Hirdetés
- Google Chromecast topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
válasz
noreesh #26838 üzenetére
Erre én is kíváncsi lennék, de a driftet ha jól tudom kivették mint játékmódot.
VS játékmódban lehet tolni a régebbi drifrautókkal, sajnos nekem csak a Toxico van meg, amikor a játékot szüneteltettem (gépalkatrész csere-bere miatt), akkor még nem volt elég RP-m hogy megvegyem most meg már csak nézhetem a Falcon-t. -
szacsee
nagyúr
Meglesem a beta-t tapasztalatszerzésre jó lesz, no meg kíváncsi vagyok rá... amíg kiderül hogy meddig nem lesz ip ban addig jó lesz.
A másik, hogy nem féltitek az Acc-otokat, hogy gondolnak egyet és nem lehet elérni innen a Level-R-t?
5xxx-en gondolkozom én is, de most a forint le van halva elég szépen... ráadásul a megjelenéskor közölt árnál többért adják a kártyákat.Valószínű én megvárom vele az őszt, addig kijön a 6xxx az talán leviszi az árakat, mint a 4xxx-nél a raktársöprés.
-
szacsee
nagyúr
Jóvilág.
Minek keresel OC-s GTX-et, sokat nem fog dobni rajta, ha kell a +kraft miért nem valami más típus?Akkor ha jól értem, ha működne az accom, a következő frissítésnél a beta-ból avanzsált játékfrissítéssel is tudok játszani a már meglevő karakteremmel?
PT-re vagyok beregelve, de ha ilyen siralmas a helyzet, akkor LR-t is kipróbálom.
Gondolom 1x fel van nálatok rakva a beta, és a PT, vagy LR mellette...
PT-ből átnyergelek LR-re megmaradnak a pontok, vagy kezdjem újra... úgyis rég játszottam.Cuccokat frissítettem, jó öreg p3 volt odarakva, így megkíméltek idáig a tuningolni akaró i7-es Vér Pistik.
-
szacsee
nagyúr
Ma én is megpróbálom a beta-t, remélem elkocog a konfigommal. (nem az ami az aláírásomban van)
Level-R-ben lehet használni a régi acc-ot, vagy az csak PT-ben műkszik?
Igaz rég nem játszottam így lehet már törölték is.
No mindegy valamivel el kell ütni az időt.4850-et látom eladod... nem vált be?
-
szacsee
nagyúr
Üdv Urak!
Kicsit hanyagoltam mostanában a játékokat, mivel a gépemen történt 1-2 változás.
Látom van beta, nem beta, no meg Level-R és PT is.
Melyiket érdemes használnom, ha nem törölték még az acc-omat?
Az itt hírdetett beta az Level-R vagy PT?
Mivel toljátok? -
szacsee
nagyúr
válasz
JackShephard #21108 üzenetére
Így senki sem tölti le várni kell rá
..... feltettem a saját oldalamra, így nem kell rá várni:
Cl3 - Power station drive
Cl4 - City tour #1 reverse
Cl5 - Spaghetti #1
Cl6 - City tour #2 -
szacsee
nagyúr
US szerón vagyok és a Play menübe lépve lehal minden..
Gondolom Sim VS-ben vagytok..Szerk: Replay-t csináljon valaki legyen szíves, mert valszeg lehalt nálam minden..
-
szacsee
nagyúr
válasz
JackShephard #21077 üzenetére
Oké meglessz!
A szoba jelszavas lesz ugye?... jó lenne.
Jelszót ide beírod és aki akar még jön innen nézőnek. -
szacsee
nagyúr
Időmérős dologban benne lennék!
Ha akad szabadidőm tolom majd.Délután mehetek veletek a "nagy" futamon?
Utolsó leszek, azt most leszögezem, mert Cl1 fölött nincs fullos verdám, de szeretnék részt venni egy ilyen eseményen.
Mikor lesz amúgy? -
szacsee
nagyúr
válasz
kekeeci #21050 üzenetére
Jó a meglátásod, de aki esetleg függő és nem csóró országban nő fel annak nem gond ezt a pénzt kiadni, de nekünk fontos hogy adott árért mit kapsz...
Vegyük ezt alapul és nézzük a listát:Dirt: 3770,-
Flatout UC: 2090,-
Race 07 + GTR Evo: 7460,-
NFS akármelyik belefér 3770,-
Richard Bourns Rally: 890,-
Grid: 4670,-Mit is kapunk a pénzünkért?:
Szimulátor szinten: Pálya és rallyversenyt
Arcade szinten: Roncsderbit, rally-t utcai versenyt és pályaversenyt.
Mindezt az általad írt ár töredékéért, azaz 22650 Ft-ért.Ezt tovább boncolva szimulátor rajongóknak:
RBR + Race 07 + GTR Evo + GTR2= 10230Ft
Majdani Shift: ~ 12000Ft
Hozzá egy jó kormány: pl Driving Force GP, ami PC-re is csatlakoztatható, vagy DFP ha még kapsz... Iponon postával kb 30K
Összesen 52-54000Ft egy nagyon jó kormánnyal.Arcade szerelmeseinek:
Dirt + valamelyik NFS + Flatout (derbi) + Grid= 14300 Ft
Ezért kapsz egy rally, pálya, utcai és egy roncsderbis játékot, hozzá egy odaillő kormány (pl Driving Force EX), vagy egy jó bill futárral max 20000Ft.
Max összeg futárral 35-37000Ft.Mindenkinek!
Node szerintem amit az aeria csinál az nem a mi dolgunk csesszen ki magával, ha már itt vagyunk és a lényeg ennyien vagyunk miért nem használjuk ki az alkalmat és csinálunk valamit. A TDU topikban is Tesco Zsömle csinált egy PH-s házibajnoskságot, valamint vannak hetente időpontok, amikor aki teheti felmegy és kocsikáznak egyet.
Itt is meg lehetne csinálni ezt!
Megdumálnánk egy adott időpontot amikor fent lennénk... persze külön aki akar más-más kategóriában..
Drift, TA, Sim VS, Arcade VS
Már én is látom, hogy egyedül nem megy és unalmas mint állat, amikor egy Drift-ben kapok 1300-1500 Rp-t. Viszont ha lenne más motiváció, akkor még lehet élvezném is.
Ha pedig lenne rá igény szerveznénk PH-sok közt egy bajnokságot, hogy elüssük az időt.
Tétje az lenne, hogy itt a PH-n ki a májer.. DRIFT-ben SIM-ben, Arcade-ban stb.
Kisebb szintűek és magasabbak közt is folyhat a csata, mivel egy morello ellen nem lehet versenyezni kawanával, így lenne pl egy Kezdő és egy "Felnőtt" kategória.
Azért mert az aeria beint nem feltétlen kellene elfeledni a játékot, ha már szórakozásra találták ki akkor használjuk ki ezt! -
szacsee
nagyúr
válasz
daniel1996 #21010 üzenetére
Jó helyen irogatsz ilyeneket... itt is van GS.
-
szacsee
nagyúr
válasz
Creative997 #20854 üzenetére
Ha jól veszem ki a szavaidból, akkor Harpoon-t érdemesebb lenne elsőre bevállalni?
Alapon gondolom a Harpoon jobb... pár irányításra ható upgrade-el meg csak csak ellen lehet súlyozni a "kezelhetetlenségét"... és ezek az upgrade-k még olcsóbbak is a többinél. -
szacsee
nagyúr
Urak!
Nekiálltam kormánnyal tolni Sim VS-ben.
Hát most is gáz vagyok, de az eleje nagyon az volt.
A kocsik viszont életre kelnek.
Gázelvételre, fékezésre kanyarodáskor nagyon kell figyelnem még, mert van hogy megpördülök a pályán kanyarban.
Viszont ahogy elnézem a TA kocsiról lemondok... inkább Simezek.
Milyen kocsit ajánlatok 25-ös szint körül?
Spiedo Forte-t néztem ki magamnak a Stallion mellé... jó választás? -
szacsee
nagyúr
válasz
Creative997 #20826 üzenetére
Ha nem nevezős, akkor bárki indulhat bármikor?
Rangsort, eredményt lehet csekkolni valahol? -
szacsee
nagyúr
válasz
Creative997 #20822 üzenetére
Külön topik? Áááá inkább a copy paste-t preferálom, ha kész lesz majd.
-
szacsee
nagyúr
válasz
Creative997 #20818 üzenetére
Onnan vettem az ötletet, de mire 1 classon belüli autókat összehasonlítottam kiesett a szemem, így meg áttekinthetőbb szvsz.... arról nem is beszélve hogy már 1-2 kocsinál fals adat van és hiányzik is pár verda.
-
szacsee
nagyúr
Nézzétek meg!
Ha van rá igény, akkor a hiányzó kocsikat is beleteszem... a magam szórakoztatására kicsit sok meló lenne vele.... bár már így is sokba van. -
szacsee
nagyúr
válasz
Creative997 #20811 üzenetére
OK, az úgy is + meló lenne a még nem beírt autóknál.
-
szacsee
nagyúr
válasz
Creative997 #20765 üzenetére
-
szacsee
nagyúr
Urak...
Lassan kellene valamilyen komolyabb verdát is vennem, de tanácstalan vagyok.
A garázsban áll egy Kawana, egy Cobra és egy driftverda.
Az RP-k lassan gyűlnek, ezért olyat kellene vennem, amivel lehet fejlődni elég jól.
23-as lvl vagyok, eddig a 25-ös lvl-el elérhető kocsik közt nézegettem, de még a TA Pro-hoz való gépsárkány is szóba jöhet... viszont azt utcai versenyeknél nem lehet használni.
Várjam meg a 25-ös szintet és vegyek Harpon-t vagy még kuporgassak zsetont és amint lehet Stallion-t. Még kb másfél szint a 25-höz és jelenleg kb 30000 RP-m van.
Szerintetek? -
szacsee
nagyúr
válasz
Creative997 #20765 üzenetére
Táblázatnak én is nekiláttam, de nálam a teljesítményadatok lesznek összegyűjtve... amint az időm jobban engedi. Ahogy néztem az Aeria fórumon is összegyűjtötték, de lista formájában és régebbi hiányos adatokkal, majd ezt szeretném pótolni.
Szerk a két tipp közé esek: lvl 23 vagyok, kb 300K xp-vel, ami eltörpül Paja és Creative össz XP-jéhez képest, de ami késik nem múlik. 20-as szint felett viszont már nagyon nehéz fejlődni ahogy észrevettem.
-
szacsee
nagyúr
válasz
Mariann294 #20754 üzenetére
Nekem mondod?
Most kezdtem a játékot nemrég a Fiona óta tolom csak.
I7 procim van, mivel a P45-ből időben ki tudtam szállni viszonylag bukó nélkül.
Jut eszembe Morello... hányas lvl-től lehet megvenni?
Látszik majd a shopban ha elérhető?
Mennyibe kerül?Ja és találgatós kérdés: Hányas lvl vagyok? (játékban tilos megcsekkolni).
-
szacsee
nagyúr
válasz
Creative997 #20748 üzenetére
lalavagyok a játékban.
Most összeesek, hosszú volt a nap, de holnap még dumálhatunk a játékban is.
Kösz a tanácsot! -
szacsee
nagyúr
Lenne egy kérdésem:
TA Pro-ban nincs ennyi láma, mint Rookie-ban?
Kellene pár RP-t gyűjtenem kocsira és gondoltam meglesem a TA-t... huzamosabb ideig.
Sajnos elég sok a láma... igaz van pár arc, akikkel frankón lehet vonatozni és a végén győzzön a jobbik.
Találkozni viszont minél több lámával is sajnos. Lökdösődnek rajt után és attól várják a csodát. Hamar rájöttem, hogy ide már kell a kormány, ezért össze is dobtam, de sokszor kifordítanak, mivel a láma azt hiszi elfér kettőnk között és keresztbefordulva 1 piros zászló, ezután még 1-2 embör betalál telibe és mehetek is a boxutcába.Ja és TA-ban érdemes manuál váltani, vagy van valami taktika, amivel a köridőt lehet rövidíteni? (vonaton kívül)... külső ív, belső ív, kombinálva..
RP gyűjtésre van valami tippetek?
-
szacsee
nagyúr
-
szacsee
nagyúr
Nemrég kezdtem el a játékot, sajnos csak a Fiona build indult el a gépemen.
Az elején azt sem tudtam hova kapjak, de a topikban találtam pár hasznos infót a játékról... ezúton is köszönet érte mindenkinek!
A játék idáig bejövős, bár ez a fizetős vs. "ingyenélők" táborának ekkora mértékű megkülönböztetése szerintem kicsit húzós.
Ezek után meg főleg:100 AP $4.99 értékben
200 AP $9.99 értékben
400 AP $19.99 értékben
1 000 AP $49.99 értékben
2 000 AP $99.99 értékben
4 000 AP $199.99 értékbenPár dolgot vennék, node 2000 AP amivel már érdemes kezdeni valamit (kocsik, update) kicsit húzósnak tűnik válság ide vagy oda.
Könyörgöm 100 dodóért már VGA-t vesz az ember és nem is gyengét... no meg a többi értelmes dolog amire el lehet költeni az életben.
Az oké, hogy 2-3000 ft-nak megfelelő összeget lehúznának 2000 AP-ért, de hogy 20K-t kiadni érte.... hát annyit nem ér meg az tuti.
Nem a feszt akarom szítani, de a "szegényebb" országokban biztos nem fognak erre áldozni azok után, hogy folyamatos leállások és javítgatások vannak.Ezt a dolgot leszámítva jó a játék, sokat keresgéltem, mert nem találtam az Ap Form-ot és a C-D-E-F licens besorolást, aztán rájöttem, hogy ezt cserélték le a level rendszerre.
Hiányos angoltudásom sajnos némileg visszavet a játékban, mivel a roomban jókat lehetne csevegni és a fórumon hasznos infók vannak... node ezt mielőbb potolom.
Ha valamelyikőtöknek kedve ruccanna kicsit kocsikázni, akkor állok elébe.
Paja: asszem veled már összefutottam, igaz nem voltál sokáig.bbm: itt a link.
-
szacsee
nagyúr
válasz
griffhun #20311 üzenetére
Majd a következő Build fogja csak támogatni sajna..
Nem tudni mikor jön, de én is várom már.
Lehet megpróbálom futtatni virtuális gépen.. -
szacsee
nagyúr
válasz
Creative997 #20195 üzenetére
Kösz az infót!
-
szacsee
nagyúr
válasz
Creative997 #20193 üzenetére
Na akkor arra várok..
Mod: Mikor jön ki? Beta-t nem lehet húzni valahonnan?
-
szacsee
nagyúr
válasz
Creative997 #19978 üzenetére
Köszi!
Megvan a probléma.
Sajnos meg kell várnom a következő frissítést. -
szacsee
nagyúr
Üdv skacok!
Volna egy kis problémám.
Vista 64 alatt telepítettem a játékot. Minden frankó, lefrissítettem és amikor indítanám, akkor a játék logó betöltésekor leáll a játék.
HDSentinelt már lelőttem, Skype hotfix installálva (bár ez nem tom miért kell), még dokar írta.
Valamint dotnet 3.5 is fent van... ötletek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Google Chromecast topic
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Horgász topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen autót vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED Mario Red Limited Edition Garanciális
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó ritkaság! Honor Magic 4 Ultimate!
- Szép állapotban lévő iPhone 14, 128Gb (kék) eladó
- Samsung S23 256GB Fekete / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest