Hirdetés
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
markknight
veterán
válasz
S e t h #198142 üzenetére
Sztem attól függ, hogy a kiadó mit szeretne. Ha gyorsan kell több pénz akkor GP jó megoldás, viszont a belsős Microsoftos játékokat érdemes lenne melegében, megjelenéskor kiadni mindenhová. Szemmel látható, kimutatható érték, hogy mennyi pénztől estek el az Indiana Jones meg a Forza visszatartása miatt. Most áprilisban már a kutyát nem érdekli az Indiana Jones, max 2 cikk megjelent róla azt szevasz, de decemberben azért elég sokat írtak róla és téma volt, akkor szerintem boldog, boldogtalan megvásárolta volna. Xbox eladásokat biztos nem lökött meg, game pass új előfizetők száma pedig sztem elhanyagolhatóak.
De pofon egyszerű ám a recept, jó játékot kell csinálni ami legyen multiplatform. Ha ez megvan, akkor a játékosok csengetnek érte.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Adatgyűjtő gumik miatt korlátozhatják a Pirellit
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Tudományos Pandémia Klub
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elden Ring
- Formula-1 humoros
- Battlefield 2042
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- MSI Claw Játékkonzol + Tok! Intel Core Ultra 7 155H / 1TB SSD / 16 GB! BeszámítOK
- Steam Deck 512GB Játékkonzol
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest