- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- MILC felhasználók szakmai topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- OLED monitor topik
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
Sziasztok!
Mainap folyamán szereztem egy képcsöves TVhez való jack-RCA kábelt. Ki is próbáltam a málnával, de kicsit sötét a kép. (Ez filmeknél annyira nem is tűnik fel, de a GUInál már eléggé zavaró) Van erre vmi megoldás, esetleg config.txt-ben turkálás stb???
Meg picit vibrál az egész...
Hang kis kalibrálás után rendben, viszont mikor rámegyek mondjuk az RTL klubra, akkor irtóra vízhangzik az egész. Ha kilépek, majd újból be, már jó, csak furának tartom picit.
2. Van itt olyan, aki már írt kodiplugint, vagy tud valami jó kis könyvet/kiírást, ami részletesen kitér a részletekre?
3. Van valamiféle log, amiből ki tudom olvasni mi a gondja a plugin scriptjével az openelecnek?
4. Ha írok egy plugint, az kompatibilis lesz osmcvel is?
5. Olvastam erről a translate dologról a kodi oldalán. Ezt hogy is lehet implementálni a cuccba? Vagy ezt is csak be kell rakni a resources könyvtárba?
Van valami lelkes animátor(/tudnátok ajánlani), aki csinálna nekem egy ikont, meg esetleg egy fanart képet a pluginomhoz? Valami magyar TV-s logo kéne... Köszi!
+1 License fájlt muszály berakni a pluginba? Ha igen/nem tudnátok adni egy univerzális GNU licencet?
Köszi, örök hálám!
Ui.: Bocs a részeges számozásért, csak gondoltam, h az első 3 bekezdés jobban összekapcsolódik.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Linux kezdőknek
- MILC felhasználók szakmai topikja
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Gumi és felni topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Gamer PC- Rysen 5 3600, Asus Radeon 5700 XT(OC) 8gb VGA,16Gb Hyper x Fury RAM, Coolermaster K500.
- Új, Gamer - ASRock Z690 PG Riptide + Intel I9 14900K + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Épített PC - i7-8700k/32GB RAM, 500GB SSD - NO GPU
- Gigabyte Z370P + i7-8700K
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest