- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topik
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
kzsolti83
tag
Sziasztok! 55PUS8804/12 Tv-vel van vkinek tapasztalata? Tudom, hogy nem mai tv, de most nagyon jó áron hozzájuthatok egyhez. Illetve kérdés, hogy filmnézéshez (jellemzően 4k tartalmak) a gyári beállításokon túl mit érdemes beállítani, változtatni? Köszönöm
-
Skyfish
tag
Itthon van a 807, rémálom volt mozgatni, helyére tenni.
-
rainman72
nagyúr
Pofás középtalppal az 50PUS8807 kicsomagolása. [link]
-
clava01
csendes tag
Sziasztok
Hátha volt mar valakinek hasonló problémaOlyan problémám lenne hogy a tv re csatlakoztatva hdmivel ARC
Van egy hangpojektor
Van még xbox es setop box
A tv automatikusan bekapcsolja a hangpojektort, viszont ha valtom a forrást hdmi1,2,3
Mindig vissza ugrik a hangpojektor hdmi-re magától
Viszont ha kikapcsolom a hangpojektort és úgy valtom at pl Xbox hdmire utanna hangpojektort bekapcsolom marad a xbox HDMI n
Ezután ha váltok a hdmi forrasok kozott pl settop boxra, vissza ugrik a hangpojektor hdmi re ami ugye viszont csak hang és irja hogy nincs jel, nagyon idegesítő , cél az lett volna hogy tv irányító ugye állítom a hangot ki be kapcsolja az eszközt és nem kell 2 irányítót nyomogatni
Ha optikan kötom ra akkor is 2 iranyitos...
Szóval nem értem.55pus7304
-
Skyfish
tag
Rendeltem egy 65oled807-est, egy 65pus7601-et vàlt.
-
desigo
senior tag
Azt be tudom állítani valaho,hogy (58PUS8546/12) ne folytassa a Youtube videót amikor újra be van kapcsolva a tv? Nagyon zavaró.
-
Zord87
tag
Üdv!
220 ezret szánnék philips tvre.
Segítség kellene meik modellt érdemes ezekből venni mert több modellt is találtam.
Azt tudom,hogy már nem a leg megbízhatóbb márka lett mer nekem is 2 évet bírt és háttérvilágitással ment tönkre 200ezres tévéje.
De az ambi miatt kap egy utolsó bizalmat még. -
Alarikman
senior tag
Üdv. Valaki járt már úgy, hogy a Disney+ 83-as hibakóddal nem indul?
Android 8-as 2018-as Philips TV. Az alkalmazást a play áruházból tettem fel, legújabb verzió. Támogatottság elvileg megvan. -
echterion
nagyúr
válasz
FireShadow #35259 üzenetére
Nálam az marad. 55PUS6561
-
MrSummer
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy Philips 705-ös OLED TV.
99%ban HBO max plusz Netflixre van használva.
Van, olyan online szolgáltatás, amivel online lehetne TV csatornákat nézni? (TV2, M4 hd)
Köszi a segítséget!
-
FireShadow
senior tag
Meg tudjátok mondani nekem, hogy nagy általánosságban, ha ki-be kapcsolok egy Philips tv-t akkor az utoljára választott source marad-e aktív? Monitorszerű felhasználás a cél, anélkül hogy a távirányítóval különösebben kéne babrálni. Mostani tv-m távirányítóját nem is használom (telefonom IR-es és egy appban csináltam neki on off gombot és kész).
-
dolon75
senior tag
nekem az is jó lenne, ha nem lenne egy lapos valami az egész, és a "korzor" gombok lejjebb lennének.
vacak az egész.kár érte, mert a 806-tal képileg és minden más miatt nagyon elegrdettek vagyunk, kivéve a tavkapcsot.
-
Degeczi
nagyúr
válasz
#85578752 #35252 üzenetére
Persze, egy parányi gyorsulásmérő bőven $1 alatti tétel (még modulra szerelve a végfelhasználónak sem sokkal több)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- World of Tanks - MMO
- Tesla topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Cyberpunk 2077
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 4GB I 500GB I Radeon I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest