Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricco_hun
senior tag
Biztos, hogy nem jutnak előnyhöz a távolabbi játékosok. Sőt. Én például eddig csak hátrányt tapasztaltam azonos kocsival és beállításokkal. Lehet én vagyok a béna, sőt biztos, mert konstans hibátlan köröket nem tudok menni, a bill miatt "kockásan" kanyarodok. De amikor ugyanolyan kocsival és balanszokkal már a második kanyarban elhúznak tőlem, akkor azért elmegy a kedvem a játéktól. Egyik dolog, hogy kevés hozzá a gépem (legtöbbször a szarabbik gépnél ülök én - öcsém privatizálta az új gépet, tudom papucs vagyok, de több mint 10 kilóval nehezebb
), a másik meg, hogy kicsi a netem feltöltési sebessége (ráadásul az öcsém 24/7-ben silkroad-ozik). Szóval semmi sem ideális számomra, hogy esélyem legyen PT-ben, mert azt nem hiszem el, hogy ennyire béna lennék, alapvetően mindig jól mentem az autós játékokban. Egyszer azért kipróbálnám milyen úgy versenyezni, hogy semmi más nem használja a netet és én ülhetek az erősebb gépnél.
Ja és annál a hsz-nél még nem is vettem észre, de: #20000 is mine
Új hozzászólás Aktív témák
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus (barna switch/magyar kiosztás)
- Újszerű Meta Quest 3 (128gb), 1 év garanciával +kiegészítőkkel
- Asus Prime B560M-K + i5 1500 + be quiet! + 32 Gb Patriot Viper 3.200 Mhz Beszámitok!
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX6800XT 16GB!
- 5700x / B550i ITX Aorus / 32GB HyperX / Lianli vízhűtés /1000 SFX-L corsair táp/ 1TB nvme
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest