Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    válasz sztanozs #13936 üzenetére

    Hát ja.

    Bár ha valakinek lenne A modellel tapasztalata, az sokat segítene, hogy tényleg az smsc vagy pedig maga a broadcom vezérlő, amire az van kötve. Bár végül is nem sokat számít, mert A tipikus felhasználásokhoz inkább a B modelleket szoktuk venni a több memória miatt. Talán, ha lesz valamikor 2A modell, akkor lehet majd értelme.

    Az viszont biztos, hogy az odroid xu3 utódjánál, az xu4-nél is megszabadultak az smsc-től és inkább egy rendes gigabit ethernet vezérlőt kötöttek rá és aki akar, az használhat hubot a port többszörözésre.

    Tegnap az újra munkába állított lehelső B változat is vicceskedett. Valószínűleg eldobta az usb alrendszert, mert nem volt se hálózat, se usb. Viszont a whatchdog sem indította újra, így gondolom futott tovább, csak a külvilággal nem tudott kommunikálni. Hmm közben eszembe jutott megnézni a a rajta futó munin többi értékét, és mégiscsak lefagyott aszerint. De akkor meg a whatchdog nem teljesen százas rajta.

    A raspi2 szokott néha olyat, amit említettem, hogy beáll és az usb elkezd visszatápolni, pedig elvileg a beépített védelem miatt olyat nem tud. Eddig 3x történt meg egy hónap alatt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák