-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
OddMan
őstag
A visual studio 2015-el készítettem egy saját app-ot és ezzel kapcsolatban van egy olyan gondom, hogy nem tudok fájlt létrehozni, mert a hozzáféréssel gond van. Azt már kiderítettem, hogy a telepítés (deploy) után a programom DefaultAccount felhasználói jogosultsággal fut és szerintem ezért nem tudok fájlt létrehozni. Szerintetek azt meg lehetne valahogyan oldani, hogy a visual studio-val feltöltött app, Administrator jogosultsággal fusson?
Az icacls programmal már mindent megpróbáltam, de nem jutottam semmire. Fontos lenne valami megoldás, mert szeretnék egy szöveges fájlba írogatni, de sajnos egyelőre a jelenlegi felhasználóval ehhez nincs jogosultságom.Hardver: Raspberry pi 2
System.UnauthorizedAccessException was unhandled by user code
HResult=-2147024891
Message=Access to the path 'C:\log' is denied.
Source=System.IO.FileSystem
StackTrace:
at System.IO.WinRTIOExtensions.<TranslateWinRTTaskCore>d__1`1.MoveNext()
--- End of stack trace from previous location where exception was thrown ---
at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.ThrowForNonSuccess(Task task)
at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.HandleNonSuccessAndDebuggerNotification(Task task)
at System.IO.WinRTFileSystem.<OpenAsync>d__1.MoveNext()
--- End of stack trace from previous location where exception was thrown ---
at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.ThrowForNonSuccess(Task task)
at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.HandleNonSuccessAndDebuggerNotification(Task task)
at System.IO.WinRTFileSystem.Open(String fullPath, FileMode mode, FileAccess access, FileShare share, Int32 bufferSize, FileOptions options, FileStream parent)
at System.IO.MultiplexingWin32WinRTFileSystem.Open(String fullPath, FileMode mode, FileAccess access, FileShare share, Int32 bufferSize, FileOptions options, FileStream parent)
at System.IO.FileStream.Init(String path, FileMode mode, FileAccess access, FileShare share, Int32 bufferSize, FileOptions options)
at System.IO.FileStream..ctor(String path, FileMode mode, FileAccess access)
at raspi_app1.MainPage.<>c__DisplayClass7_0.<wlog>b__0()
at System.Threading.Tasks.Task.InnerInvoke()
at System.Threading.Tasks.Task.Execute()
InnerException:
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Kuponkunyeráló
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Küszöbön az androidos PC-k
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3618,96% Akksi
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest