- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASRock lapok általában
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PTM
aktív tag
válasz
AxBattler #198700 üzenetére
Forrasztani kell hozzá, de gyakorlattal és/vagy ügyességgel éppen kivitelezhető otthon is. Úgy sokkal olcsóbb, mert 30 ezer forintból kicserélnek itthon négy szenzort, míg pl. az Alin vehetsz ennyiért ötvenet. Én például nem értek hozzá és pákám sincs, ezért cseréltettem.
Rákeresve találhatsz ehhez cégeket. A facebookos Vén F@Szok Gamer Egyesületben is van aki vállal ilyet, ő cégeknek is bedolgozik. A névére már nem emlékszem. Hardveraprón is láttam ilyenhez hirdetést.
Ezek full kínai szenzorok amúgy mind. Az r/Controller alatt elő szokott kerülni, hogy melyik milyen, aztán ki tudja, hogy két hónappal később is ugyanaz lesz-e érvényes rájuk. A nekem beszerelt Ginfull TMR-ről a Redditen összességében jókat írtak, így én ezt megléptem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.9.1, 3 hó garival
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- ELADÓ Steam Deck OLED 512Gb modell
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- PS5 PlayStation 5 lemezes PS5 játékok eladóak
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest