-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PTM
aktív tag
válasz
AxBattler #198700 üzenetére
Forrasztani kell hozzá, de gyakorlattal és/vagy ügyességgel éppen kivitelezhető otthon is. Úgy sokkal olcsóbb, mert 30 ezer forintból kicserélnek itthon négy szenzort, míg pl. az Alin vehetsz ennyiért ötvenet. Én például nem értek hozzá és pákám sincs, ezért cseréltettem.
Rákeresve találhatsz ehhez cégeket. A facebookos Vén F@Szok Gamer Egyesületben is van aki vállal ilyet, ő cégeknek is bedolgozik. A névére már nem emlékszem. Hardveraprón is láttam ilyenhez hirdetést.
Ezek full kínai szenzorok amúgy mind. Az r/Controller alatt elő szokott kerülni, hogy melyik milyen, aztán ki tudja, hogy két hónappal később is ugyanaz lesz-e érvényes rájuk. A nekem beszerelt Ginfull TMR-ről a Redditen összességében jókat írtak, így én ezt megléptem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- TCL LCD és LED TV-k
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Magisk
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Nintendo Switch OLED (újszerű, ajándék kontroller)
- Xbox One X 1Tb
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.9.1, 3 hó garival
- Sony PlayStation 5 Slim Lemezes verzió + töltőállomás - Euronics garancia 2028.01.27-ig
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged