Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gabe_t

csendes tag

válasz hombre[EU] #198215 üzenetére

#198209Kendek
    Köszönöm, valahogy én is így gondoltam, de totál semmi fogalmam sincs róla.
    #198211Vitee
    És te próbáltad valaha a PS5 Pro t ? Én már beleuntam, hogy azért vegyek pc-t, hogy mindig valami szoftveres dolgot kelljen "fixálni", plusz tényleg csak ezzel a három dologgal tolnám néha néha. Nekem ez a VRR meg társai még új itt le vagyok maradva. Pláne hogy mikor éri meg a Pro és mikor nem abba meg igazán fogalmam sincs.

#198215hombre[EU]
    Najó itt elvesztem kicsit :DD Azt akarod mondani, hogy ha rádugom a 4K-s TV re akkor csak egy felskálázott 4K t fogok látni ? 1. Ha megvan az élmény és smooth a játék akkor ugyse veszem észre nem ? Egyszer próbáltam egy barátomnál (4K OLED TV vel) és a tv kiirta, hogy 120 FPS (tudom nem egy MSI Afterburner,de azért csak ér valamit nem ?) és úgy ment mint kés a vajon, de akkor lehet hogy a VRR nak köszönhetően volt oylan sima ? Konkrétan olyan volt mint pc-n. Tényleg egy mikro akadást sem éreztem.

#198212Rathrol
    Igen én is ezért kédrdezek inkább itt, mert ha megéri inkább most kifizetek egy nagyobb összeget, bár ahogy írtam a mostani Alzás 171K az túl kecsegtető.
    Megfordítom a kérdést : Kinek éri meg vagy milyen esetekben éri meg a sima PS5 ?

Új hozzászólás Aktív témák