- Streaming vs kábeltévé: feldarabolják a Warner Bros Discoveryt
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- Bemutatkoztak a be quiet! Pure Power 13 M szériás tápjai
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi haladó szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bome
csendes tag
válasz
Ricco_hun #20045 üzenetére
Te olyan dolgokba szólsz bele amiről azt sem tudod micsoda, ricco te áhh... nem is mondok inkább semmit!
Azt hiszitek amúgy ctf-ben szabad lögdösődni, nem is szoktatok CTF-ezni ne hogy jobban tudjátok már a szabályait! Azért szerintem simán a chat szöveget ha nem nézzük akkor is kaphatnának valamit, mert beszorítottak direkt a sarokba és lökdöstek, ne mondja nekem senki, hogy ez fair és nem jár érte semmi!
-
bome
csendes tag
válasz
Ricco_hun #20045 üzenetére
Az szép, komolyan lámák vagytok! Ki akar lökdösődésért jelenteni? nem látjátok a chatet? Az hogy szidják a családfámat nem éppen apróság. A sok haha meg azért van, mert előtte is anyáztak, meg hasonlók. Meg összejátszottak és mikor nem volt nálam a zászló akkor is löktek engem. De úgy látom itt a fórumon most mindenki ellenem beszél, közben ti is sírtok állandóan itt minden szar.ért!!! Vegyétek már észre magatokat nevetséges amit csináltok!
Ezek szerint ti is anyáztok mindenkit verseny közben ha szarrá ver titeket, ezért nem tűnik fel nektek, miért akarom őket jelenteni!
Mariann, akkor ne vitázzunk! Nekem nincs bajom veled, ellenben már jó néhány személlyel aki az idegeimre megy itt a fórumon!
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Futás, futópályák
- Parkside szerszám kibeszélő
- Vezetékes FEJhallgatók
- Motoros topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- DJI AVATA Explorer Combo drón - 3 akku, Goggles Integra szemüveg, hátizsák
- Gamer PC- Rysen 5 3600, Asus Radeon 5700 XT(OC) 8gb VGA,16Gb Hyper x Fury RAM, Coolermaster K500.
- Kingston Fury Renegade DDR5 6400mhz kit
- Precision 7560 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Nintendo Switch OLED 64 + 512GB (kiegészítőkkel)
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged