Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
artiny
őstag
Valaki tudja,hogy mi lehet a gond ha LAN - l akarom osszekotni a laptop es a raspberryt-t,hogy monitor nelkul tudjam hasnalni az rpi-t gui -n keresztul.....
Feltelepitettem a rpi re az xrdp-t. Wifivel sikerult kapcsolodni rá.
Amikor viszont lan -l probalkoztam akkor mar nem sikerult.
Ez a hiba jon ki: remote desktop can't connect to the remote...
Eset tuzfal ki van kapcsolva. A notebookomon nincs lan bemenet,ezert egy ilyen lan adapter usb -t hasznalok. A hozza kapott driver fel van telepitve,restartalva a gep..
Mar szamos ip -t probaltam. Statikus es automatikus ip 4 beallitasokkal is.
pl.
rpiterminal> ifconfig; ip address show
cmd> arp-a ; ipconfig;de sehogy nem jon ossze a windowsos Remote Desktop Connectionel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Prémium Intel Core i7 PC csomag - ASUS Maximus VII Hero / 16GB RAM / 620W - Kifogástalan
- GARANCIÁS! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Asztali PC félkonfig i5-8400 16 GB DDR4 512 GB NVME SSD
- Összeszerelve vagy darabjaiban eladó Ryzenn9900X új gamer setup..
- Új Mac Studio M4 Max 2025 14C CPU /32C GPU / 36GB RAM / 512GB
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- Apple iPhone 12 mini / 128GB / Yettel függő / 12Hó Garancia / akku:100%
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Laptop! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512+256 SSD
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann