- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Canon MILC: EOS R és M topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dell notebook topic
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ultrazord
tag
válasz
azbest #13902 üzenetére
sziasztok!
Felraktam egy raspbian rendszert, píre van kötve egy külső samsung hdd.
Raspbian látja is...
A lényeg, hogy sehogy sem tudok rá írni, kiírja, hogy nincs privilege-em hozzá, pedig root vagyok.
Torrentre szeretném használni amúgy, transmissiont el is érem remote, szépen tudnék is rá tölteni, ha tudnám írni.
Megoldást tudtok? Korábban volt már használva másik linuxos rendszer alatt. Lehet ez a gond? 777es jogot is úgy tűnik megadja neki de még mindig nem írható.A másik, hogy rá tettem egy kodit is. Az viszont szeret kifagyogatni, visszadob a rapsbianba.
A nagyobb gond, hogy nem képes lejátszani a korábban már lejátszott filmeket sem, csak fekete a kép, vagy csak hang van. Kell letölteni valami kodeket hozzá?Openelec+kodi alatt korábban simán futott minden.
Erre tudtok valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
- Robogó, kismotor
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- One mobilszolgáltatások
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Háztartási gépek
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Canon MILC: EOS R és M topik
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 7500F /// 32 GB DDR5 /// RTX 3080 Ti 12 GB /// 512 GB + 1TB
- LENOVO ALL IN PC /// Monitor és számítógép egyben/// 27"/// i5 6400 /// 8GB DDR4 /// INTEL + GTX 950
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Gamer PC - RTX 3080, i5 12400f, 32gb RAM
- Gamer PC - 3060Ti Founders, i5 12400f, 16gb DDR5
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Microsoft Surface Pro 7 tablet
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest