- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Epson nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Everest / AIDA64 topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaciG
addikt
válasz
mackosajt #13427 üzenetére
Te jóóóóó ég. Látom te sose fogod megérteni, de nem baj, mivel most úgyis ráérek így kifejtem utoljára ,és ha most se érted akkor én többet sajna nem tudok tenni.
Arra akartam kilyukadni, hogy régebben sokkal jobban lehetett haladni. Itt felvetődik az hogy mit értesz régen alatt?
De akkor nézzük majdnem az elejétől mondjuk ezév februárjától. Akkor egy 7 körös B-road átlag 2000-2400RP-t adott (attól függ hányan voltak, hanyadik lettél,stb) Most egy 4 körös B-road ad 1200-2500 között (ha tied a BLT akkor sokat ad.) Namost ha azt nézzük, hogy nem vagyok első, nem az enyém a legjobb kör akkor is kapok ~1200RP-t. És ez 4 kör nem 7 szóval ugyanott vagyok.
Régen nem volt ilyen hogy explorer meg drift meg fánk sem. Most van, szóval akkor ezek szerint (amik megintcsak tények csak te ezeken átsiklasz...) most jobban lehet fejlődni. Ne mtudom most mennyit ad egy kb 8-10 perces explorer, de olyan 5-8K között lehet valahol. (Régen 7 körös B-road adott ~2200-at ami ~14 perc.)
Jah igen, volt egy rövid időszak amikor kb 1 hétig sokat adott minden map mivel az új patch miatt 300%-os bonusz volt, de az 1 hét volt kb. és az is ilyen ajándék volt. (jah kérem a jót könnyű megszokni de nem ehez kéne viszonyítani.
)
Régen nem volt ennyi autó amire lehetett költeni, most van, DE nem kötelező megvenni mind. Ha régen vettél volna egy cl4-es verdát akkor most is vehetsz 1-et, csak nagyobb a válszték ami nem baj...
Másik verzió: Arra akartam kilyukadni, hogy régebben sokkal jobban lehetett haladni.
Jah hát kérem lvl 1-es szintről tényleg hamarabb fel lehet fejlődni lvl5-ös re mint mondjuk lvl 38-ról 39-re ,de ez így van rendjén.
Jó nem egy Grid, vagy Pro street, de elmegy, a fizikát meg hagyjuk, mert abban LFS az ász meg az RBR -De ha Grid jobban tetszik vagy LFS vagy akármi ,akkor mérnem azokkal játszól? Vagy PT függő lettél és nem tudod ráhagyni ha nem tetszik ,vagy valaki erővel kényszerít? Hát könyörgök ,ha van 2 vagy több válsztásom akkor nyilván azt válsztom ami a jobb...
Összegezve annyi lényeg, hogy fejlődni ugyanúgy lehet mint régen(sőtt még picit jobban is), csak most nagyobb hangsúlyt kapott az hogy az fejlődik gyorsan aki jobban keni neki, ami meg mondjuk logikus.
-
Karibaba
aktív tag
válasz
mackosajt #13427 üzenetére
Ahogy Csaba is mondta fejlődni simán lehet!!!!! Csak azokat kell csinálni amit már vagy 1000 szer leírtunk, de akinek ez magas vagy ennyire nem megy a játék , FŐLEG EZEK AZ EMBEREK FIKÁZZÁK A JÁTÉKOT , azok maradjanak ezen a szinten ,szórakozni stock class 1 el is lehet.
-
MaciG
addikt
válasz
mackosajt #13405 üzenetére
Látom nem érted a lényeget és csak úgy átsiklasz a konkrét tényeken. Ez egy MMORG (Massively Multiplayer Online Racing Game), ami annyit tesz, hogy fejlődni kell benne. Hasonló mint a WoW (azért ezt hozom példának mert ezt sokan ismerik) Ha sokat játszól fejlődsz. ENNYI. Ha nem tetszik ez a stílus ,mert nincs időd,kedved,stb. akkor vagy elfogadod, hogy lassan fejlődsz vagy letörlöd az egéssz "5 gigás bughalmazt" úgy ahogy van.
Nem volt ez se kevés meló, de nem is sok, ha a ti oldalatokról nézzük. Neked ez meló? Én azt hittem szórakozás... Mondjuk te is azt írtad.
És most nem azt mondom hogy nincsenek bugok a játékban, mert vannak ,de ez a lassú fejlődés az nem az.
-
PaJa1
őstag
válasz
mackosajt #13417 üzenetére
Nem tudom, én is csak a linket láttam a sáutbokszban
De ha jól emlékszem elmentettem őket.
Itt vannak, ez a general thread ezen belül van kb 4-5 helóvinesaz oldal közepe környékén CONTEST nevűt keress okt31ig lehet rájuk pályázni ha jól emlékszem.
-
PaJa1
őstag
válasz
mackosajt #13405 üzenetére
Érdekelne a drag replay
meg a körülmények. Nekem is volt már egymásra pakolósdi de az Sim Vs volt Circuit-en panamával. A kettő között lehet h van valami összefüggés.
Eventeket általában kiírjuk ide is magyarul. Most megy kb 4-5 Halloweenes ingyen APért. Nem nagy kunsztok, de pár száz APt be lehet zsebelni sztem 1 óra mókulással.
Én a sajátjaimat ami a játékhoz kötődik azokat kilinkelem ide. Most remélem összejön majd az amit a játékosok írtak. Egy megvalósul szerintem a hétvégén belőlök. Aztán majd a többi is amit jónak látok, szépen idővelMás: A banokról, figyelmeztetésekről.
Mivel mi csak az alapján tudjuk eldönteni, hogy mit történt, történhetett amit beküldenek fájlokat, így az ítélet nem mindig jogos. A Replay nem mutatja az előzményeket, a chatet, se a szoba nevét. Lagg és más okok miatt előfordul, hogy nem valós esemény kerül rögzítésre. Az ilyenk esetekben, meg amúgy is, ki osztott büntetések ellen lehet úgymond fellebbezni a tickettel, valami sorszám a levélben. Ekkor van rá lehetőség elmondani az álláspontodat. A NYELVvel SZAVAKkal vigyázni, a sreenshot nem hazudik, kivéve ha babrálják,de akkor panaszkodhatsz jogosan. Mostanában egyre több bejelentés érkezik a helytelen, trágár nyelvhasználatról. Legalább mi ne legyünk ilyen forróvérűek, bannolják csak a mediterrán népeket -
MaciG
addikt
válasz
mackosajt #13369 üzenetére
Az ,hogy egy 5 gigás bughalamaz nem igaz, van benne bug ,de már korántsem annyi ,mint régen. (a fizetős EA-s gamekben amiért 10K-t is elkérnek abban több bug van...
, tapasztalat!))
Jah hogy nem vagy profi, játszani se akarsz, fórumot se szeretnéd nézni, DE azért legyél tele RP-vel. Hétköznapi nyelven ez kb úgy szólna, hogy egéssz nap otthon verem a lompost néha benézek a melóhelyre mert egy jó bögyös szőke bombázó kolléganőm van ,és még a kávé is finom, és zsééé meg csak úgy dől. (mondjuk ilyen is van csak sajna nagyon ritka
)
Mostanában én se játszok már sokat (se ezzel ,se mással, mert se időm se kedvem) ,de mikor még többet toltam akkor ha akartam Rp-t akkor lett is, és nem ültem itt egéssz nap és nem is fizettem érte. Vannak lehetőségek, csak ki kell használni őket... (pl. explorer,fánk,könnyű pár perces eventek,stb.) Egyszóval ne légy lusta körülnézni, de ha meg lusta vagy akkor ne "fogd" a játékra.
-
Target78hu
aktív tag
válasz
mackosajt #13369 üzenetére
Ne keltsünk vitát mackó ,mert aki elkötelezett a PT felé az úgy is tolja akármilyen bugnonfree !
A zárt béla óta toltam napi szinten ,mert láttam ,hogy érdemes hajtani valamiért pl cracer tuning vagy destroyerre ! Nem is volt ilyen banga nagy különbség a módok között..pl englandon 7 kör után 1000 rp -t kaptunk kb (bp és egyéb "jó dolgok" nélkül) és abból már lehetett shoppingolni a kis verdára pl féklámpa-visszacsapószelepet..ez ami változott (nekem) sajna.Az AP -s dolgok az egyre fontosabbak és az "ingyenes" része egyre haloványabb ,bár várható volt..
Peccsenként előveszem azt megyek pár percet vele ,azt irok pár sort a saját tapasztalatombó' itt-max törlik a modik
Peace! -
UnConnecteD
senior tag
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
mackosajt #8899 üzenetére
hhmm.. van benne némi igazság.. DE a chat, az a PT.-é, ne hasonlítsd más gamékhoz.. Aztán, a chat problémát megoldottam.. nemtom hogy, de működik!! Nekem verseny közben nem jelenik meg, csak hallom, ha írnak, vagy taunt-ot nyomnak (egy direkt gombra rákalibráltam a joy-on, és automatice bezárja, vagy zárva tartja, nem tudom, de nincs, csak ha akarom!) Nekem a patch óta NEM volt ctd-m!
, csak a login képernyőre kidobás.. de az gondolom net hiba, mint hardware, vagy PT hiba..
Én is láttam, és olvasom a hibát, bugokat, nekem egy sem jelentkezik, vagy olyan noob vagyok, hogy nem tudom, hogy az.., másokat, pl. PaJát is láttam zuhanni hangáron, vagy láttam béródon olyat, hogy nem akartam elhinni.. a srác mellettem átrepült a kerítésen, majd az egyenes szakasz utáni lecsapott kanyarnál volt, és alap kawanával úgy 4mp.-et vert rám 1 kör alatt, én meg a fullos evoval és backpackal csak néztem... Aztán amikor kezdtem kétségbe esni, ment egy 1.41.-et..és kibaxta a szerver.. De még sorolhatnám.. így pl. egyik kedvencem a Long but simple mud pálya.. ott pl. panamával képtelenség bekanyarodni a 3.(visszafordító) kanyarba.. Rengeteget gyakoroltam, panamával képtelenség.. megemelkedik az eleje, és még 20k/h-val is leesek az útról..Megfejtés?? Bug? Nemtudom, de más autóval tökéletesen 2-es padlógázzal be tudok csúszni, és simán kigyorsítani..De még mindíg sorolhatnám.. De minek??
Ki tudom javítani? Programozó vagyok? Esetleg van bármi befolyásom invictus/aeria felé?? Nics vazzee!! Ezért lexarom! Jó játék (mert játék!) jó arcokkal, és sokkal jobb autóval ütni-vágni egymást, mint lövöldözni, meg kommandózni, meg gollomokkal harcolni (wow) Nekem ez jön be! Ingyenes, és a "miénk". Februárban kezdtem, és nemrég lettem AA-V.. Van vagy 13-14 autóm, abból 1-et vettem AP-ért (vette), a többit vagy nyertem, vagy jött (pl az összes class 1 a missionokért).. Eventekre meg azért nem járok sűrűn, mert nem beszélni inglis, csak kicsi makogni..az orosz és német nyelvtudásom baxhatom..
Van olyan pálya, amiket imádok, azokat nyomom, tökéletesítem.. Van hogy 2 napig csak 1 féle pályán pratice-ozok, és után mily meglepő, nyerek.. Nem esek neki minden pályának, és anyázok, ha lenyomnak..gyakorlok, és jó eséllyel nyerek.. Vannak pályák, amiket rühellek, mert nekem egyszerűen olyan, mintha jégen mennék, akárki-akármit mond! Rgo, ott nem versenyzek..vagy csak kipróbálás szinten, hogy esetleg jobb vagyok e.. (itt jön elő az amit annyiszor mondtunk már:fullos panama/vette, full backpack, acceleration csaj, és egy kawana simán lenyom..mert nem érzem, nem tudom a pályát)
Más a GRID szerintem isten lett!! Eddigi legjobb szimulátor akárki-akármit..
Nah.. jó rövid lett megint.. megyek Superbike-ozni SBK®08..
-
MaciG
addikt
válasz
mackosajt #8899 üzenetére
Ez ,hogy egy kicsit kitakarja a képet az tényleg elég zavaró, de ezt leszámítva szerintem nagyon is jó a chat
Az első 4-5 nap nekem se tetszett, de csak megszoás kérdése.
Egy kis kép azokan akik azt mondják keveset ad a PT majdnem 3 ropi és 4 kör! És ez még simán lenne 3,5K is csak 2x nekicsaptam a falnak, és nincs benn a +20% ghost mode OFF bonusz sem . 1 kör itt class6-os verdával kb 1:40. Van benn egy race bonusz 3X-os BP, ami 333RP-be kerül (ha 30-at veszel), de ha kiszámolod még akkor is jó. Régen örültél ha 1500-at adott it 5 körért
És egy kis bug. A térképnél elcsúsztt egy picit a kép, meg ahol mutatja hogy mennyire nyomod a gázt
SSP33DY : Ez változó ,hogy mikor vannak fenn jó játékosok. Én pl. tegnap 2 órán keresztül kentem ugyanabban a szobában elég jó playerekkel 6-an (ghost nélkül is) és szinte mindig nagyon éles meccsek voltak és nem volt lökdösődé se
,de van olyan mikor felmegyek és senki, nah akkor le tálcára és késöbb visszanézek
-
PaJa1
őstag
válasz
mackosajt #8589 üzenetére
most én is driftelek, most a mazdával jobban megy mint eddig
3 perc alatt 1,7 milla. 5 perc alatt meg olyan 3 milla, 10 perc alatt 7 milla jön össze. Ezzel jobban keresek mint a waganon
10 perc olyan 45 ezer RP körül hoz a konyhára 500% bonusszal. Látom a vette tuning végét
már csak a 35ös szintet kell elérjem, akkor beboltolom a 4es motort meg a kasztnint
Utána még gyűjtök RPt, a többi autómat is fel kell húzni, és még meg sincs mind
-
Target78hu
aktív tag
válasz
mackosajt #8133 üzenetére
Olvasva az élményeket ,hát valahogy nem volt nehéz kitalálni a reakciókat a béta után...és ez csak pár magyar véleménye eddig.
Ha ennyire nyitni akarnak a NFS kidek felé ,miért nem csináltak eleve arcade vs sim lehetőséget? Értem úgy ,hogy login ,belépsz server szeleksőnnél : palánkról vissza 300al vagy régi PT filingel akarsz játszani a modokkal lehetőség. -
Creative997
őstag
válasz
mackosajt #7761 üzenetére
Driftre mivel nincs sok AP-m talán a Spiedo Fprte-t lesz érdemes megvenni, remélem nem lesz méregdrága, habár class 5-ös. Most van kb 250k RP-m, abból patch után 135k elmegy a max Panama tuningra, a maradékból, meg még amit gyűjtök hozzá, talán veszek egy Forte-t
Érdemes eme pénzügy mellet, nem?
tegnap 6 explorerezésből 5x ctd és ezzel buktam több mint 50k rp-t
-
-=ZS=-
tag
válasz
mackosajt #7761 üzenetére
Jah, és nekem eddig driftre a nem pénzes verdák közül a bétában az RX-8 jön be leginkább
Lehet, hogy azért, mert az egy pénzes verda?
Egyébként meg szerintem a Grid egynek jó. Gyönyörűen néz ki, sok jó kocsi van benne, amik gyönyörűen ki vannak dolgozva, a karrier mód is jónak indul. Az tény, hogy nem szimulátor, de a 8óra gálya után kikapcsolódni jó lesz. Az AI is jónak tünik benne, még sosem láttam ilyen emberszerűen versenyző AI-t. Ha magasra rakod a nehézségi szintet, akkor elég jó időket mennek, hogy lehessen velük versenyezni, viszont előfordul, hogy emberinek tünő hibákat vétenek! Elnézik a fékezési pontot, rossz szögben érkeznek a kanyarba, és besodródnak, ilyesmik. És végre tényleg vigyázni kell a kocsikra, mert egy tizenvalahány körös versenyen üzemképtelenre lehet amortizálni! -
csige791
tag
válasz
mackosajt #7736 üzenetére
Az LFS a vilag legjobb autószimulátora de bugok abban is vannak, pl ha neki mész egy betonfalnak előfordul hogy elrepülsz szinte az ürbe, tudnak rola a készitők de nem tudjak javitani valamiért, de persze ez nem befojasolja a jatékmenetet mert ha falnak mész ugyis vége a versenyednek.
-
Dr. Romano
veterán
válasz
mackosajt #7732 üzenetére
Természetesen(?) én sem akarok fizetni, hisz pont azért játszom vele mert ingyenes
(az hogy bugos szeritem "megbocsájtható" egy ingyenes játéktól, hiszen jó pár olyan "nagy játék" van ami szintén bugos és kemény ezreket kell(ene) értet leszurkolnunk... persze azért a javításokat én is várom (már jó hosszú ideje)
)
Az amcsik? Én szoktam találkozni velük
-
Target78hu
aktív tag
válasz
mackosajt #7701 üzenetére
Most néztem nemrég a bugreport oldalon ,hogy lengyel rasz barátunk igencsak belelendűlt
kb .:a susnyásból felverődött a bal tükör szélére 1 moszkító és kitakarja a véres teteme a mögöttem jövő autó ködlámpa-visszacsapószelepét bug bug
Remélem nem tolódik el a patch nagyon amiatt,hogy ennyi duplika,non-replika reporton kell átrágni magukat a deveknek.(kilincsel előre szösszenetet várom meg az új mapokat ;-) -
Dr. Romano
veterán
válasz
mackosajt #7701 üzenetére
Ahogy mondod, anno még novemberben az B vizsgát szinte tökéletesre kellett csinálni csak a bronzéremhez. Ellőttem vagy 8 AF-et és rengeteg gyakorlást mire sikerült, erre meg jött a decemberi nagypatch, ami a vizsgát egy laza 10mp-el megkönnyíítette...
hát vertem a fejem a falba rendesen, hogy nem vártam...
-
mazda626
addikt
válasz
mackosajt #7343 üzenetére
Figyeltétek jobban a belső nézetet? Versenyeim 80%-át abban tolom. Átdolgozták a kormánytekerés animációját! Hangulatos lett, végre nem idiótán áttekeri a kezén a kezét.
Szépen alászedi, de teszi azt oly módon, hogy első látásra 5p-ig csak a kormányt tekergettem, klafán megcsinálták. Toyota 2000GT-t átnyomtam kabrióra és ááááááá.
Reménykedek, hogy AE86 árazású lesz, mivel ez is Class 1-es. Driftre plusz csak úgy Grand Tourismora odaverne. -
msgt.fubar
senior tag
válasz
mackosajt #7127 üzenetére
mondom nem gond ha nem vagy fenn. ha kapsz egy torrent fájlt, attól függetlenül le tudod tölteni a tartalmát, hogy az adott szolgáltató trackernek nem vagy regisztrált tagja.
lehet állítani a zene hangerejét, a numerikus billentyűzeten a + és - gombokkal
sárga pixeleket meg nem vettem észre.
-
msgt.fubar
senior tag
válasz
mackosajt #7125 üzenetére
bithumen a csököttfejű vezetőség miatt kilőve, az ncore lenne jó választás mert nagyon sokaknak van és lehet feltöltési joguk. az sem baj ha valaki nincs fenn az oldalon, mert el lehet neki küldeni a torrent fájlt, amivel le tudja tölteni bármiféle gond nélkül. természetesen akkor nem tennénk közzé az oldalon, hanem először egy szűk kör, 10-15 ember kapná meg, majd ha nekik megvan akkor lehetne szó a topikba linkelésről. ez azért kell, mert különben nem bírná senki feltöltéssel, egyszerre megrohamozná a 2-3 feltöltőt 200 ember akkor ott lőttek a dolognak ahol van.
-
Dr. Romano
veterán
válasz
mackosajt #4683 üzenetére
Ez így abnormális. Szerintem.
Szerintem is!
pisti
Neked melyik irányítás tetszik jobban? A régi vagy a mostani.Egyébként attól hogy valami új és rossz, még nem feltétlenül kell hozzá szokni. (magyarán nem szabad engedni, hogy minden sz*rt lenyomjanak a torkunkon
)
De egyébként már ha minden igaz, akkor ez a vita felesleges, mert ha bugról van szó, akkor javításra kerül...
-
pisti
őstag
válasz
mackosajt #4679 üzenetére
Akkor ezek szerint neked nem az irányítás megváltozása a problémád? Milyen autód van, hogy ennyivel lassabb lett?
Én a quadron nem éreztem, hogy jelentősen változott volna.Dr. Romano:
Persze, hogy zavar mert más és megint lehet megszokni az újat. Teljesen érthető, hogy ez sokaknak felháborító dolognak számít.
Viszont attól mert valami más még nem feltétlen sz@r, csak ugye ilyenkor ezeket hajlamosak összekeverni az emberek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Mobil flották
- Epson nyomtatók
- Path of Exile (ARPG)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Yettel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Diablo 3
- További aktív témák...
- RTX 4080 SUPER,16GB. Ryzen 7 7800X3D, 32 RAM Fury RGB! Garancia!
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- Eladó MacBook Pro 14" M1 Pro (2021) 16/512 99% akku Makulátlan állapotban!
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged