Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS notebook topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Corsair tápok
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Target78hu
aktív tag
Rááltam a lowend kocsikra és vettem egy hexan gt -t
Ritka trutyi 4 kerekű (ahogy többen is mondták) ,de egynek jó lesz.Már csak Lion és Wizz gyün ...jah a phoenix 4 es tunying ismét emelkedett és tulajdonképpen mérgemben költekezek másra ..lassan árverést is lehetne rendezni pl alig használt phoenix 4 es bodyápdét eladó
lehetne licitálni a végén aztán 1 milla lessz
vagy relikvia és ölnek érte..
Driftben meg halvány lila dunsztom sincs ,hogy a názáreti jézusban tudnak 3-5 milliókat csúszni ! Corrolával max 300 körül sikerült egylöketben az orosz karikán mindenféle konneksönös meg hekkhal cuccal együtt.Phoenixel is max 1.3 milla megy..nemétemJah meg AA lettem vagy mi ,igaz 1 ingyenes appform kárbaveszett ,de vettem 5 db azt meg is lett (még jó ,h a corolla a fav most nálam)
menek bf2zni inkább,mert ez az ár mizéria sokk má,jól levakuzok mindenkit flashbangel szanaszét ,azt lenyugszom
Új hozzászólás Aktív témák

- Intel Core i5-9500 / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T /i7-10700 processzorok- számla, garancia
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ritka trutyi 4 kerekű (ahogy többen is mondták) ,de egynek jó lesz.Már csak Lion és Wizz gyün ...jah a phoenix 4 es tunying ismét emelkedett és tulajdonképpen mérgemben költekezek másra ..lassan árverést is lehetne rendezni pl alig használt phoenix 4 es bodyápdét eladó
lehetne licitálni a végén aztán 1 milla lessz