- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS notebook topic
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- HP notebook topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
Új hozzászólás Aktív témák
-
laszlohu
addikt
válasz
quadroracer #27947 üzenetére
Sziasztok
Kérdés : a Magyarok IP bannolva lesznek a Heat játékban?
-
PaJa1
őstag
válasz
quadroracer #27947 üzenetére
Ejnyeee elég későn.
Bár ez szerintem minket nem nagyon érint, ha jól sejtem most ezzel csak a keleti verziók nyílnak meg? -
Bazzzs
senior tag
válasz
quadroracer #27507 üzenetére
Köszi szépen az utánajárást! Sajnos én is így értelmeztem, hogy hivatalosan azóta se tartozunk egyik játékhoz se, ezért is tettem fel ezt a kérdést. Tartok tőle, hogy megint elkezdem valamelyik verzióban az elejétől, majd egyszer csak jön az IP-ban
Bubi: Köszi az ajánlatot, de most nem tudnék aktív lenni és csak a helyet foglalnám
Most írom a szakdolgozatomat meg járok szakmai gyakorlatra, így csak néha-néha szoktam játszani valamivel pár órát.
-
RockHaRD
addikt
válasz
quadroracer #27439 üzenetére
melyik a jobb?
-
JetiRulez
őstag
válasz
quadroracer #27433 üzenetére
Volt időm az imént babrálni a játékkal. Letöröltem, újratelepítettem. Most jó.
-
JetiRulez
őstag
válasz
quadroracer #27423 üzenetére
Közben eszembe jutott még valami. Virtuális gépet telepítettem. Az nem kavarhat meg valamit úgy a rendszerben, hogy folyton ledobjon időtúllépéssel a játék? Abból következtetem ezt, hogy azért az is módosít a hálózati beállításokon, hisz szükség van rá.
Esetleg próbáljak még meg egy újratelepítést? Minden más játék, amivel lehet online játszani, minden gond nélkül csatlakozik a szerverekre.
-
JackShephard
tag
válasz
quadroracer #27425 üzenetére
Szerintem ez egy zsák car arcade lett, a vidi meg csak arra ösztönzi a hülye gyerekeket, hogy lökdösődjenek, romboljanak a játékban. Köszi de ez engem személy szerint totál kiábrándított abból, amit anno egy PT nevű játékkal elkezdtetek... De hát a zsebetek legalább tele lett és ez a lényeg. Sok sikert a továbbiakhoz.
-
Gaz 78
aktív tag
válasz
quadroracer #27425 üzenetére
Köszi!
Nekem tetszik! -
JetiRulez
őstag
válasz
quadroracer #27418 üzenetére
25/5M T-home kábel, SMC 7004 VBR routeren keresztül. Tudom nem egy 100%-os kombináció.
-
PaJa1
őstag
válasz
quadroracer #26956 üzenetére
Tán 3500 RP a szervezős papírforma.
Ha be tudnék lépni akkor tudok csinálni majdnem akár milyet én is. -
Gogodj
tag
válasz
quadroracer #26944 üzenetére
Aha Nem rosz ötlet. Hát ha jelentkeznek megbeszélünk időpontot. Az eventet megírom mikor csináljunk akkor. De elöbb legyenek jelentkezők. Eddig én,Attila,És Jetirulez ha jönnek még akkor jobb lesz szntem az event-et csinálni. de ha nem lennék nagyon többen addig, akkor arra gondoltam h Vasárnap csinálhatnánk event versenyt is. Reméljük összejön
Reméljük jetirulez ráér Holnap 12 körül és akkor mehetünk ha nem is eventbe de simán alap gépekkel.De ha lesz valami Szólok majdd quadro. Amúgy köszönöm a Segítséget.Ui: Az event készítés kerül valamibe?? készítési díj? nevezési díj stb? vagy ez olyan mint a szobakészítés nincs semmi költség?
-
PaJa1
őstag
válasz
Bétában szinte akármilyen autót vehetsz, dugig vagy pénzzel. Quadroracer csak béta szerveren tud segíteni. Liveon harcolni kell.
-
JetiRulez
őstag
válasz
Örülnék egy Hexannak. Nem rossz ötlet. Szívesen veszem a segítséged, mert még soha nem csináltam eventet.
-
ALIENwoods2
csendes tag
válasz
quadroracer #26946 üzenetére
oks
-
Attila752
csendes tag
válasz
quadroracer #26932 üzenetére
Értem Uram.
Köszönöm szépen.
Attila752. -
Gogodj
tag
válasz
quadroracer #26928 üzenetére
Értem rendben köszönöm megnyugtattál akkor.
Én amik vannak megnéztem a játékot nem talált semmit7 lehet hogy nekem rossz a védelem akkor hát nem tudom... mindenesetre köszi az infót
-
Gogodj
tag
válasz
quadroracer #26913 üzenetére
Amikor tudok én itt vagyok. leszek is. És Én köszönöm neked,hogy itt lehetek én is köztetek
Ui:Akkor jól tudtma ezt a Crew tournament-es részt énis ugy tudtma minimum 2 ember nyithatja az edigi 4 helyett. és legalább 2 ember kell h elinduljon az event.
-
PaJa1
őstag
válasz
quadroracer #26900 üzenetére
Szerintem a screenshot azért nem ment mert aktív volt a szövegbevitel.
-
SylarHUN
senior tag
válasz
quadroracer #26900 üzenetére
Észrevétel elküldve jira-ba!
-
Gaz 78
aktív tag
válasz
quadroracer #26864 üzenetére
Jövök!
-
Gogodj
tag
válasz
quadroracer #26864 üzenetére
Én örülnék neki dem ég mindig frissít nálam nem tudom mikor tudok majdd menni remélem minél előbb csak net is lassú keveset is vagyok itt. De csak így tovább
Lancer evo-t leeht venni?
-
Bazzzs
senior tag
válasz
quadroracer #26843 üzenetére
Utána elmentem meccset nézni, de amikor 10 óra után újra próbálkoztam, akkor már jó volt. Azt hittem, hogy tervezett, mert 4 perccel előtte jelezte is a PT, hogy szerverleállás lesz.
-
Bazzzs
senior tag
válasz
quadroracer #26841 üzenetére
Hárman most bent voltunk, de le lett lőve a szerver
-
Gaz 78
aktív tag
válasz
quadroracer #26832 üzenetére
Szia!
A BMW-s event nem indult el mert csak 7-en voltunk fenn!Nem lehetne megismételni? -
PaJa1
őstag
válasz
quadroracer #26820 üzenetére
A két launcher ütközik ha azonos nyelven van.
A németeknél már lehet választani nyelvet, így el lehet indítani egy angoltól különböző nyelvvel, majd következő indításnál visszakapcsolni. Az aeria indítójában nem lehet nyelvet választani. -
quadroracer
tag
válasz
quadroracer #26820 üzenetére
Na utanajartam a dolognak, mar kesz a javitas, csak meg nem kerultek ki a friss updaterek. Nemsokara felkerulnek.
-
PaJa1
őstag
válasz
quadroracer #26804 üzenetére
A 24 órás bünti még mindig él.
Régebben ez amúgy 72 óra volt. -
Mariann294
őstag
válasz
quadroracer #26797 üzenetére
Erre a BMW-re kiváncsi lennék.Mikor lesz az event?
Csak ne hétvégén legyen...nem leszek itthon. -
quadroracer
tag
válasz
quadroracer #26798 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy inkabb a ket hetes hataridot, a chat visszajelzesrol modositsuk erre a hetre. Annyi ido sztem boven eleg lesz. Aztan meglatjuk milyen velemenyek vannak. Bocsesz a modositas miatt.
-
PaJa1
őstag
válasz
Néztem is... nem frissül a nyelvi file
Chathez nekem egyelőre annyi, hogy a betűméret állításakor a játékosok listája (jobb oldali panel) mérete nem változik.
-
Benedicht
tag
válasz
En arra gondoltam, hogy megkerdeznem hogy melyek azok a dolgok, amelyek rettentoen zavarnak benneteket a chatben. (akar funkcionalisan[hianyzo funkcio], akar mukodesben[bug, ertelmetlen funkcio], akar kinezetben)
Szerintem maradjon igy.
-
SylarHUN
senior tag
válasz
quadroracer #26778 üzenetére
Természetesen.
-
PaJa1
őstag
válasz
quadroracer #26783 üzenetére
Szerintem nálam van valami gebasz. Azt a hibát dobja amit máskor is láttam már meg írtam is. Igyekszem egy komplett újratöltéssel orvosolni a problémát.
Érdekel a GTR 35ös -
PaJa1
őstag
válasz
quadroracer #26778 üzenetére
A sörözés jó lett volna ha nem pancsolt vackot adtak volna... De a kaja az jóóóóóóó volt
A PT megy faszán, LvlRt most frisítem, a béta még mindig nem tud csatlakozni, frissítés megy de a játék még a login előtt azzal jön, hogy ellenőrizzem a netkapcsolatomat.
-
SylarHUN
senior tag
válasz
quadroracer #26774 üzenetére
-
PaJa1
őstag
válasz
quadroracer #26773 üzenetére
Lövésem sincs mi baja a bétának :s megint nem indult. Megnézem majd a live verziókat is.
Most viszont sörfesztivááááll!!!! -
Blade.T
tag
válasz
quadroracer #26756 üzenetére
GTR R35
Ez nagyon zsírrrr!! Na ha ezt megveszi Aeria egyből veszek 10.000 ért AP-t
-
Mariann294
őstag
válasz
quadroracer #26756 üzenetére
Hali!
Tudom hogy csak én lehetek ekkora szerencsétlen,de ezt a bétát honnan a fenéből lehet letölteni?
Sehol sem találom,pedig most kiváncsi vagyok rá,meg az eventjeidre is!
Crea-nak pedig hatalmas gratulációm! -
PaJa1
őstag
válasz
quadroracer #26722 üzenetére
error 104 - you're banned
megyek bénázni bétába -
-Draco-
csendes tag
válasz
quadroracer #26722 üzenetére
Sajna nincs kivel játszani.Majd később hátha...
Próbáltam egy evo-t feltuningolni, csak 4-es szintre lehetett. -
-Draco-
csendes tag
válasz
quadroracer #26720 üzenetére
Kértem.
-
PaJa1
őstag
válasz
quadroracer #26717 üzenetére
Furi... Nekem T3YDI azt mondta, hogy nem tud belépni bétába, és szerinte csak magyarok léphetnek be, mások IPbannal találkoznak. De jiraban tudnak regelni onnan tudtak képet szedni a jelentett issuekból.
Az open ideje alatt be tudott lépni mindenki nem? Nem értem hol lehetett a probléma. -
Bazzzs
senior tag
válasz
quadroracer #26714 üzenetére
Azt lehet esetleg tudni, hogy meddig fog tartani a béta teszt?
-
PaJa1
őstag
válasz
quadroracer #26703 üzenetére
10 megás log file azért eléggé termetes, mirtil cicás
-
dokar
addikt
válasz
quadroracer #26689 üzenetére
van már olyan, hogy a balanszok hatásait a statlapon megmutatja? ha nem, akkor lesz?
-
hugoagagyilo
tag
válasz
quadroracer #26683 üzenetére
Rosszul fogalmaztam
Nem birok feltölteni log fájlt képet egy idő után megszakad a kapcsolat.
-
hugoagagyilo
tag
válasz
quadroracer #26676 üzenetére
Nem megy a Jira nem tudok hibajelentést küldeni.
-
-Draco-
csendes tag
válasz
quadroracer #26665 üzenetére
Hát mivel a PT_ben nem sok újdonság lett ezért marad a béta hátha ott lesz pár újdonság.
Osztom Hugó véleményét ezért kár volt frissíteni annyi történt hogy elvették a ghost módot és semmi új map.Tulajdonképpen romlott nem javult. -
wazup86
tag
válasz
quadroracer #26658 üzenetére
persze értem én, hogy tőlük függ, csak arra lettem volna kíváncsi, hogy rendeltek-e már, vagy még rendelni se rendeltek még
-
-Draco-
csendes tag
válasz
quadroracer #26658 üzenetére
Azok az új pályák amik a levelben vannak mikor lesznek pt-ben is?
-
wazup86
tag
válasz
quadroracer #26642 üzenetére
huhu az érdekel, jó lenne a csapat vs. csapat dolog
-
ramihu
tag
válasz
quadroracer #26515 üzenetére
Reménykedem benne én is, logikus lenne mivel a level-r az újabb változat. Bár mondjuk (sz)ámítástechnikában minden megtörténhet, magam is program fejlesztéssel foglalkozom és láttam már sok "csodát"!
-
SylarHUN
senior tag
válasz
quadroracer #26496 üzenetére
Ez több dolog miatt is rossz hír.
1. PT-vel nem játszik szinte senki.
2. Akkor aki most költött az LR-re az elveszti.Viszont, hogy kötekedjek, mert ez már megszokott tőlem.
Nem lett volna szabad a Gamigo-nak engedni a Magyarországi befizetéseket, mert ezzel szerződést szegett.Nem tudom miért ez a szarakodás az ip-blokkal, törölni kellene mindenhonnan, aztán mindenki ott játszik ahol akar.
-
PaJa1
őstag
válasz
Azzal az a baj, hogy ott csak magunkkal fogunk tudni játszani. Tegnap is az egyik magyar volt bent simben jelszavas szobában és ennyi, kifújt a simben játszók száma.
Írásjel után pedig szóköz jár vagy sortörés, nekem így tanították. A tűzróka alá is húzza ha hiányzik.
Milyen a DFGP? Logi az is, rossz nem lehet
Tegnap este óriási könnyítést vettem észre karrier módban, ami a billentyűsök malmára hajtja a vizet. Kíváncsi vagyok, hogy még megvan e, ha igen akkor máshol is előjön e.
-
dokar
addikt
válasz
na ne már, tegnap óta tolom új kormánnyal (DFGT), ha nem lesz elérhető a LR, akkor ****** *** a ** ***** ******-t!
-
Gaz 78
aktív tag
válasz
quadroracer #26433 üzenetére
Köszi az infót,jó pihenést neked is...
-
Attka85
tag
válasz
quadroracer #26387 üzenetére
Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
-
hugoagagyilo
tag
válasz
quadroracer #26387 üzenetére
Na már izgatottan várjuk.
-
daniel1996
csendes tag
válasz
quadroracer #26363 üzenetére
Sziasztok!
Újra visszajöttem , régebben játszottam , most megint.
Eléggé gyenge voltam , de most megpróbálok tovább jutni -
Blade.T
tag
válasz
quadroracer #26349 üzenetére
Én mennék szívesen, csak sajnos az a vinyom ahol volt a jelszóm elszállt és nem emlékszek rá.
nincs valami jelszó emlékeztető a beta oldalan?
-
hugoagagyilo
tag
válasz
quadroracer #26340 üzenetére
Még a bétát nem is probáltam inditani mégis előjön ez a hiba LevelR-nél.Csak ugy magától.Hát semmi ilyet nem tettem hogy bin-re kattintsak
Akkor is csinál log filet ha nem indul el a játék?
-
PaJa1
őstag
válasz
quadroracer #26343 üzenetére
Mi a baj a magyar nyelvvel?
-
-Draco-
csendes tag
válasz
quadroracer #26343 üzenetére
Egy kis részem azért nekem is volt a megtalálásban a nyelv váltással.
Teszteltem a cobrát és a corust.Corus 2 mp-el gyengébb körönként a teszt módban balanszolva,hogy vezethető legyen.Soknak tűnik ez, látszik versenyeken is? -
hugoagagyilo
tag
válasz
quadroracer #26292 üzenetére
Zsííííííííííííírrrrrrrrr
Mit mondjak most már mi is várjuk de rendesen!!!!
-
wazup86
tag
válasz
quadroracer #26274 üzenetére
hu de jó
és akkor most ez PT-nek megy? -
Gaz 78
aktív tag
válasz
quadroracer #26277 üzenetére
Világosság!Köszi a gyors választ!
-
hugoagagyilo
tag
válasz
quadroracer #26277 üzenetére
Köszönjük a választ Laca
-
hugoagagyilo
tag
válasz
Frissül a multkori béta magátol vagy le kell szednünk ezt a verziót amit linkeltél?
-
SylarHUN
senior tag
válasz
Ami már ott letölthető béta az melyik?
-
-Draco-
csendes tag
válasz
quadroracer #26250 üzenetére
Bizony de ez a szavazás is érdekes lesz mert most is volt olyan szavazat ami már nem játszó régi játékos nevében volt,valaki beregelte a levelbe csak azért hogy látszódjon hogy játszott vele.Pedig nem.
-
quadroracer
tag
válasz
quadroracer #26197 üzenetére
Ezt arra irtam ha eldol a szavazason hogy a Level-R-ben szeretnetek folytatni.
-
Attka85
tag
válasz
quadroracer #26058 üzenetére
Köszönjük hogy teszel az ügy érdekében, ez mindenképpen jó lenne, ha Paja maradna aMi GS-ünk, én szavaznék rá! Ami a PT-t illeti... én reklámozom ahol csak tudom, a honlapomon is kint van a weboldala, szóval ha lenne nagy reklámja, akkor tuti hogy futna a szekere, de sajna kevesen ismerik még mindig...pedig ér annyit mint bármelyik autós gamma...bár szerintem egyelőre a legjobb, a Lvl-R-t leszámítva összességében... bár mint tudjuk a két játék ugyanaz(lenne), ha megkapná a frissítésket...
-
SylarHUN
senior tag
válasz
quadroracer #25828 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
-
dokar
addikt
válasz
quadroracer #25686 üzenetére
végre mehetek levelr-be
-
Gaz 78
aktív tag
válasz
quadroracer #25690 üzenetére
Értem, és köszönöm a felvilágosítást!
Üdv. Zoli
-
Gaz 78
aktív tag
válasz
quadroracer #25686 üzenetére
Szia Laca!
Pusztán csak érdeklődnék és azt szeretném megkérdezni tőled,hogy ha esetleg átkéretőzök akkor vihetem a PT-s autóimat is?A lényeg az AP-s autókon van.A PT-s loginommal és jelszavammal léphetek be oda is?Kellemes husvéti ünnepeket kívánok neked is!
-
Terkk
tag
válasz
quadroracer #25623 üzenetére
Az engem is zavar sokszor főleg a tokyo pályán ahol mindenhol oszlop van és van hogy a kiírástól nem látszik pontosan hol az oszlop és vége jó lenne máshova helyezni a kiírásokat.
Egy másik dolog CTFben: sokszor elveszik tőlem úgy a zászlót hogy hozzám sem érnek, elsuhan mellettem a másik játékos 1-2méterre és már nála van a zászló ez nem tudom mitől van A netem 10mb-os nak csak elég kell hogy legyen,, nem szokott lagolni ,másoktól is kérdeztem voltak akik mondták nekik is csinálja ezt a dolgot pedig gyors a netjük -
Attka85
tag
válasz
quadroracer #25601 üzenetére
tegnap játszottam és lehet hogy már nem aktuális és már sokan megírták(remélem) az előzés, meg mindenféle idióta haszontalan kiírások baromira zavarók tudnak lenni, pláne egy Tokyo-n, amikor nagy a tülekedés- főleg ghjost off-ban... aztán jön egy tábla, vagy oszlop, esetleg beleszaladok másba, mert egyszerűen NEM LÁTOM!!!! szóval ha már nem is aktuális azért leírom... bár jó lenne ha ezt már beírták volna páran... a megoldása többféle is lehetne--> vagy kiveszik ezeket, vagy a chatpanelen jelenik meg, vagy feljebb teszik minimum 30-40 pixellel, esetleg teljesen a képernyő legaljára, ahol nem zavar a kilátásban... vagy legyen majdnem teljesen áttetsző... Megerősítést várok bárkitől, hogy nyugodt lehessek ezzel kapcsolatban, hogy már bekerült a javaslatokba... KÖSZIKE!!! Üdv Ferrka
-
Attka85
tag
válasz
quadroracer #25599 üzenetére
hát köszi... ez csak egy amolyan S.O.S. levél volt, amit csak összecsaptam, mert nem rég keltem csak fel... 7végén valahogy elfelejtettem, sok teendőm akadt, most meg épphogy sikerült elpostolni... huhhh.... de legalább meglett... most nyugodttabb vagyok és picit bízom benne, hogy legalább megfontolnak belőle 1-2 dolgot... Köszi Laca, remélem még sokat tudunk versenyezni az általunk álmodott játékban és sok sikert és szerencsét kívánok ehhez neked és minden a játékban eddig szerepet vállalt srácnak/hölgynek és játékosoknak/tesztelőklnek, fejlesztőknek!! Üdv! Ferrari 308 GTB - aTka Peace!!!
-
Attka85
tag
válasz
quadroracer #25597 üzenetére
remélem beért még a postom... ez lenne-->
szia Laca! Ferrari 308 GTB vagyok- aTka- szerintem nagyon jó lett a béta, de én is mint MINDENKI hiányolom a választható GHOST ON módot!!! Persze a másik nagy problémám (PT) az ip-ban óta tapasztalható kevés játékos... és a laggerek... jobban meg kellene hirdetni a jétákot a kiadónak, vagy inkább az Invictusnak saját magának kiadni és minden jogot fenntartani (tudom nincs pénz) nagyon megtérülő vállalkozás lenne, még ha be is kéne fektetni bele... osztályonként 2-3 havonta 1-1 új autót el tudnánk viselni azért... a bétával egyébként a ghost off-on kivül más nagyobb bajom nem volt... lehetne néha a Föld összes ilyen játékkal játszói között pl havonta, hetente egy bazi nagy kupa vagy valami megmérettetés(Level-R PT meg egyéb más verziók, pl Japán PT...) akár gyorskör-bajnokság, vagy bármi... mert mindenki tudni szeretné, hol áll világszinten ebben a játékban... Én legalábbis igen... ja és persze több GM, GS kellene aktívabban, mint most... több event, nagyobb díjakkal(ezt azért a báta féle event módi áthidalja valamelyest) A lényeg---> Invictus vegye vissza a jogait, hogy jobban eladhassa a játékot, többen játsszák azt, és GHOST ON-t kérünk a bétából PT-re változó játékba!!! ja és persze kisebb gépigény is jó lenne!!!Ja és még annyi, hogy jó lenne, ha az időtáblázatot havi, 2havi szinten frissítenék, resetelnék, mert sok a bugos idő, meg a régi BP-s idő, amit nem lehet már elérni köszi!!
Egyelőre ennyi hirtelen, bár ezek csak a fontosabb meglátásaim voltak!!! Köszönjük Laca a közreműködést!! Remélem megtesznek GS-nek, vagy GM-nek!!!! Peace!!! Csaó -
hugoagagyilo
tag
válasz
quadroracer #25519 üzenetére
Sajna nem olvastam kommentet mire néztem már nem volt elérhető.(kár pedig olvastam volna szivesen)Emilt meg csak a jira regire kaptam .Szerintem értesités nem lett élesitve benne.Szerintem irunk majd mindenről nehogy unatkozz
Üdv:Hugó -
hugoagagyilo
tag
válasz
quadroracer #25517 üzenetére
Szia Laca!
Tőlünk OBHUN kaptatok egy átfogó irást a Bétáról a hibajelentöre ez tartalmazta kb 12 emberke illetve egy Csapat kompromisszumos véleményét.Leültünk a Ts elé illetve saját forumon megvitattuk kinek mi tetszik mi nem.Remélem ez a kezedben is megfordult,amennyiben nem vagy ugygondolod hogy jobb lenne külön külön megirnunk a véleményünk megtesszük.Bár ez csak a bétáról szolt szerintem hétföig irunk csak a PT ről illetve csak a LevelR-ről.Üdv :Hugó
-
ABnormal
őstag
válasz
quadroracer #25502 üzenetére
(anno igy kerultetek a PT-hez, mikor a szetvalasztas volt [ph-n olvastuk mennyire gaz nektek]).
ezt azért köszi -
bakosgabor57
őstag
válasz
quadroracer #25493 üzenetére
Ezek szerint a fejlesztők név nélkül adják el a játékot, és a kiadó aggatja rá a Project Torque és Level R neveket? Ha igen(és ha nem, akkor is), miért hívták a bétát PT Beta-nak?
Miért jó a Gamigo-nak a magyarok Level r-ből való kirekesztése?
Nem léteznek olyan kiadók, akik engednének mindenkit játszani?
Ilyen ügyetlenek lennének a fejlesztők a játékuk menedzselésébem, sorsának alakításában? -
hugoagagyilo
tag
válasz
quadroracer #25493 üzenetére
Hali Laca!
Persze nem veled veletek van baj! Jókat játszottunk bétán.Aeria nemigazán kecsegtet minket semmivel ezért kicsit feszült mindenki.Kivették Marinát is ami az eggyik legjobb pálya volt és egy ideje semmit nem kapunk.Csak beetetés hogy akcios a mistery box most csak 300ap ,volt másik regem meg egy kis ingyen ap rajta,vettem 1 et én marha volt benne acc girl kenjék a hajukra!Szóval ez a Pt inkább leépités nem fejlődés!Sajna angol tudásom nulla de ki hallgatna meg ha lenne is a Forumukon?Az a 30 magyar kb aki feljár esténként sztem igen csak kevés ahhoz hogy megváltozzon ott valami a mi igényünkre.Meg kérdem én hova lettek azok a PT sek innen akik annyira ragaszkodtak ahhoz hogy csak Aerianal játszhassunk. -
Gaz 78
aktív tag
válasz
quadroracer #25414 üzenetére
köszi
-
wazup86
tag
válasz
quadroracer #25406 üzenetére
én köszönöm, hogy lehetőségem volt belesni a jövőbeli játékba
-
Creative997
őstag
válasz
quadroracer #25283 üzenetére
Vagy legalább beépített acélhorgonyt a titánköteleknek
Mert másképp ezt tényleg nem lehet.
Biztos vagyok benne hogy lesz valamikor ghost on. Nem csak mi panaszkodunk hanem mindenki! Azt hiszem a bétával kapcsolatban én voltam az egyik első aki ki volt akadva ettől itt, nem is voltam bennt legalább másfél hete habár nem e miatt, de gondolkoztam kicsit és végülis ez csak egy béta. Tudom és teljesen igaz hogy akkor se lehet normális versenyeket menni (pláne eventeket!!!) így és jó hogy minél többen tesztelik és hogy egy igazi autóversenyzés ghost off-ban zajlik, de itt nem csak vérprofik hanem vérpistikék is vannak! Ahogy nepster mondja, az ismerősök között a hiba elmegy mert meg lehet dumálni később és nem húzza fel magát az ember mert ismeri a másikat, de a noob rammer, lagger kiscsírák ellen nem tudsz mit csinálni - már bocs -. Az egyik első bétás eventemen Serpentinen mentünk ami a kedvenc mapom és elég gyorsnak érzem magam ott, de cseszhetem ha az első kanyarba roncsderbiként beesik mindenki és a szerencsén múlik hogy ki hogyan megy tovább (állj vissza irányba, javíts mert rommá törtek, már buktál rengeteget) és hiába vagy piszok gyors ott, te mégis egy normális versenyző vagy és nem mész neki a másiknak mint a birka hanem vársz 2-3 kanyart amíg a másik ront vagy egyszerűen csak rossz íven ment, de ahhoz hogy az elejét befogd kevés az idő és lehetetlen a küldetés. Na mindegy, ezekkel mindenki tisztában van szerintem, nem is tudom miért írtam le
Szóval 99,9*% hogy AGE kérni fog on-t, ha nem tenné, akkor elbúcsúzhatna a játéktól szinte végleg! -
JackShephard
tag
válasz
quadroracer #25281 üzenetére
Köszi a gyors választ. Akkor azt hiszem, minden fórumozó nevében szeretném tolmácsolni a tesztelők kérését az Invictus felé:
Szeretnénk a GHOST ON módot is tesztelni!
Az eddigi verziók mindegyike tartalmazta ezt az opciót és igény is van rá, mint ez tapasztalható! Gondolom ez nem egy eget rengető kérés és nyilván kell hogy legyen a betának ilyen verziója, hiszen mint mondod a kiadó kérheti azzal is. (Kvázi, ha nem raktátok bele, akkor lehet nem veszi meg az AGE) Szóval egy "GHOST ON patch" szerintem mindenkit boldoggá tenne így március idusa felé. -
erdol
senior tag
válasz
quadroracer #25249 üzenetére
Egyenlőre ne találom a magyar nyelvet.
-
erdol
senior tag
válasz
quadroracer #25128 üzenetére
Nem lett magyar tegnap este,vagy át kell állítani valahol?
A kamera nézet vagy saját nézet nem állítható valahol?Amit szeretnék az nem fixálható le,mindig nyomnom kell c-t ha indul a verseny. -
wazup86
tag
válasz
quadroracer #25128 üzenetére
nagyon jó
-
wazup86
tag
válasz
quadroracer #25114 üzenetére
okés
-
Blade.T
tag
válasz
quadroracer #25046 üzenetére
Most próbáltam de még semmi..
idézem: "Most nincs account reset, ezért kérünk, próbáld ki uj accounttal is a játékot, mert bizonyos XP szint felett Silvy nem jön hogy fogja a kezed.
"
mennyi az a bizonyos XP??lehet azé nem enged belépni..
Visszavonom most Upgradel
-
Blade.T
tag
válasz
quadroracer #25046 üzenetére
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
quadroracer #24876 üzenetére
takaritono biztos learamtalanitotta a helyiseget, ahogy szokta
-
Blade.T
tag
válasz
quadroracer #24867 üzenetére
-
kekeeci
senior tag
válasz
quadroracer #24853 üzenetére
A login képernyőnél nem jutok tovább
-
hugoagagyilo
tag
válasz
quadroracer #24847 üzenetére
Laca nem indulnak az eventek
-
kekeeci
senior tag
válasz
quadroracer #24829 üzenetére
Pont a TA - Intimidator event közepén
- bár eléggé rosszul állt a szénám
Meddig tart még?Semeddig, megyek befele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó garanciás,új állapotu projektorom kihasználatlanság miatt!
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 2,5 év gari
- GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8G (GV-N4060EAGLE OC-8GD
- TP-Link Archer AX73 AX5400 Router
- 15db töltő egybe (65W + 90W) kerek végűek (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest