- Csillagfelhő áztatná el Elon Musk űrkarneválját
- AMD-s AI-ra építenek az ASUS üzleti portfóliójának új egybegépei
- Rejtély az űr csendjében: ezért kellett kimenekíteni az Űrállomás csapatát
- Kipukkadt a videós AI lufi? A Sora elkaszálása csak a kezdet
- A jövőben egy új foglalat több CPU-generációt is kiszolgál majd az Intelnél
- Androidos fejegységek
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Hobby elektronika
- Milyen nyomtatót vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janaboy
veterán
Ebben a topikban folytassuk már, ne legyen már annyi topik

[link] -
captainnemo
senior tag
A face-hez kapcsolódóan, rengeteg ott a hiba, a letölthető facek meg nem működnek jól, nem frissülnek az adatok rajta. Ezt tapasztalom. Telepítéskor/állításkor kiteszi az állapotot aztán meg úgy marad. Talán az akkumulátor kivétel. Lehetséges a gyári facek sem mind jók, de azért én mindet nem próbáltam, mivel én csak a digitálisakat használom, és csak azok közül próbáltam. Ez eléggé kiábrándító amúgy, mert jelenleg egyetlen face van amit használhatónak tartok a magam részére, pedig tengernyi letölthető van.
A másik topikban sokat "mekengek" ezekről.
-
doongoo
addikt
Csak kiegészítés az észrevételekhez a fentiekkel egyetértve, a saját szemszögemből:
- az akksiidő a kb. 50%-kal nagyobb kapacitás ellenére az én használati módomon (reggel 7-től este 7-ig AOD) épphogy csak hozza a OPW3 szintjét (még csak első töltési ciklus alapján), azaz a rendszer itt nem eléggé optimalizált
- az eleve kevés gyári számlapból még kevesebb, ami nekem megfelel. Én az analóg lapokat szeretem, amik kellően testreszabhatóak, az időt, dátumot, időjárást, maradék akkut szeretem látni megfelelő színekben - ilyet nem is találok a gyáriak közt, ami mindezt tudná
- a gyári számlapok testreszabhatósága eleve nagyon gyenge (legalábbis az analóg lapoknál). Színek, mutatók, komplikációk tekintetében nagyon szegényes a lehetőségek tárháza
- az AOD megoldás kevésbé esztétikus szerintem, mint az OPW3-nál (ott csak egy szürke réteget húz rá a számlapokra, azaz AOD-ban is látszik a rendes számlap)
- okos ébresztő az elég régi xiaomi feature, már anno talán az első smart band is tudta (az alvásfigyelés alapján nézi a beállított időponthoz képest, hogy mikor vagy kevésbé mély álomban és ez alapján akár előbb is ébreszt)
- az appokat manuálisan kell/lehet csak ABC sorrendbe állítani a lista nézetben, ez nagyon béna
- a telefonos appból is jóval kevesebb óra funkció érhető el ill. állítható, mint a OPW3 esetén
- nekem hiányzik egy jó éjszakai mód, amikor kikapcsolná a képernyő ébresztést pl. kézmozdulatra és az értesítéseket is (kézmozdulat ébresztés időzíthető, de az értesítésekre csak a manuálisan kapcsolható DND mód van)
- nincs víz alatti mód sem
- a OPW3 alapból elegánsabb szerintem is az összképet tekintve, de ez sem rossz pl. a OPW3 szíjakkal ill. ha lesz majd esetleg hozzá gapless szíj
- hé, hol van már a beígért EKG? Egyetlen számlapnál ki tudtam tenni komplikációban a parancsikonját, de nem indít nyilván semmit
- a 60s szűrővizsgálat pl. az EKG nélkül semmi hozzáadott értékkel nem bír szerintem (a vizsgált funkciók amúgy mind megtekinthetők egyesével)
- a Gogle féle weather appot nem tudtam rá telepíteni... -
doongoo
addikt
rendeltem egyet én is a Yetteltől. Most ott volt egy kicsit olcsóbb (-5e), a Mi.com-on persze még olcsóbb lehetne a -15e kuponnal (ajándék fülessel) de ott rákérdezve azt sem tudják, hogy lesz-e mostanában egyáltalán újra készleten, a meghirdetett akciós kondíciók meg csak március végéig élnek.
Meglátom majd, hogyan muzsikál nálam az akksi. Az elvárásom az lenne, hogy a OPW3-mal azonos használat mellett hozza az 5 napot nálam. Az OPW3 4 napot hoz. Ha ez nem lesz meg, akkor megy majd eladásra és marad napi használatra a OPW3. -
captainnemo
senior tag
Hát hosszú tapasztalat nincs, ez a 2. töltő ciklus, de ugye az első alatt az órát állandóan nyomkodtam.
2026.03.05 16-17:00 100%
2026.03.06 08:00 91%
2026.03.07 07:40 73%
2026.03.07 22:48 60%
2026.03.08 07:52 57%
2026.03.09 08:35 36%Most normál használat mellett így állok, ebben volt egy rövid edzés is (kb 35perc). Szerintem olyan 4,5 napot fog bírni, úgy aod-al, éjszaka nincs rajtam, néha mér pulzust.
Én hosszabb üzemidőt vártam volna, de azért ez nem rossz. Annak függvényében mondom, többet vártam volna, hogy ez kb. ugyanazon üzemidő mint a oneplus watch 3, de annak az akkumulátorának kapacitása 30%-al gyengébb.
-
doongoo
addikt
Tulajok, esetleg egy kicsit hosszabb távú tapasztalat? Az akksiidő hozza az ígéreteket?
-
Janaboy
veterán
Engem nem zavar.
Annyi hogy néha mozgás közben látszik a zöld led világítása, de azért mert nem szorítom rá a kezemre, hogy elszorítsa a vérkeringést
Amúgy elvileg jön Oneplus Watch 4 is, bár még nem volt hivatalos bejelentés.
MWC-n se volt még szó róla, szóval ki tudja mikor lesz. -
doongoo
addikt
Bár feliratkoztam készletértesítésre, de az eddigi rövid infód alapján kezdek elbizonytalanodni, hogy lesz-e ez annyival jobb majd (pl. akkuidőben az én szokásaimmal használva), mint amennyivel most rosszabb a OnePlus Watch 3-nál (hiányzó EKG, email értesítések tartalma, gyári számlapok minősége, hőmérő hiánya, csuklón képernyőébresztés hibás/bugos működése, stb.). Talán jövő hét vége felé lesznek már a neten részletes tesztek, amik majd segítenek eldönteni...
Azt amúgy említették valahol, hogy meddig lesz rá software support (rendszer ill. patchek)? -
walakyb
tag
Igen, frissítettem. Sőt, azóta csináltam visszaállítását, és az alkalmazást is töröltem. Viszont úgy fest, megvan, mi a baj, esetleg leellenorizhetned, hogy nálad is ez van-e.
Ha bármilyen forrásból beszerzett (értsd nem a mi fitbol) oralapot állítok be, mindig bekapcsol az óra, ha bármelyiket rakom az appbol, mindegyik jó. A gond csak az, hogy mivel elég sokat mozgok (a kezem is), így kevés tényleges használat mellett se bírna 2 napot (nincs bekapcsolva se GPS, se semmi), és az appban lévő szamlapok nem igazán tükrözik az izlesemet -
Janaboy
veterán
Csináltam egy kis Oneplus Watch 3 vs Xiaomi Watch 5 összehasonlítást.
Mindent amit írok a Xiaomi szemszögéből írok le:
- Van magyar nyelv
- Egyelőre még próbálom értelmezni, hogy ez az EMG pontosan hogy működik. Nem mindig működik.
- Az ébresztő 5 perc szundi helyett 10 perc szundit csinál és lehet kézmozdulattal szundizni vagy megállítani.
Illetve még annyi, hogy a felső gomb (a korona) megállítja, az alsó szundi.
Onepluson csak szundizni lehet a gombbal és 3x5 perc ismétlés után megáll, Xiaomin ez 3x10 perc.
- Ami új: az ébresztőben van Okos ébresztés (még nem teszteltem), leírás szerint 10 perccel előtte felkelthet.
- Kevesebb gyári számlap van.
- A korona tekerése ellentétesen működik (ha lefelé tekerem akkor jön az értesítés, felfelé a gyors menü).
- A korona kisebb és a tekerése is kevesebbet mozgat a menüben (ez nem feltétlenül gond, csak szokni kell).
- A menüt listába állítva nem betűrendben van és nem is látok rá opciót (ezt mondjuk nem is tudom hova tenni).
- A korona hosszan nyomva tartását nem lehet testre szabni mind a OP-nál, csak a digitalis asszisztens lehet vagy kikapcsolom.
- Bár ez nagyon szubjektív, de a lünetta miatt szerintem a Oneplus elegánsabb
- Nincs EKG
- Ez apróság, de nekem nagyon tetszik,hogy a Oneplus töltője kábel nélküli USB-C-s. A Xiaomi-é kábellel együtt van és USB-A-s
- Nincs hőmérő.
- OP-ban tudok elmenteni időzítő templateket, itt ahogy látom csak felajánlja más formában.
- Viszont ami nagy plusz a Xiaomi javára, hogy értesítés esetén be lehet állítani, hogy ébressze fel az órát.
- Az értesítés megjelenítés mintha egy picit lassabb lenne, de valszeg ez csak megszokás kérdése. -
Janaboy
veterán
Jobb oldali a Oneplus Watch 3:
-
walakyb
tag
Sziasztok!
Nem tudom, van-e másnak is már ilyen órája, remélem, mert kéne egy kis segítség. Szeretnék valahogy megszabadulni a felemelése bekapcsolás funkciótól, de hiába van kikapcsolva mind a mi fitben, mind az órán, változatlanul működik

Valaki? -
Janaboy
veterán
válasz
Csocsesz75
üzenetére
Test összetetelt sajnálom én is, gondolom ez emg miatt nem maradt.
A bőr hőmérő.. Na ezt nem is értem.
EKG tuti lesz, gondolom csak engedély kell.Mind1, majd ha megjön, megmondom mi működik

-
eSIM-es akkor nem jött eu-ba?
-
Janaboy
veterán
válasz
Csocsesz75
üzenetére
Telos appban kuponszerzes menü alatt elvileg hamar megvan a 3000 pont.
-
cannyon
aktív tag
válasz
Csocsesz75
üzenetére
Nekem 84 990ft ra ment 3000 mi ponttal!
-
blueye
veterán
válasz
Csocsesz75
üzenetére
Kupon pontokból nem megy?
-
Janaboy
veterán
Illetve ahogy látom nincs test hőmérő sem.
-
Janaboy
veterán
Ami érdekes, hogy az EKGról nem esik szó..
-
Janaboy
veterán

Na 300 euró, amúgy már vannak magyar shopok ahol rendelhető.
Van NFC nyilván.
Minden más amit tudtunk eddig.
Arról nem beszéltek hanyas WearOS van rajta.
eSIMrol sem esett szó. -
Csocsesz75
őstag
Okos módból energiatakarékosba pár másodperc alatt át fog váltani, vissza okosba viszont teljes óra restart lesz. Ugyanúgy mint a OnePlus órák (nem sajt, Telegramról származó kép).
-
Janaboy
veterán
válasz
Csocsesz75
üzenetére
Amúgy az egyik cikk kiemelte, hogy mivel a képen jól látható a telepített Wallet alkalmazás, eléggé egyértelművé tűnik tenni, hogy lesz benne NFC és fizetési lehetőség.
De az amúgyis öngól lenne ha nem így lenne.. -
ClayMore
aktív tag
válasz
Csocsesz75
üzenetére
Juppie!
Vagy ez vagy az OP 4 lesz az oram.

-
Janaboy
veterán
válasz
Csocsesz75
üzenetére
Várjuk

-
Csocsesz75
őstag
-
ClayMore
aktív tag
Amugy most hogy igy nezegetem az arakat az azert annyival nem jobb mint az OP3 cserebe ha 380-400EUr-rol indul az sztem sok. Azt ugy nem fogjak vinni. Eleve aki Xiaomit vesz (itt Belgiumban) az nem az atlag user. Az mar vki aki nem a neki tetszo Samsungot leveszi a polcrol azt kesz. Happy vele.
Aki xiaomit vesz az tudja mit vesz es jot akar jo aron. Na az ilyen az tudni fogja hogy az OP3 jobb vetel (ha elengedjuk a ritkabban erkezo frisiteseket). Szval nem ertem az indulo arat ha tenyleg ennyirol indul.
Egyebkent nekem sokkal jobban tetszik kulalakra mint az OP3, de ezek szubjektiv preferenciak.
-
Janaboy
veterán
Február 27-én lesz Xiaomi rendezvény, talán akkor legkésőbb kiderül minden

Tuti az MWC-re hozzák az órát. -
ClayMore
aktív tag
válasz
Csocsesz75
üzenetére
En ugy tudom, hogy a wear os csak pletyka nincs megerositve. Az NFC-ben mi alapjan vagy biztos?
-
ClayMore
aktív tag
válasz
Csocsesz75
üzenetére
Neztem, de az egy masik liga ahogy irtad is.
-
Csocsesz75
őstag
WearOS lesz rajt, NFC fizetéssel.
-
mhydas99
őstag
Hat ennel jobb specikkel felaron rendelheto a OP Watch 3, szoval...
-
válasz
Csocsesz75
üzenetére
várom, kíváncsi vagyok.
-
Badboys
őstag
Várom a tesztet. Cserélném az SGW 6 c amennyiben lehet vele fizetni. Sajnos viszont a képen látható töltő kialakítás nem egy sikeres megoldás. A samu se nem kerek se nem szögletes megoldása nem bejövős, csapni való üzemidő.
-
ClayMore
aktív tag
Na ez egy jo ora lesz!
Ha ebbol lenne ugyan ezzel a tudassal es picivel kisebb akksival 40-42-es meretben hat az maga lenne a csoda!
-
Redmi Watch 6-ról semmi hír?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Androidos fejegységek
- Milyen TV-t vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Fejhallgatós találkozó
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Villanyszerelés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Arc Raiders
- MWC 2026: Megnéztük, hol tart a Clicks Power Keyboard és Communicator
- További aktív témák...
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- AKCIÓ! Motorola Edge 60 Pro 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- HP 255 G10 Ryzen 5 7520U 8 GB DDR5 256 GB SSD FHD Új 2 ciklus Gari 2028.
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- iPhone 15 Plus 256GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

aludni vele mennyire tűrhető?