Hirdetés
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabe_t
csendes tag
válasz
hombre[EU] #198215 üzenetére
#198209Kendek
Köszönöm, valahogy én is így gondoltam, de totál semmi fogalmam sincs róla.
#198211Vitee
És te próbáltad valaha a PS5 Pro t ? Én már beleuntam, hogy azért vegyek pc-t, hogy mindig valami szoftveres dolgot kelljen "fixálni", plusz tényleg csak ezzel a három dologgal tolnám néha néha. Nekem ez a VRR meg társai még új itt le vagyok maradva. Pláne hogy mikor éri meg a Pro és mikor nem abba meg igazán fogalmam sincs.
#198215hombre[EU]
Najó itt elvesztem kicsitAzt akarod mondani, hogy ha rádugom a 4K-s TV re akkor csak egy felskálázott 4K t fogok látni ? 1. Ha megvan az élmény és smooth a játék akkor ugyse veszem észre nem ? Egyszer próbáltam egy barátomnál (4K OLED TV vel) és a tv kiirta, hogy 120 FPS (tudom nem egy MSI Afterburner,de azért csak ér valamit nem ?) és úgy ment mint kés a vajon, de akkor lehet hogy a VRR nak köszönhetően volt oylan sima ? Konkrétan olyan volt mint pc-n. Tényleg egy mikro akadást sem éreztem.
#198212Rathrol
Igen én is ezért kédrdezek inkább itt, mert ha megéri inkább most kifizetek egy nagyobb összeget, bár ahogy írtam a mostani Alzás 171K az túl kecsegtető.
Megfordítom a kérdést : Kinek éri meg vagy milyen esetekben éri meg a sima PS5 ?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- PlayStation 5 Slim Digital Edition
- Nintendo Switch OLED játékkonzol White
- Sony Playstation 5 Slim Digital Edition 1TB CFI-2016
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest