Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bome
csendes tag
válasz
Ricco_hun #20045 üzenetére
Te olyan dolgokba szólsz bele amiről azt sem tudod micsoda, ricco te áhh... nem is mondok inkább semmit!
Azt hiszitek amúgy ctf-ben szabad lögdösődni, nem is szoktatok CTF-ezni ne hogy jobban tudjátok már a szabályait! Azért szerintem simán a chat szöveget ha nem nézzük akkor is kaphatnának valamit, mert beszorítottak direkt a sarokba és lökdöstek, ne mondja nekem senki, hogy ez fair és nem jár érte semmi!
-
bome
csendes tag
válasz
Ricco_hun #20045 üzenetére
Az szép, komolyan lámák vagytok! Ki akar lökdösődésért jelenteni? nem látjátok a chatet? Az hogy szidják a családfámat nem éppen apróság. A sok haha meg azért van, mert előtte is anyáztak, meg hasonlók. Meg összejátszottak és mikor nem volt nálam a zászló akkor is löktek engem. De úgy látom itt a fórumon most mindenki ellenem beszél, közben ti is sírtok állandóan itt minden szar.ért!!! Vegyétek már észre magatokat nevetséges amit csináltok!
Ezek szerint ti is anyáztok mindenkit verseny közben ha szarrá ver titeket, ezért nem tűnik fel nektek, miért akarom őket jelenteni!
Mariann, akkor ne vitázzunk! Nekem nincs bajom veled, ellenben már jó néhány személlyel aki az idegeimre megy itt a fórumon!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Horgász topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen autót vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED Mario Red Limited Edition Garanciális
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó ritkaság! Honor Magic 4 Ultimate!
- Szép állapotban lévő iPhone 14, 128Gb (kék) eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7900 XTX GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest