- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
titán
-
james001
veterán
Ridge Racer-ben nem kellett fékezni,ott csak driftelni kellett
Oh bárcsak az is visszatérne
-
Persie12
aktív tag
Srácok, lenne egy kérdésem. 2018-as Spider-Man-t ha felfrissítem PS5 verzióra akkor csak a grafikát húzza fel, vagy bekerülnek a dlc-k is?
-
Mezcal
addikt
Azért az kezlehetőség az nfs-ben is autó és tuning függő. Pl a Koenigsegg Regera esőben nehezen kezelhető, tolsz a csúszkán és akkora leszorítóerőt kapsz kisebb végsebesség kárára, hogy úgy megy, mint az álom. Nincs sok beállítási lehetőség, de ami van, azzal irányíthatóbbá tehetjük a legkezelhetetlenebb gépet is. De egyébként az FH irányítása a GL-féle.
-
Mezcal
addikt
De még nem ez a legrosszabb benne... hanem a zsaruk, komolyan az agyamra mennek baromi érzékenyek aztán alig lehet őket lekoptatni, mintha direkt akadályozná a game a progresst ezzel
Egy top autóval simán ott hagyod őket, még magasabb körözési szinten is. Max a heli elől való bujdosás okozhat gondot.
-
Mezcal
addikt
válasz
F-ECT$ #198310 üzenetére
Az, hogy az NFS-ben nem kell fékezni szerinten az első pár rész miatt van, na de azóta eltelt három évtized. Amit te felhiztál, a Porsche U baromi jó volt, vagy a legendás Underground és az első MW.
Az Unbound (jelenlegi NFS) egy marha jó játék kiváló multis résszel, pöpec grafikaval 60 fps mellett. Viszont a múltban volt pár gyengébb rész és ezért sokan ki sem próbálják. -
Edge
veterán
válasz
Mezcal #198329 üzenetére
Nemtudom... nekem nehezebb az NFS unbound-ot irányítani, nem vagyok egy nagy zsonglőr, a könnyű fokozaton tartom a vezetési beállításokat és így tapasztalom ezt.
Sőt azt mondom egyenesen mind közül az NFS-é a legvacakabb, GT7-el is simán elvagyok pedig elvileg annak kéne a legnehezebbnek lennie.
Most ez nem egy lejárató kampány a részemről az NFS unb felé, egyszerűen így érzem. -
Mezcal
addikt
válasz
ProEvoFan #198314 üzenetére
Nézzük egyszerűbben: ha a GT7 simcade, akkor a Horizon nem lehet az.
Most már én is játszom vele a PS5-ös megjelenése óta, és mellette jatszom a GT-t is rendszeresen, az NFS Unbound és a Grid Legednds is megy néha. Az FH fizikája és irányítása az NFS és Gridéhez hasonlít, talán pont ezért nem is okoz semmi problémát az irányítása. Még a driftelés is ugyanaz, mint az NFS-ben. A GT7-től fényévekre van. -
Edge
veterán
válasz
Farkassacred #198326 üzenetére
Forza meg GT az igyekszik nem az lenni, változatos helyszínek és pályák, de amikor az nfs unbound beadja kb. huszadjára ugyanazt a drift versenyt azért az megúszós sztem és el is veszi az ember kedvét.
De még nem ez a legrosszabb benne... hanem a zsaruk, komolyan az agyamra mennek baromi érzékenyek aztán alig lehet őket lekoptatni, mintha direkt akadályozná a game a progresst ezzel.BTW most akciós a TDU legutolsó része, érdemes behúzni? Crew motos megvan, a Gridre még várok egy akciót és akkor megvan kb. összes nagy név a stílusban.
-
Farkassacred
őstag
"repetitív"
Kb le is írtuk az autós játékok alapját.Nfs Underground 1-2, Most Wanted (2006), meg a Carbon még esetleg. Ezekben volt még valami a repetitív dolgokon kívül, jó sztori, karakterek, történet. Persze mindenki mást szeret ezekben az autós játékokban, viszont azokon az nfs címeknél köztudott, hogy nagyon nagy a nosztalgia faktor, nem véletlen.
-
Nekem a Mankind Divided lett meg elobb, amikor CP2077 hype volt, meg annak megjelenese elott, akkor gondoltam ugy hogy hianypotlonak jo lesz az MD. Aztan mondom megis ott a HR mint elozmeny, lehet azzal kene kezdeni. Gyorsan megvettem Steamre, lesoportem a PC-rol a port, az r9 270x a HR-re meg pont jo, lenyomtam par nap alatt es nagyon elveztem. Utana nem volt kedvem rögtön beleugrani az MD-be, megjelent a CP2077, azt lenyomtam, ra egy evre meg felpattant a PS5-re az MD es nagyon nem tetszett.
-
AnonymusX
őstag
válasz
Archttila #198311 üzenetére
Egyetértek. Nagy kedvencem a Deus Ex széria kezdve a 2000-es legelső résztől. A Human Revolution kiváló előzmény és reboot, melynek az előzetesétől a mai napig libabőrös leszek.
-
james001
veterán
válasz
TrishtanAG #198317 üzenetére
Igen azt olvastam,sajnos sok folytatást vagy új játékot is elkaszáltak nem csak a Deus Ex-t
-
válasz
AnonymusX #198306 üzenetére
Én még 2020-ban a megjelenés után nem sokkal se futottam bele sok bugba, igaz az pc-s változat volt. A kikalapált konzolos verziónál meg egybe se. Legelső nekifutásra 120 órát tettem bele, aztán még 3x kb 80-at. A fő sztori tényleg rövid 20 óra alatt végig lehet rajta rohanni de ha minden mellékküldit és a dlc-t is belevesszük akkor 100+ óra simán van a játék. Nálam top 3 a játék a witcher 3 pedig top 5-ben van de a CP mögött. Egyébként én a witcher 3-nál is futottam bele jópár bugba ami egy 10 éves, "remasterelt" verziónál elég csúnya.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Mezcal #198305 üzenetére
Ha csak a versenyeket nézzük, és nem a szabad barangolást, amiről te beszélsz, akkor ott kimondottan távolodik az egész játék holmi arcade érzéstől és közeledik a simcade felé, amit nyilván nem ér el, de nem is ez a dolga.
A fának csapódás 200al meg nem jó érv, mert a GT7 is ugyan ez. Semmi baj nem lesz abból, ha nekimegyekvagy súrolom 300al a palánkot.
Mind a két sorozatot imádom (GTS, GT7 platina) még mielőtt félreértés esne. -
Edge
veterán
válasz
markknight #198308 üzenetére
Az NFS: Unbound-nak sztem nehezebb az irányítása. A grafika nagyon szép maga a game hangulatos viszont repetitív, hamar meg lehet unni.
-
Archttila
veterán
válasz
AnonymusX #198306 üzenetére
A PS3-as Deus Ex: Human Revolution köröket ver a CP-ra. Nyilvan nem grafikaban, de az kit erdekel ha amugy zsenialis a hangulat, es magaval ragado az atmoszfera.
Eszre sem veszed es orakra beszippant a game.
Nyilván nem csurig ürítem a táram mindenre amit latok típusú játékost... -
F-ECT$
titán
válasz
Mezcal #198307 üzenetére
Nekem még a legelső NFS ('94-ből) él úgy a fejemben, hogy az egy kifejezetten nehéz játéknak számított, amikor megjelent. Aztán persze mai fejjel már lehet, hogy ezt nem így látnám, de az még egyáltalán nem volt full arcade. (Mondjuk gondolom a kor technikai színvonalához képest jó volt, de egy mai komolyabb játékhoz nem ér fel semmiben, nem csak a grafikát tekintve.)
Aztán hogy ez a sorozat mivé fejlődött / változott, azt már nem tudom, mert talán a Porsche Unleashed volt az utolsó NFS, amivel sokat játszottam. (Azt mondjuk "platináztam" is anno a jó kis Logitech Momo Force-szal)
-
AnonymusX
őstag
válasz
Wesder #198207 üzenetére
Nálam továbbra is a Witcher 3 ül a trónon, mint a CDP legjobb játéka.
Pár napja fejeztem be a Cyberpunk alapjátékot (először játszottam vele). Hiába a 2.0-s változat, nagyon sok hibával találkoztam. Négyszer fagyott ki a játék legalább, ebből egyszer még a PS se vette észre, hogy megállt, de legalább be lehetett zárni. Karakterek mentek át szekrényeken, az NPC-k autóval nem tudtak rendesen elvinni a célhoz vagy már el sem tudtak indulni, a főellenség pedig a levegőben ragadt hosszú percekre (ezt ráadásul kétszer tudtam előidézni). Ennyi hibába még a hírhedt Bethesda játékokban se futottam bele.
A főtörténetet rövidnek éreztem, először 24 óra játékidő környékén tévedtem oda, ahol a játék csinál egy külön mentést és azt mondja, innen nincs visszaút (pedig csináltam az elérhető mellékküldetéseket is, szóval lehetett volna ez bőven kevesebb). Szerencsére még volt teendő, így akkor még nem kezdtem el az utolsó küldetést. Nekem van olyan érzésem, hogy ki kellett vágniuk részeket a történetből.
A játékokat mindig közepes szinten kezdem, ami itt túl könnyűnek bizonyult. Érdemi skillek feloldása és implantátumok nélkül sikerült befejeznem. Pedig úgy tudom, hogy a fejlődési rendszert is átdolgozták a 2.0-ra. Ez azért messze nem olyan, mint a Witcherben, hogy közepes fokozaton olajok és italok használata nélkül is lehet boldogulni.
Számomra a játék legnagyobb pozitívumai a küldetései, és a karakterek (bár némelyik kaphatott volna több időt). A játék tele van érzelmi töltetekkel, amiket rendesen el is durrogtat. Továbbá kalapot emelek, hogy a Red Engine-ből ezt kihozták, jó a grafika, az animációk és a karakterek csodásak. Kár hogy engine-t váltanak a folytatásra, talán könnyebb lett volna tartalmilag teljesebb folytatást csinálni egy még tovább finomított Red Engine-nel.
Szóval az összképet tekintve nálam nem sikerült kiütnie a Witcher 3-at.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Switch 2
- Robotporszívók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Motoros topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest