Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnorci71
addikt
válasz
Kisszaboo #34290 üzenetére
Ja az történt
Ma nem kapcsolt be.
Áramtalanítom, bekapcsolom, és jön a felirat a 10 perces frissítésre.
Erre nem nem tudok mást mondani mint, hogy ez egy rakás #&@.
10 órát van kikapcsolva és akkor akar képernyőt frissíteni amikor használnám. Ne már tényleg...... ez viccnek is rossz.
Most, már tényleg szívesen elbeszélgetnék a szoftverfejlesztés vezetőjével ezt mégis, hogy gondolják.
Tudom most az indulat beszél belőlem, de lehet tényleg igaza volt az LG promoternek Philipsból csak borotvát. -
alaves
addikt
válasz
bnorci71 #34276 üzenetére
Korrektek tudom. Nem csak fw-ken, de évjáratokon átívelő javítási késedelem is létező dolog. Pl. OLED754 belső lejátszó képarány (1,85:1; 1,66:1) probléma, amely még a 805-ösön is létezik (vagy már javították nem tudom). Azt tudom, hogy a 706/806-osnál már biztosan javították.
Melyik fw-vel jött vissza, netán az új béta? -
-
minilego
senior tag
Saphin várható szerintetek hbo app?
-
bnorci71
addikt
válasz
Kisszaboo #34265 üzenetére
Nem SSD hanem SSB-t mondott a hölgy a telefonba csak én értettem félre. Magyarul alaplapot/vezérlőpanelt cseréltek.
Alaves #34268
Ha ez FW hiba akkor a fejlesztőket és főnököket erősen farba kellene billengetni mivel 3 fw-vel is hozta a be nem kapcsolásos hibát, amit ugye mint a múltkor utána néztem már javítottak 1x. A fekete tv képernyőt pedig 2fw-velA szervizre pedig semmi rosszat nem tudok mondani hozták vitték a tv-t a javítási papíron pedig ott a 15 nap gari hosszabítás.
-
válasz
rainman72 #34266 üzenetére
engem szem.szerint ez a 2.1hdmi mizéria nem érint
A 120Hz-es képfrissítés nem izgat, de az Adaptive Sync-et szeretném, hogy működjön!
Ezért is vagyok bizonytalan a PUS8506-ossal kapcsolatban: ugye itt a HDMI 1-2 portokra írják, hogy működik a VRR, de máshol meg a Freesync Premium-ot is ráírják.
Lehet, hogy érdemes várnom a PUS8507-re?A Samu-Lg-Philips hármasból még mindig az utóbbi a legjobb ár/érték sztem.
Agreed. -
rainman72
nagyúr
válasz
AxBattler #34262 üzenetére
Kell már egy kis vérfrissítés,a PUS8807 hátha meglépi elfogadható áron az idén 120hz-s panellel
(engem szem.szerint ez a 2.1hdmi mizéria nem érint)
Egy méretet szeretnék kipróbálni belőle.
A Samu-Lg-Philips hármasból még mindig az utóbbi a legjobb ár/érték sztem.
A Samu persze nem rosszabb,de se ambi se DV.Az Lg-t szó nélkül elengedtem max oled. -
-
-
leroyclub
senior tag
Gyári beállítás visszaállításra gondolsz? Gondolkodtam rajta én is, de már olyan jól beállítottam mindent.
Downgrade-nél is visszaállna? Mert ha nem akkor inkább azzal próbálkoznék minthogy mindent újra telepíteni, belépni állítgatni.
Szerk: mondjuk elég szomorú ha minden update után ez lenne a menet. Valószínű inkább nem frissítgetem. Az a pár apró hiba ami az előzőben volt még élhető. -
leroyclub
senior tag
Hogy lehet megoldani hogy downgradeljem a TV-t (PUS8506)? Felraktam az új fw-t amit felkínált kb 2 hete, de azóta a távirányítón beprogramozott gyors gombok(button mapper), nem működnek csak néha, és a hang alapú keresés sem megy, nem reagál a távirányítónak arra gombjára semmit. Javulást nem vettem észre semmiben csak romlást. Szóval van lehetőség hogy egy pendrivera feltegyem az előző fw-t (de honnan lehet letölteni?
) és visszategyem?
-
Alien!
senior tag
-
rainman72
nagyúr
-
Robertó79
tag
Sziasztok!
Adott egy 8545-ös tv amin a műsorujság (csatorna váltásnál kiirja az éppen aktuális műsort) beragadt szombat esténél és több csatornánál is szülői kóddal enged tovább!
Mit lehetne csinálni vele? -
alaves
addikt
válasz
Alien! #34243 üzenetére
Nem csak a betöltési elemek, de gyakorlatilag minden 'visszamaradt' a kijelzőn. Tipp: hibás kijelző, vagy alaplapi vezérlés miatt nem működik a 4 üzemóránkénti kompenzációs ciklus.
Elképzelhető hogy csak 'image retention' állapotban van, áramtalanítás vagy alapértékekre visszaállítás segíthet. -
Alien!
senior tag
valszeg magától maradt bootloopban a tévé, vagy ez hogy történhetett?!?
-
alaves
addikt
válasz
Kisszaboo #34236 üzenetére
A Philips (TP Vision + Szerviz Kft) az OLED TV szervizeléséhez másképp áll hozzá (mint az LCD-hez), mert prémium terméknek számít. Nagyon is korrekt (már-már LG szintű) szolgáltatást nyújtanak. Pl. egyik kollégám által nehezményezett (és a frissítések során nem javított) szoftverhiba miatt csereutalványt kapott.
Annyi, hogy nekik is ki kell várni a 30 napot. -
Kisszaboo
junior tag
válasz
bnorci71 #34235 üzenetére
Nem lesz ebből utalvány. SSD csere....inkább összegányolják az alaplapot....ócska társulat. 30 nap a vége. Utána nincs több bohóckodás.... De fáj nekik egy készülék csere. Belehalnak.... Az első pillanatban kellett volna. Úgy lett volna korrekt, a történtek függvényében....
-
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
Androidos 43pus8545/12 tévém van. Lehetséges hogy ezen a modellen nem elérhető a Disney+ applikáció?
-
nagyfejü
őstag
Sziasztok!
70pus 8535 be lehet valahol állitani a CEC et?Ha engedélyezve van az ARC funkció ne kapcsolgassa mindig az AV erősitőt!?
üdv -
bnorci71
addikt
Tegnap hívtam a szervizt hogy áll a 706 javítása. Alkatrészre vár SSD-t cserélnek ezt mondta a hölgy.
A memória nincs beforrasztva az alaplapra? Érdekes azt hittem minden fixen rajta van. -
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Jelenleg TV vásárláson gondolkodok, lecserélni a jelenlegi már több mint 15 éves LG lcd tv-met egy alapból okosra hogy ne kelljen hozzá tv okosító és ezáltal +1 távirányító.
Bár sajnos méretben nem tudok feljebb lépni 32 colnál sajna ennyi fér be az adott helyre.Olyat szeretnék leginkább ami androidtv-s (így nem vagyok a gyártóhoz kötve) és ebben a méretben a Philips 32PFS6906/12 ami eddig tetszik, de sajnos sok tapasztalatot nem találtam róla neten.
Ezért szeretnélek megkérdezni titeket, hogy ti mit gondoltok erről a tv-ről van vele esetleg tapasztalatotok, mennyire ajánlott?Segítségeteket és bármilyen infót előre is köszönök!
-
migabi24
nagyúr
Szerintetek melyik a legjobb beállítás a mozgás megjelenítésre, nem látom mi a difi köztük.
-
rainman72
nagyúr
-
alaves
addikt
válasz
rainman72 #34210 üzenetére
A Philips is világpiacra gyárt TV-t (persze van kivétel ahol nem lehet kapni). A magyar piac (lakosságszám) elenyésző az összes TV eladáshoz képest.
'Sántító' hasonlat (költői kérdés): Gondolod, hogy pl. Németországban az életszínvonalhoz képest van nagyobb jelentősége annak, hogy drága az üzemanyag (dízel: ~800 Ft).
Értenek ezek a cégek a marketinghez, az OLED TV-ket vásárló réteget célozva pl. fényerő vonatkozásában pontosan tudják, hogy pl. LG A1 (~450nit) ---> B1 (~550 nit) ---> C1 (~650-700 nit) ---> G1 (~800 nit) TV-ket milyen arányban lehet eladni. -
Conan_saga
csendes tag
válasz
rainman72 #34193 üzenetére
rainman72 nagyon köszi igen reméltem, hogy válaszolsz.
én úgy tudtam a directnek szebbek a feketéi illetve, hogy a backlightbleeding sem jellemző rájuk bár elnézve a te directes 7506-os fotódat az én edgeledes 7906-om dettó ugyanilyen. már ha tényleg edgeledes. reméltem a directnek erősebb feketéi lesznek. nekem szakik annyit mondtak, hogy ha nem egyenletes fényátmenet van fentről meg lentről mint a samsungoknál hanem ilyen spotokban jelenik meg a backlightbleed a képrenyő szélein akkor tuti directledes. de ha mindenképp ilyen foltos a panel meg a fekete között sincs különbség akkor pont mindegy már, hogy milyen megvilágítású a panel tényleg és lehet, hogy csak az IPS miatt van ez. agyaltam a 8506-on is de grafikusként egyszerűen az IPS színeit sokkal természetesebbnek érzem a VA-nál nem beszélve a betekintési szögről. thnx!!! -
törölt tag
-
-
bnorci71
addikt
válasz
gergokovacs #34200 üzenetére
akkor passz
frissítés alaphelyzetbe állítás ami ötlet még. Támogatásnak is írhatsz nekik mi az ötletük. -
DarkChild
senior tag
válasz
hakos1987 #34185 üzenetére
Az komoly...
Valószínű, hogy én végül elengedem a cserét, bár még van időm gondolodni rajta (az április-május között vásárolt Philipsekre 1 hónap elállás van, ha eMAG, MM, MarketWorld, Euronicsban lett véve).
Még ha nagyon meresztgetem a szemem, akkor sem látom azt az egy halott pixelt a nézési távolságból, szóval zavarni biztosan nem fog - maximum a tudat, hogy ott vanAz meg hogy később felbukkan-e hibás pixel, bármelyik készülékkel megtörténhet: láttam a YT-on olyat, akinek az LG-jén fél év után jelentek meg dead pixelek, szóval ez kivédhetetlen... Ha laptop, vagy munka monitor lenne, szinte biztos visszavinném, de ezzel a dög nagy tv-vel nem sok kedvem van mégegyszer lefutni a csomagolós, szállítgatós kört (plusz még emeletről is le kéne cipelnem)... Na meg ahogy korábban mondtam, nem tudni, hogy a cseredarab hibátlan lenne-e. Mert ha azon meg 2 halott pixel lenne, tuti tökön szúrnám magam
Szóval engem ezek tartanak vissza.
Egyébként úgy látszik hiába piacvezető az LG OLED panelek gyártásában, még nagyon messze vannak attól, hogy tökéleteset tudjanak előállítani. A vásárlás előtt voltam Westendes MM-ban és a TV-osztályon az egyik szaki mondta, hogy a kiállított LG OLED-ek között kettő is van, amelyek hasonló elszíneződést produkálnak fehér alapon, csak éppen nem pirosat, hanem zöldet. Az egyiknél nekem is feltűnt egy kis green tint, amikor épp fehéret mutatot. Valamelyik C1-es volt, ha jól emlékszem.
De kívácsi leszek, Te majd hogy döntesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hálózati / IP kamera
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- EAFC 25
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest