-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
semetka
őstag
Ha nem kaptam pontot store-os vásárlásért akkor hol tudok reklamálni?
Ki akarom utoljára gyűjteni és a mocsok nem adott tegnap -
Wesder
titán
válasz
markknight #198250 üzenetére
Nem nagyon kell ezen meglepődni. Gondolom az MS rengeteg dollàrral fűzte szorosabbra a viszonyàt a Sega/Atlus-szal, hisz előszeretettel kerülnek be jàtékaik akàr Day1 is.
-
morfondőr
addikt
Sziasztok!
Horizon Forbidden West complete-ben a DLC letöltőkódos, vagy a disk ad hozzáférést ahhoz is? -
_drk
addikt
válasz
Az legutóbb még valami 18 ezer volt a store-ban. Hála a game awards-nak kicsit túl hype-olták. Pedig...
-
pzstm
titán
válasz
markknight #198254 üzenetére
Próbáltam Personat, Yakuza-t is és mindkettő meh sajnos, ugyanígy vagyok a souls gamekkel is.
-
markknight
veterán
válasz
pzstm #198253 üzenetére
Ha durván kéne megfogalmaznom azt mondanám, hogy nem "ilyen persona" hanem 80%-ban ugyanaz a két játék, csak máshogy néz ki. Én mondjuk csak adnék neki egy esélyt
Nem is gondolnád, hogy egy átlag gémer milyen jó pillanatokról/sztorikról marad le, csak mert azt mantrázza, hogy "nem szeretem ezt a stílust"
-
pzstm
titán
válasz
markknight #198252 üzenetére
jah hogy ez ilyen PErsona?
Akkor nagyon köszi szépen a hasznos infót, máris megy a remote uninstall
-
pzstm
titán
válasz
Expedition 33 (tudom az francia) is Gamepassban volt Day1. Eppencsak raneztem a Refantaziora, meg max egy orat adok neki, valahogy nem en leszek ugy erzem
-
markknight
veterán
Remélem PS Plusba is hamarosan megérkezik a Refantazio.. Mert bár japán játék, amerikai platform előfizetésében debütál, ami megint ilyen wtf számomra. Resident Evil 4 mondjuk? Silent Hill? Nem GTA III kéne meg szros NBA már bocsánat.
-
_drk
addikt
válasz
l.skywalker #198235 üzenetére
Nem nagyon érsz a végére soha. Úgy is veszel 1-2 játékot úgy meg pláne nem.
-
Beretvás
veterán
válasz
Nekem ez lesz a 3. Év és még van azért játék a katalógusban is.
-
F-ECT$
titán
válasz
Én a kezdetektől előfizető vagyok. Havi átlag 1 játékot tudtok végigjátszani, évente kb 2-3 játékot veszek, a többi a katalógusból jön. Mindig van annyi frissítés, hogy legyen mivel játszani belőle.
Aki kicsit többet tud játszani, az szinte biztos hogy egy idő után már nem talál benne semmit, de akkor nem kell előfizetni egy ideig és fél év alatt kerül be annyi cím, hogy megint érdemes legyen előfizetni pár hónapra.
Aki meg sokat tud játszani, annak max 1-1 címért lehet érdemes előfizetni 1-1 hónapra, vagy még ennyire sem.
-
VTom
veterán
válasz
markknight #198237 üzenetére
Szomorúan hallom, mert vártam nagyon.
Azért majd kipróbálom, van belőle demo.
-
raziel01
veterán
válasz
markknight #198237 üzenetére
Én is így gondolom. Kár érte pedig a helyszínek köré még lehetett volna fasza sztorit irni. QTE-nek nincs tétje. En a nagy részét elrontottam és semmi nem lett
-
markknight
veterán
Jó sok potenciál lett volna ebben a Fort Solisban, de nem lett belőle semmi a végére. Teljesen olyan érzésem volt, hogy kb egy darab mondat köré építettek valami kamu történetet és ennyi. Tele a cucc agresszív időhúzásokkal, kezdve azzal, hogy csak lassan lehet sétálni. A quick time eventek bénák, kiszámíthatatlanok és van egy szerveres rész ami tényleg csak azért van, hogy ne érj olyan gyorsan a végére. Nem is tudom értékelni, nincs mit. Itt még az 5 ezer forintot is meggondolná az ember, hát még a 10 ezret amit kérnek érte. Meh. Kár érte.
-
l.skywalker
titán
Pont idevágó téma. Persze kicsit hazabeszél, de alapvetően nem mond hülyeségeket:
Shuhei Yoshida warns subscription services could become 'dangerous' for developers“I believe the way Sony approached [subscriptions] is healthier,” he adds
-
l.skywalker
titán
válasz
Beretvás #198233 üzenetére
Kérdés, hogy meddig éri meg folyamatosan előfizetni? Én most lettem nemrég PS5 tulaj és nekem most az Extrában elérhető katalógus egy aranybánya. De ha végig tudok menni azokon a játékokon amiken tervezek, utána szerintem átállok az időközönkénti előfizetésre vagy max. a standardot tartom meg esetleges multi ill. cloud save miatt.
-
Beretvás
veterán
Extrára 37k ír a store nekem úgy hogy nincs 1 éve elöfizum, kuzonét használjuk közösen. Most majd én veszek és azt használjuk közösen.
Ebből még feltöltővel lehet lecsípni kicsit de még így sem mondanám jó árnak.
-
axlfsi
veterán
Sziasztok!
... gondolom a lemezes PS4 Until Dawn melle nem jar az ingyenes PS5 upgrade (hulye kerdes volt, sejtem
) ... ambar sokkal inkabb kerdes, hogy megeri az arat? Most 4k alatt be lehet huzni a PS4 lemezes valtozatat, PS5 pedig 18k ... sokkal-sokkal csunyabb a PS4 verzio? (felek nem, de kivancsi vagyok mit gondoltok).
-
denko
senior tag
Srácok,
Most akciosok a kontrollerek is a PS days miatt, érdemes most venni ha valaki akart.
Viszont kérdezném is, alzan rendelnék kontrollert de nem látok megjelölést, melyik V2 és melyik V1. Ezt külső alapján meglehet határozni online? -
TBT
addikt
"Az Electronic Arts törölte az egyjátékos Black Panther videojátékot, a fejlesztő Cliffhanger Gamest pedig bezárta. (Forrás: IGN)"
-
Vitee
aktív tag
válasz
gabe_t #198217 üzenetére
Szamomra nem latom ertelmet. Majd a kovi konzol, nem izgat a Pro, annyit nem nyujt pluszban, hogy vegyek uj konzolt.
A ket jatek amit emlitettel sajat tapasztalat alapjan jobban futnak mint futottak az asztalimon.
Havernak 3080ti 64gb ram meg a ps-nel dragabb intel proci es a Fortnite allandoan akad, szaggat, minden baja, azzal toltuk egy idoben a legtobbet.
Wz allandoan crash-el.
Ami nagyon hianyzik egy asztalibol azok az mmok, foleg a wow. De nem is baj,ha nem kezdem megint el, mert ramegy megint minden idom.LG C1 Oled-et hasznalok, 48-as, monitor tavolsagbol, en imadom! Sok jatek 120fps-el fut, a tv tud Free es G-syncet meg van VRR (variable refresh rate), ezt egy bizonyos tartomanyban tartja, igy nem esik szet a kep, de azert egy folyamatos 60fps utan ha leesik a frame 50 korulre, mar boven erezni, ugyan igy 120-100 kozott is erezni mar, hiaba ezek a funkciok.
Igy is akkora a backlogom PS-en, hogy iszonyat, de igy is csak valogatok valogatok, a vegen meg inkabb nezek videokat YT-n
-
válasz
Faresz29 #198216 üzenetére
Gyorsabb a kábel, akár össze is kötheted a két konzolt egy vezetékkel. De persze ha viszonylag kevés adatot szeretnél átmásolni, akkor mindegy, működni fog WiFi-n keresztül is.
Az M.2-es SSD-t azt szimplán csak szereld át a Pro-ba, a régi konzolon pedig eladás előtt nyomass egy alaphelyzetbe állítást. -
válasz
bmakszim #198213 üzenetére
Van azért pár játék hozzá, köztük kifejezetten jók is, és persze fognak még érkezni, ha nem is olyan sok.
Nagy élmény tud lenni, de hozzá kell szokni, jellemző eleinte a rosszullét.
Ár-érték arányban nyilván sokkal kevésbé éri meg, mint maga a konzol, hiszen a legtöbb játék az nem VR. De ha kíváncsi vagy rá, azért nyújt annyival többet, hogy érdemes legyen megvenni. -
gabe_t
csendes tag
válasz
hombre[EU] #198215 üzenetére
#198209Kendek
Köszönöm, valahogy én is így gondoltam, de totál semmi fogalmam sincs róla.
#198211Vitee
És te próbáltad valaha a PS5 Pro t ? Én már beleuntam, hogy azért vegyek pc-t, hogy mindig valami szoftveres dolgot kelljen "fixálni", plusz tényleg csak ezzel a három dologgal tolnám néha néha. Nekem ez a VRR meg társai még új itt le vagyok maradva. Pláne hogy mikor éri meg a Pro és mikor nem abba meg igazán fogalmam sincs.
#198215hombre[EU]
Najó itt elvesztem kicsitAzt akarod mondani, hogy ha rádugom a 4K-s TV re akkor csak egy felskálázott 4K t fogok látni ? 1. Ha megvan az élmény és smooth a játék akkor ugyse veszem észre nem ? Egyszer próbáltam egy barátomnál (4K OLED TV vel) és a tv kiirta, hogy 120 FPS (tudom nem egy MSI Afterburner,de azért csak ér valamit nem ?) és úgy ment mint kés a vajon, de akkor lehet hogy a VRR nak köszönhetően volt oylan sima ? Konkrétan olyan volt mint pc-n. Tényleg egy mikro akadást sem éreztem.
#198212Rathrol
Igen én is ezért kédrdezek inkább itt, mert ha megéri inkább most kifizetek egy nagyobb összeget, bár ahogy írtam a mostani Alzás 171K az túl kecsegtető.
Megfordítom a kérdést : Kinek éri meg vagy milyen esetekben éri meg a sima PS5 ? -
Faresz29
aktív tag
Sziasztok!
Ha elég gyors itthon a wifi, akkor választhatom azt, ha a régi PS5-ről másolnám át az adatokat az új PS5 pro-ra?
Ha végeztem, akkor eladás előtt még mit kell tennem pontosan, hogy gyári állpotba vissza állítsam a régi masinát? Valamint abban van egy plussz ssd is, ami szintén dugig van adatokkal... -
hombre[EU]
veterán
válasz
gabe_t #198208 üzenetére
Azt hittem a sima PS5 nem tolja ki 4K ban a 120fps-t, de kiderült, hogy igen.
jól hittedezek ilyen felskálázások,dinamikus felbontások. 120fps mellett kb fullhd-ből készül a 4K kép (nagy kijelzőn nem lesz éles). a Pro jobb képminőség/felbontás mellett tudja ugyanazt a teljesítményt, pl. fortnite 1080p helyett 1440p. warzone pedig ps5 quality módban (magasabb felbontás viszont 120 helyett 60fps ps5-ön) tud olyan 80-100fps-t, ha van VRR-ed (hdmi 2.1 tv)
-
bmakszim
senior tag
-
Rathrol
senior tag
válasz
gabe_t #198208 üzenetére
Én is ezen a vonalon gondolkozok, bár több játékkal játszok.
De ha azt nézem az xbox-nál a series s is olyan homályos a doom hogy meglegyen a 60 képkocka (nagyobb csatáknál meg beesik 900 felbontás alá)...lehet a alap gépekkel is így lesz ps6 után hogy 30/60 fps 1080 felbontás lesz(nek) a tripla a címek?
Mert én egyből a ps6 nem szeretném megvenni, hanem később. Ezért gondolkozom hogy a pro teljesítménye hosszabb távon jobb lenne? -
Vitee
aktív tag
válasz
gabe_t #198208 üzenetére
Legtobbet ezt a ketto jatekot jatszottuk haverokkal.
Nekem is pc-m volt, ott is foleg ez a ket cim porgott.
Fortnite pc-n indokolatlanul szarul futott, akarmit allitottam akarhogy, mindig volt akadas, stuttering meg minden, wz ugyan ez a szitu. Pedig a vas boven jo volt hozzajuk.
Sima PS5-on is jobban, stabilabban futnak mint az asztalimon futottak.
Nyilvan ha van egy 1-2 millios pc-m, akkor lehet nincs ilyen gond, de a ps toredeke. -
gabe_t
csendes tag
Sziasztok !
Teljesen nulla tapasztalatom van a konzolokkal kapcsolatban ezért kérném a segítségeteket. A PCmet váltanám le konzolra, mert csak 2 játtékkal játszom azt is ritkán nagyon casualba. Ez Fortnite és CoD Warzone, valamint GT7 et csapatnám még. Kérdésem, hogy kimondottan erzért a három címért megéri a PS5 Pro ? Főként amiért "aggódok" hogy mennyire smooth. Létezik hogy Pro-n stabilabb fps, "smoothabb" a játékélmény vagy a Pro csak a vizuálisan teljesít jobban ? (youtube videókat néztem, de esküszöm nem láttam differenciát). Nagyon jól hangzik az alzánál most 171K ért a sima PS5.
Amúgy mi a differencia igazán a PS5 vs PS5 Pro között ? Azt hittem a sima PS5 nem tolja ki 4K ban a 120fps-t, de kiderült, hogy igen.
Előre is köszönöm ha van időd és energiád segíteni -
Faresz29
aktív tag
Köszönöm Szépen!
Akkor megnézem még 1x -
Faresz29
aktív tag
Új gép leárazások nálunk nem várhatóak?
Valaki tud erről valami pontosabbat?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- PHP programozás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- Nők, nőügyek (18+)
- BMW topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P15s G1 - i7 I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest