Hirdetés
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- Gaming notebook topik
- ZIDOO médialejátszók
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Androidos tablet topic
- Fujifilm X
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
joergie
őstag
Most nézem, hogy az optikai kimenet az digitális, tehát ha pc-ről megy a zene a tv-be hdmi-vel, és onnan optikával tovább egy 2.1 hangrendszerbe, aminek van optikai bemenete, akkor a digitál-analóg átalakítást a hangrendszer végzi(tehát véletlenül se a tv)? Ez üdvözlendő lenne
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
Degeczi
nagyúr
Vmi extender válhat be, alul is föl kell támaszkodnia vmire, két felső távtartó szerintem túl nagy csavarónyomatékot kaphatna
Nálam ráadásul gipszkarton a fal, amin nagyon nem mindegy hová és hány helyen (ezért
használok egyszerű tartókeretet, mert azt sok csavarral lehet falhoz rögzíteni) van csavarozva, sőt, annak idején ki is lyukasztottam a falat a tv és az alatta lévő szekrényke mögött, így a kábelek nem láthatóak, a falba vannak fűzve, ám ettől még inkább kötött a konzol helye - de szerencsére nem vészes így sem, pár centivel alacsonyabban.bnorci: külföldi okosotthonos topikban panaszkodott vki arra, h wifivel nem volt stabil a wake-on-lan, és nagy bitrátájú mkv-hoz már az is kevés lehet, nomeg amúgyis inkább vezetéken csatlakozom ha csak van rá mód, ezért rendeltem egy USB3-as gigabites adaptert.
Igen, most döbbentem le ezen, h általános minden típusnál - de érthetetlen, hiszen aligha érnek el értékelhető megtakarítást az ősi 100 Mbites chipkészlettel[ Szerkesztve ]
-
bnorci71
addikt
válasz Degeczi #34494 üzenetére
értem
de ez is a sz@rrágás kategória, dísznek ne rakjon bele csavart, műanyag dugó olcsóbb is, ha meg a hosszabbat oda nem tudja berakni dobja a dobozba a távtartó mellé.
Néha tényleg nem lehet érteni a marketingeseket....
Lan mindegyik tv-n 100-as, a wifi elég szokott lenni egyébkéntRI/OS
ha nem tud billegni talán megtartja 2db M6 csavar is, de akkor nagyon oda kel figyelni ha forgatod kihúzod billented stb nehogy kiszakítsd
Csak saját felelősségre!!!"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
Degeczi
nagyúr
válasz bnorci71 #34493 üzenetére
Így van, de a gyárilag hátlapban lévő 4 csavar nagyon rövid, max 10 mm-es vagy még annyi sem: az nem elég ahhoz, h a konzol tartósínjén átérjen (még alátét nélkül sem) és stabilan be legyen csavarva a távtartók végébe. Max. épp csak rákapna a menetre, de egy tv-t nem akarsz így fölfogatni (a távtartó legvége ráadásul gyengébb is, mert sliccelt, bevágott)
A gyári leírás is min. 15 mm-est említ, és annyi valóban kell is. Talán 20-as a legcélszerűbb, azzal alátét is bőven befér (mondjuk olyan 25-30 mm viszont már túl hosszú lenne, a távtartóban nem annyira mély a furat)
A régi Pana plazmámban elég hosszú csavarok voltak a hátlapban gyárilag, azokkal föl lehetett rakni a konzolra, de az sokkal vastagabb tv volt. Egy ilyen vékonynál egy konzolhoz kellően hosszú csavar talán már hozzáérhetne belül vmi elektronikához (vagy csak ezen is spórolnak, fene tudja. Friss tulajként most döbbentem le azon, h az ethernet is csak 100 mbites, elképesztő... )
[ Szerkesztve ]
-
bnorci71
addikt
válasz Degeczi #34492 üzenetére
Na ennyire még nem néztem, csak láttam a csomagolásba és gondoltam ahhoz van.
Akkor ami most a Tv hátuljába van nem ér át a konzolon?
Mert nekem úgy rémlik a távtartó egyik vége csavar ez megy a tv-be a másik vége "anya" ide megy a csavar ami most a tv-be van."If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
Degeczi
nagyúr
válasz bnorci71 #34491 üzenetére
Igen, távtartó persze van a dobozban, 4 db M6-os, 15-20 mm-es csavarra viszont szükség van, mert a hátlapban lévő gyáriak túl rövidek, azok csak vakdugónak jók.
RI/OS: az is jó, nem fogja le, és picit távolabb tartja a faltól, könnyen hozzáférsz az aljzatokhoz. Igen, az én régi plazmához használt konzolom (kb. olyasmi, mint az alábbi képen, csak masszívabb) függőleges sínjei ugyan elég hosszúak, elméletben lehetne játszani azzal, hol csavarom a tv-hez - de annak valóban annyira az alján van az alsó, h hamar kilógna a sín vége alul, ha magasabbra akarom tenni a tv-t (nálam inkább az kellene picit)
OLED-nél valóban ez lehet mindnél a helyzet, hiszen a kijelző felül nagyon vékony, oda nem kerülhet rögzítési pont.
-
RI/OS
őstag
válasz Degeczi #34489 üzenetére
Köszi a választ, azt nem írtam hogy meglèvő konzolom van ilyesmi:
https://www.mediamarkt.hu/hu/product/_hama-118125-32-65-dönthető-forgatható-dupla-karos-fali-konzol-1266138.html
Azt hittem csak leakasztom a régit fel az újat és kész, de ez túl egyszerű lenne. Mert most még sima led van és ahogy néztem az oledeken sokkal lejjebb van a rögzítési pont, így jóval magasabban lenne a TV ami meg úgy nem fér el/kényelmetlen. Öröm ez a vásárolgatás -
Degeczi
nagyúr
Az csak a "mélynyomó" ott hátul, a normál hangszórói alul vannak. Egy egyszerű, pl. ilyen jellegű konzol abból nem fog le semmit, a mélyhangok terjednek szépen, a falról visszaverődve.
(mindenképp dönthető vagy kihajtható legyen, h hozzáférj a csatlakozókhoz. Alul kivastagodik a ház pont az aljzatok alatt, onnan nem tudsz benyúlni, csak oldalról vagy felülről)
[ Szerkesztve ]
-
RI/OS
őstag
Sziasztok, A 806-os 55ös oledet tv-t nézegetem, de nálam a falon lenne. Én nézek be valamit vagy a vesa rögzítés tényleg letakarja kompletten a hangszórókat? Gondolom használják itt falon páran, van hozzá olyan konzol ami nem takarja le, vagy mi az amit nem veszek észre?
-
-
rainman72
nagyúr
válasz ProEvoFan #34481 üzenetére
A samutól se kell csodát várni.A Philips paneljei hozzák azt a szintet,mivel az még nem qled.
A Samuban akár lehet CSOT panel is amit a TCL leányvállalata gyárt,és a TCL is használja.
Szóval attól se kell tartani.
Samsungból min.egy Q60A kell a szintlépéshez,de ott is ki kell fogni egy jó panelt a
tv-ben,ami mostanában kicsit nehézkes,színek kiválóak,fekete nem annyira
Innen tied a pálya[ Szerkesztve ]
Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
bnorci71
addikt
válasz Digitalis #34461 üzenetére
én nem tudom mit kellene csinálni én elmondom minden alkalommal a szervizesnek mi volt a hiba miket hogy produkált a tv.
Az elején ugye a támogatással kezdem akkor mentek az fw oda vissza frissítések 3hónap után untam meg, hogy én amit lehet mindent megpróbáltam amit lehet most már csináljanak vele valamit.
Van ugyan abba a konnektorba egy Sony AVR egy HTPC a régi Samsung is oda volt dugva ha ezeknek egyiknek sincs és nem is volt baja akkor nem gondolnám, hogy az áram ellátásban lenne hiba ha igen akkor meg megint csak azt mondom 3 másik elektronikai készüléknek nincs problémája ha a tv-nek van akkor annak a tápellátása nincs rendesen megcsinálva, illetve az áramtalanítás minden esetben megoldotta a problémát....
Ja és még valami ha az hálózati áramellátás a gond miért megy a youtube Netflix stb csak a tv tuner nem?#34483 Degeczi + #34484Digitalis
köszöntem akkor jön az utolsó próbálkozás"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
Digitalis
senior tag
válasz bnorci71 #34482 üzenetére
2021. január 1-jétől a jótállási idő meghosszabbodik azzal az idővel, amíg a vásárló a szervizelés miatt nem tudja használni készülékét. A jótállási idő csak azután folytatódik, hogy a vevőt értesítették a hiba kijavításáról, és a termék ismét működőképes.
Ha az első javításnál kiderül, hogy a termék nem javítható, vagy ha a jótállási idő alatt három javítás után újra elromlik, netán ha a vevő javítást kér, és ez 30 napon belül nem történik meg, akkor az eladó köteles kicserélni a terméket.[ Szerkesztve ]
Akahito gonosz mestere ismét figyelmeztetőn felemelte ujját, nem csak az a fontos, hogy mi mindent érint meg a fény és miként teszi, ordította, hanem talán még ennél is fontosabb, hogy mi minden van még a világon, ami nem fért rá a képre, habár ugyanabban a fényben áll.
-
Degeczi
nagyúr
válasz bnorci71 #34482 üzenetére
Persze, másfél éve:
(6) Ha az e rendeletben meghatározott jótállási időtartam alatt a fogyasztási cikk három alkalommal történő kijavítást követően ismét meghibásodik (...) a fogyasztó nem igényli a vételár arányos leszállítását, és a fogyasztó nem kívánja a fogyasztási cikket a vállalkozás költségére kijavítani vagy mással kijavíttatni, a vállalkozás köteles a fogyasztási cikket nyolc napon belül kicserélni.
Ha a fogyasztási cikk kicserélésére nincs lehetőség, a vállalkozás köteles a fogyasztó által bemutatott, a fogyasztási cikk ellenértékének megfizetését igazoló bizonylaton - az általános forgalmi adóról szóló törvény alapján kibocsátott számlán vagy nyugtán - feltüntetett vételárat nyolc napon belül a fogyasztó részére visszatéríteni. -
rainman72
nagyúr
válasz ProEvoFan #34479 üzenetére
Ezeket az alapabb Philipseket nem nagyon dicsérik input lag szempontjából.
Mint mondtam meg kell venni 14nap elállásban,több vszinű már nem fog kitudódni itt erről a tv-ről.
Nekem volt 70" az korrekt tv volt,de nem játszottam jelenleg nincs gép.
Igazság szerint otthon lehet igazából kitapasztalni.
A másik meg az ára,olcsó is legyen meg minden klappoljon az nem fog menni
Még 300ezres tv-nél se,mindenhol lesz vmi bibi[ Szerkesztve ]
-
rainman72
nagyúr
válasz ProEvoFan #34476 üzenetére
Miért olyan fontos?
Ha xbox mellé teszed tök jó az ips is.
Ez meg nem az méret ami esti filmezéshez vennék szóval nem feltétel a VA panel se
Van itthon 43PUS7506 2020-ból az korrekt IPS panelt kapott például.
Ez persze nem rábeszélés csak elmondtam.Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
Degeczi
nagyúr
válasz tobias88888 #34399 üzenetére
Okosotthon rendszerbe tökéletesen beintegrálható a 806-os TV, és ott vezérelhető az Ambilight is, pl. ott egyszerűen készíthető automatizálás, ami nappal lekapcsolja (bár valamennyire olyankor is látható a hatása)
-
rainman72
nagyúr
válasz ProEvoFan #34468 üzenetére
[Itt és ennyiért] még olcsobb.
Sztem IPS panelt kapott.Ennyiért én azzal is megvenném. Max vissza küldeném.[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
Media Marktban most akciós a PHILIPS 43PUS7906 [link]
IPS vagy VA panel van benne? Van valakinek ilyen tévéje? Csábító az ára. Jelenleg várom a SAMSUNG 43' AU9002 akciós árát, de ez a Philips ennyiért kíváncsivá tett. -
minilego
senior tag
7805 Saphi-ra új firmware érkezett
tpm206e_201.003.229.001
-
alaves
addikt
-
rainman72
nagyúr
-
rainman72
nagyúr
válasz echterion #34462 üzenetére
[Itt olcsobb 10ezerrel]
Tegnap előtt adtam el,nagyon jó a feketéje,edge led létére full homogén,jobb mint egy direct ledes.
Átmeneti időszakra perfect vagy akár hosszabb távra is.
Ha van időd, írtam/raktam ki képet többször is róla,keresd vissza.
[Ambi nélkül is jó a feketéje,de ha be van kapcsolva akkor még jobb.Ez a video Samu Q60-n tök felhős volt][ Szerkesztve ]
-
echterion
nagyúr
válasz rainman72 #34460 üzenetére
Még ezt a TV-t nézegetem erősen, ez mennyivel "gyengébb" képügyileg, mint amit linkeltél?
PHILIPS 70" 70PUS7956/12 - most 244.990 Ft, 3 év garival
-
Digitalis
senior tag
válasz bnorci71 #34458 üzenetére
(Szervizesek ha alaposak lennének, és akarnának, végig mérnék, végig mehetnének legalább a munkapontokon.)
Szerintem a hiba, kizárásos alapon, ebben a sorrendben valószínűsíthető :
Táp (lap, szűrőkondenzátor, dióda, tekercs stb) vagy valamelyik leágazó összekötő kábel vagy csatlakozó lehet hibás, vagy kh-s.
Végső esetben, azon az áramkörön amin a TV lóg, esetleg valami bizonytalankodik. (doboz kötés, dugalj melegedő csavar stb.)Tudom ezt már írtam, és szép lehetek, de okos nem.
- ha jól tévedek a jogszabály szerint ha 3x nem javítható akkor cserélni kell, vagy a pénz vissza -
[ Szerkesztve ]
Akahito gonosz mestere ismét figyelmeztetőn felemelte ujját, nem csak az a fontos, hogy mi mindent érint meg a fény és miként teszi, ordította, hanem talán még ennél is fontosabb, hogy mi minden van még a világon, ami nem fért rá a képre, habár ugyanabban a fényben áll.
-
rainman72
nagyúr
válasz echterion #34459 üzenetére
Én is ezen az állásponton lennék
Pár napig 350e volt a hét elején a 75PUS8506.
Később meg hagy szoljón 86PUS8807
[Vagyis még mindig annyi,a qwerty távos változat][ Szerkesztve ]
-
bnorci71
addikt
válasz blakey #34457 üzenetére
a tuner is az alapon van mintha azt mondta volna a szervizes.
táp+alaplap+wifi modul+kijelző ennyi a tvén hiába kérem a szerviz nem dönt ők javítanak a támogatásra mutogatnak, a támogatás meg az írta legutóbb is forduljak a szervizhez ők tesznek javaslatot a javítás/cserére
[ Szerkesztve ]
"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
blakey
titán
válasz bnorci71 #34456 üzenetére
Nyilván a legkönnyebb alaplapot cserélni, de továbbra is tartom, hogy nem biztos, hogy az a gond. Szerintem már az elején is írtam, hogy a tuner-rel lehet a probléma. Egyébként most már mindenképp kérd vissza a pénzt. Ez már csak egy másik készülékkel lesz jobb.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
bnorci71
addikt
válasz bala6120 #34450 üzenetére
igen az Android 11 már megnéztem közbe én is, csak érdekes mert a honlapon még nem letölthető
Na viszont a lényeg
Hazaértem, dobpergés bekapcsolás és nincs kép, ha nem velem történik nem hiszem el. De csak kábelről, youtube stb megy mint ahogy a menü is. Benéztem a szerviz menübe signal quality: bad WTF???
kábel igazgatás kihúz bedug semmi. Másik szobába minden rendben a tv-n. OK akkor a jel van a házba. Kikapcsol bekapcsolás semmi változás/vagy vissza se kapcsolt már nem is emlékszem majd felrobbantam az idegtől. Áramtalanítás és minden rendben.
Persze mindez 16:59-kor 17-ig van szerviz.
Hétfőn hívom őket.Ez a 3. alaplap 2óra működéssel kaptam vissza.
"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
echterion
nagyúr
Van a Philips-nek olyan 75-ös (nagyon esetleg 70-es) TV-je, amiben 100Hz-es panel van? A miniledet elengedtem, a 65 kicsi lesz, a 75 meg heroin árban van.
[ Szerkesztve ]
-
bnorci71
addikt
újabb alaplap csere után megjött a 55Oled706
és szerintem új fw van rajta mert .213 rémlik a verziószám végének, de majd délután megnézem"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
stefi68
addikt
válasz Hrabovszki #34445 üzenetére
Mivel a tiéd (58PUS8506) 2021-es modell, TPM211EA kezdetű szoftvert keress hozzá, abból is az Uppgrade_Loader jelzésűt. Az jó a Downgrade-hez.
Aminél nincs ilyen megjelölés az Update-hez való szoftver.
Itt keresd: [link]◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
Hrabovszki
csendes tag
meg tudnad adni melyik fájl ez pontosan? én nem találom így, akármit töltök le mindig autorun.upg a kibontásnál.
-
stefi68
addikt
válasz Hrabovszki #34442 üzenetére
Nem lehet, hogy rossz leírást nézel?
Neked 58PUS8506 van? Az Android.
Csak gyorsban rákeresve, Android TV-nél upgrade_loader.pkg van. Lásd: [link]◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
Hrabovszki
csendes tag
sziasztok, downgrade-nél az "autorun.upg" fájlnév megfelelő a ZIP-ből kicsomagold esetén? Mert nekem nem hajlandó a TV látni ezt, semmilyen USB stick-en.(FAT32). Vagy másképp kell elnevezni?
-
Kroni1
veterán
válasz hallerlaller #34439 üzenetére
Ezek szerint akkor innen meg is tudtad oldani?! Kösz a tippet, megnézem én is!
-
Kroni1
veterán
A régebbi, 2016 körüli pus6561-esen eltünt anyámnál a hbo max. Én ugy emléxem h feltelepitettem, de mintha itt mástol is olvastam volna h nála is volt nincs... ezt most véglegesen visszavonták akkor néhány tévéröl amin ment amúgy? :(
-
Alien!
senior tag
DTS PLAY-FI
Az utóbbi 1 hétben tesztelgettem ezt a funkciót és meg kell, hogy mondjam, hogy nagyon jó kis megoldás.
Evvel az appal lőttem össze a tévét a mobillal és az arra ráaggatott fülessel. A tech képes wifin tömöritetlenül átalakítás és késés nélkül hangot átküldeni egészen 192khz/24bitig. A minőség itt már a telefonra kötött vezetékes/bluetooth füles minőségén múlik. Az előbbi verza egy jó DAC-al szerelt telefonon tökéletes minőséget ad, az utóbbi is sokkal jobb lehet mint a közvetlen tévés BT kapcsolat, hiszen a mobil modernebb kodeket is használhat (AptX, LDAC).
Hangerőt illetve lipsyncet az appból lehet állítani (az utóbbit 10ms-enként), nekem tökéletes volt pl Netflix-szel.
Az előnye még a BT-vel szemben a lefedettség, ha a mobil zsebben van, akkor az egész lakásban lehet mozizni.Persze maga a tech ennél jóval összetettebb, megoldás lehet a zsinórmentes surround rendszer kiépítésére (számtalan gyártó eszköze támogatja már), de ez nálam nem cél egyelőre, így ezt tesztelni sem tudtam.
-
törölt tag
OLED806, sideload-os edge, opera böngészőkkel fullscreenben a videó egy ideig megy, aztán mikor kifade-el a vezérlő, elfeketül. Pech.
De legalább sikerült kikapcsolni a híreket az edge-ben, csak adb-n keresztül futtatni kellett egy wm density 240-et, hogy megjelenjen a hamburger menü amivel be lehet állítani az új fülön hogy mik jelenjenek meg.
A billentyűzetek eléggé mostohán vannak kezelve, a gyári gboard-ot nem lehet egérrel kattintani, a gyári AOSP meg arabul és csehül tud többek között, magyarul nem, rájuk frissíteni nem nagyon engedi a rendszer, akkor se ha rányomok hogy telepítse, talán valami developer/google play beállítás lesz. Appokból az armeabi-v7a verziók esélyesek a futásra, de vannak multiplatform verziók is.
Tök jó indítókat lehet gyártani itt: https://atvlauncher.trekgonewild.de/
Pl. az edge meg a wavelet is így lett kirakva a menübe.Még egy HDD-t próbálok szerezni és kipróbálom működik-e a transmission hosszabb távon, mert akkor gyakorlatilag pár hibát leszámítva nincs szükség az eddigi pentiumos laptopos megoldásra, aminek az intel gpu-ja úgysem tud kiszolgálni 4k-s videókat.
A hangproblémákat megoldotta a wavelet, ha néha kell valami webes tartalom, böngészőből lehet chromecastolni. Összességében nagyon jó minden, jobb mint amire számítottam.
-
echterion
nagyúr
Extra kérdés: ez a médiás TV kalibráció szerintetek ér valamit? Vagy felesleges 20k kiadás csak és lehúzás? Bevallom őszintén, én annak érzem.
-
Hrabovszki
csendes tag
válasz Hrabovszki #34370 üzenetére
valaki erre tudna valamit?
-
Alien!
senior tag
válasz echterion #34424 üzenetére
na akkor jó, nekem a bátyó van a vsx924. kösd rá HDMI-vel a tévére, minkét végen abba az aljzatba amire ARC van ráírva. Erősítő menüben a HDMi résznél kapcsold be a HDMI controlt. így a tévé kimenetnél ha hdmi-t választasz, akkor bekapcsolja az erősítőt és átlöki a hangot. Audiokimenetnek állíts Digitális(átkötést) a tévé menüjében.
-
Alien!
senior tag
válasz echterion #34422 üzenetére
pio erősítőtől függ, ha tudja az arc-ot akkor hdmi a legcélszerűbb. Nekem az erősítő optikával van rákötve a 805-re (az Arc-ot foglalja a fülesem) és így sajnos van némi anomália (HBO max csak sztereó, pedig az erősítő 5.1-et kap, az Emby is csak sztereó jelet küld, de ha az arc aktív akkor az optikára is 5.1-et küld ).
vegyél miniledet elállással szvsz.
[ Szerkesztve ]
-
echterion
nagyúr
válasz rainman72 #34421 üzenetére
Alapvetően a 22 havi thm mozgatta meg a fantáziám, sose adnék ki ennyi manit egy tv-re, de havi huszonegykétezer simán beleférne, ha tudom, hogy nincs extra felár érte. Az oled picit aggodalmas, mert nem szeretünk sötétíteni nagyon, a tv mellett meg ott van a bazi nagy üvegfelület, ráadásul nyugat-délnyugati irányban.
Közben másik kérdés is eszembe jutott. Ki hogy veszi le a hangot egy külső hangrendszerre a TV-ről, ha a belső lejátszón megy a film. Van egy HDMI-t is tudó Pioneer 5.1 erősítőm, most optikaival van a TV-re kötve. Jól gondolom, hogy nincs más mód a hang átpakolására erre az erősítőre?
[ Szerkesztve ]
-
rainman72
nagyúr
válasz echterion #34420 üzenetére
Mivel itthon nincs még tapasztalat a mini leddel,akár meg is vehetnéd
Láttam reggel én is az árát,ez legalább csökken,több tavalyi model nem ennyire.
Elvileg megjelenés után voltak vele problemák,kicsit vissza olvasol megtalálod.
Amugy meg azt mondanám hogy inkább az Oled806-56 [65Oled856 eMag árát nem jól hozza az ÁK] aminek az ára 530e környékén van,de a 806 volt nem rég 470e is.[ Szerkesztve ]
-
echterion
nagyúr
Sziasztok,
Költözés után csereéretté vált a TV-nk (túl messze van a kanapétól, meg már 5 éves is szegényke). Tavaly végül nem cseréltünk, nem találtam megfelelő ajánlatot és akkor már kilátásban volt a költözés, így a régi kecóba nem akartam venni semmit.
Ezzel a miniled cuccal szemezgetek most. Van itt valakinek ezzel tapasztalata, esetleg tud olyan fórumot, ahol jobban utána lehet ennek menni? Nem akarok mindenáron cserélni, de a 22 hónapos részlet azért csábító és már beesett 500k alá az ára: PHILIPS 65PML9506/12. A tv-től jobbra full üveges a fal (ott az erkély), így talán az Oled nem lenne a legszerencsésebb választás és a hdmi 2.1 is már egy olyan opció, ami nem árt, ha van.
70 vagy 75 lenne az ieális, de sima LCD-t nem merek venni, mert sztem nem lesz lényegi előrelépés képügyileg, a többi tech. meg ekora méretben wtf árban megy.
Őt váltaná: Philips 55PUS6561******
-
Merchior
tag
Sziasztok,
PUS8535 készülékem van, keresgéltem már a témában, de nem igazán találtam választ, hátha ti találkoztatok már ilyesmivel.
A PC-ről történő média lejátszás (SimplyShare) elég szeszélyes: néha simán működik, kiválasztom a számítógépen és "átvitel eszközre" funkcióval szinte azonnal elindul a TV-n. Más esetekben (ez a gyakoribb) viszont nem megy. Ami furcsa, hogyha a TV-n a SimplyShare könyvtárban manuálisan kikeresem és onnan indítom, akkor működik - tehát én emiatt a fájlformátum kérdéskörét, kompatibilitást kizártam.
Nem tudom, mennyire fontos, hogy nem dedikált szerver számítógépről beszélünk, bár mivel így is tud működni a dolog alkalmanként, remélem nem akkora probléma.Tudtok erre valamit?
Tudok a funkció nélkül élni, megoldom pendrive-ról akár, ha nagyon muszáj, meg nyilván streaming is játszik, csak amikor meg kell, akkor tök kényelmes és hasznos volna.Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Valóban nem érted.
Nem sorolja fel a Philips saját keycode-jait, de rányomva a menü gombra, mintha arra akarnék mappelni valamit, kiírja azt. De tetszőleges szabad gombra mappelve ezt a kódot, nem működik. És nincs "program", amit ki lehetne választani mert ez (gyorsmenü) egy beépített funkció.
Viszont megoldódott a limiter problémám a Wavelet sideload telepítésével, legacy módban, mindenre is jó! TV, youtube, akármi. ¯\_(ツ)_/¯
-
-
törölt tag
Mármint valóban nem érted...
Meg tudta már valaki oldani Button Mapper-rel, hogy egy kivadászott gyorsmenü gomb "FAC_FAC 602" kódot rámappelte valami más gombra? Mit kell megadni, az állandó nevét vagy a számot? És miért nem működik? ADB-ben már elindítottam amit kért, de hiába. Amúgy tök jó, de hangkimenetet csak gyorsmenüből lehet váltani, a beállításokból nem.
-
rainman72
nagyúr
-
migabi24
nagyúr
válasz hallerlaller #34402 üzenetére
Pl itt [link]
-
rainman72
nagyúr
-
Alien!
senior tag
válasz tobias88888 #34399 üzenetére
ezt az opciót én is hiányolom. Jó lenne, ha egy megadható idősávban ki lehetne kapcsoltatni az Ambilightot. Nappalra kis túlzással felesleges.
-
törölt tag
A 806-on nem lehet egérrel kattintani, navigálni a tv saját menüjében, a back se működik jobb gombra.
Van egy ebayes légegér ami valamennyire használható, mert lehet egér-billentyűzet mód között váltani, így lehet navigálni a le-fel jobbra-balra gombokkal.
Egérrel lehet kezelni a sideload-dal felrakott Edge böngészőt, így reklámmentesen lehet nézni weboldalakról műsorokat, mint pl. atv.
Mikrofonja is működik, így egész jó, csak nálam a soundbart nem kezeli mert az infrát tud csak tanulni, talán fülhallgató kimenettel, analógon jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Ukrajnai háború
- PC Game Pass
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Gaming notebook topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ZIDOO médialejátszók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Óra topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest