CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, 2 év garanc
- Elado gamer pc
- Gamer PC - R5 3600, RTX 2060S és 16gb RAM + GARANCIA
- Asztali PC v11 , R5 8400F , RX 5700 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 500GB HDD
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest