- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
Új hozzászólás Aktív témák
-
bome
csendes tag
válasz
Ricco_hun #20045 üzenetére
Te olyan dolgokba szólsz bele amiről azt sem tudod micsoda, ricco te áhh... nem is mondok inkább semmit!
Azt hiszitek amúgy ctf-ben szabad lögdösődni, nem is szoktatok CTF-ezni ne hogy jobban tudjátok már a szabályait! Azért szerintem simán a chat szöveget ha nem nézzük akkor is kaphatnának valamit, mert beszorítottak direkt a sarokba és lökdöstek, ne mondja nekem senki, hogy ez fair és nem jár érte semmi!
-
bome
csendes tag
válasz
Ricco_hun #20045 üzenetére
Az szép, komolyan lámák vagytok! Ki akar lökdösődésért jelenteni? nem látjátok a chatet? Az hogy szidják a családfámat nem éppen apróság. A sok haha meg azért van, mert előtte is anyáztak, meg hasonlók. Meg összejátszottak és mikor nem volt nálam a zászló akkor is löktek engem. De úgy látom itt a fórumon most mindenki ellenem beszél, közben ti is sírtok állandóan itt minden szar.ért!!! Vegyétek már észre magatokat nevetséges amit csináltok!
Ezek szerint ti is anyáztok mindenkit verseny közben ha szarrá ver titeket, ezért nem tűnik fel nektek, miért akarom őket jelenteni!
Mariann, akkor ne vitázzunk! Nekem nincs bajom veled, ellenben már jó néhány személlyel aki az idegeimre megy itt a fórumon!
Új hozzászólás Aktív témák
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Plazma TV topic
- Háztartási gépek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Trollok komolyan
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Apple Ipad 10.generáció
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- RTX 4080 SUPER,16GB. Ryzen 7 7800X3D, 32 RAM Fury RGB! Garancia!
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest