Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coyot
őstag
válasz
Creative997
üzenetére
A legjobb ami nekem ma tetszett, wanga semmi korlát, belépek mindenkistallionnal van, mondom hátha nem rugnak ki maradok....
jött még egy panama de nálam kicsit kisebb volt, megpakoltam backpakkel, mondom tutira nyrejek akkor dől a lé, voltunk már így 5en csodálkoztam is hogy nem rugott még ki, mire a viszaszámolás utolsó 5másodpercében a szobagazda átváltott a fullos panamájára és nyomottt egy pipát,kbá 10 secet vert így is rám...
nah ez mekkora köcsögség már, jobb lenne ha visszaszámolásnál már nemlehetne változtatni

Új hozzászólás Aktív témák

- Dobozos ÚJ! Lenovo IdeaPad Slim 3 15IRH8 INTEL I7-13620H, 16GB RAM, 1TB SSD, garancia 2028.06
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Használt iPhone 13 Pro felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H310M i5 8500 8GB DDR4 480GB SSD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs