- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AnonymusX
őstag
válasz
Wesder #198207 üzenetére
Nálam továbbra is a Witcher 3 ül a trónon, mint a CDP legjobb játéka.
Pár napja fejeztem be a Cyberpunk alapjátékot (először játszottam vele). Hiába a 2.0-s változat, nagyon sok hibával találkoztam. Négyszer fagyott ki a játék legalább, ebből egyszer még a PS se vette észre, hogy megállt, de legalább be lehetett zárni. Karakterek mentek át szekrényeken, az NPC-k autóval nem tudtak rendesen elvinni a célhoz vagy már el sem tudtak indulni, a főellenség pedig a levegőben ragadt hosszú percekre (ezt ráadásul kétszer tudtam előidézni). Ennyi hibába még a hírhedt Bethesda játékokban se futottam bele.
A főtörténetet rövidnek éreztem, először 24 óra játékidő környékén tévedtem oda, ahol a játék csinál egy külön mentést és azt mondja, innen nincs visszaút (pedig csináltam az elérhető mellékküldetéseket is, szóval lehetett volna ez bőven kevesebb). Szerencsére még volt teendő, így akkor még nem kezdtem el az utolsó küldetést. Nekem van olyan érzésem, hogy ki kellett vágniuk részeket a történetből.
A játékokat mindig közepes szinten kezdem, ami itt túl könnyűnek bizonyult. Érdemi skillek feloldása és implantátumok nélkül sikerült befejeznem. Pedig úgy tudom, hogy a fejlődési rendszert is átdolgozták a 2.0-ra. Ez azért messze nem olyan, mint a Witcherben, hogy közepes fokozaton olajok és italok használata nélkül is lehet boldogulni.
Számomra a játék legnagyobb pozitívumai a küldetései, és a karakterek (bár némelyik kaphatott volna több időt). A játék tele van érzelmi töltetekkel, amiket rendesen el is durrogtat. Továbbá kalapot emelek, hogy a Red Engine-ből ezt kihozták, jó a grafika, az animációk és a karakterek csodásak. Kár hogy engine-t váltanak a folytatásra, talán könnyebb lett volna tartalmilag teljesebb folytatást csinálni egy még tovább finomított Red Engine-nel.
Szóval az összképet tekintve nálam nem sikerült kiütnie a Witcher 3-at.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Revolut
- Autós topik
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Wireless Controller - Carbon Black
- Lenovo Legion Go 512/16 ,19 hónap garancia, szép állapotban eladó!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest