Hirdetés
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Hobby elektronika
- Androidos tablet topic
- Fujifilm X
- ZIDOO médialejátszók
- TCL LCD és LED TV-k
- LG LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
válasz Bigmasterl #35598 üzenetére
Még a felvétel elkezdése előtt kikapcsolod a tévét. Ha a felvétel elkezdése után kapcsolod csak ki akkor felveszi. Elég hülyén van ez itt megoldva valóban, ilyenkor az LG nekem már 12 éve is megkérdezte, hogy folytatni akarom e a felvételt kikapcs után..
Ha másik csatornára kapcsolsz az nem megy egyik tévénél sem, hiszen egy tuneresek. 2 tuneressel lehetne megoldani. Viszont ha kilépsz netflix, hbo max egyéb programokba ott nézhető más tartalom felvétel alatt is..
-
migabi24
nagyúr
válasz Bigmasterl #35598 üzenetére
Röviden sehogy
-
Bigmasterl
tag
Üdv,
Szeretnék tv adást rögzíteni (PUS 8506). Beállítottam a felvételt, de ha átkapcsolnék más csatornára akkor megállítja. Ha kikapcsolnom a tvt akkor szintén. Konkrétan egy éjjeli meccset szerettem volna felvenni, úgy hogy beállítom a kezdeti időpontra és kinyomom a tvt. Sajnos nem jött össze.
Hogy lehet ezt megoldani? Köszi előre is ! -
Bogyi007
veterán
válasz bnorci71 #35588 üzenetére
Én a Philipsem előtti Samsung 50MU6122-es tévémmel jártam meg a poklokat. Már nem is tudom 3x vagy 4x vittem szervízbe ami után hol alaplapot, képernyőt cseréltek benne de 1-2 hónap után mindig fekete lett a kijelző és a készenléti Led villogott csak. Konkrétan már a samsung Magyarországgal vitatkoztam hogy csináljanak valamit de persze csak addig voltaasm jók nekik míg megvettem a tévét és élt a gari. Végül a Szegedi szervíz (akik egyébként a philips helyi szervíze is) mégegyszer javítottaa a gari lejárat előtt.
Persze ezután is megkottlott... aztán már majdnem eladtam alkatrésznek bagóért, de közben elhoztam párom öccsének hogy amikor néha működik akkor jó lesz az Xboxhoz.Nos ennek több mint egy éve és semmi baja sincs azóta. de a Philipsnek sem.
Magyarázat nálam sincs, van mindenféle védelem a hálózaton, speciális elosztóim is vannak. A Samsung érzékeny volt valószínűleg az otthoni körülményeimre...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
bnorci71
addikt
válasz alaves #35589 üzenetére
De ez az hogy ha a 220V és az antenna van bedugva akkor is csinálta még a CI kártya se volt benne....szervizes visszahozta beüzemelte, elment kikapcsolta, hazajöttem bekapcsoltam és nem volt kép
Lehet FengShui szerint van rossz helyen
Feladtam egyébként a dolgot csak érdeklődés volt ,hogy ha másnál is előfordul néha-néha akkor "normális""If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
anrab
addikt
Nálam a 805-ön volt újraindulás 2 turnusban.
Az első ha jól emlékszem nekem is csatorna vagy valami beavatkozás közben.
A második a bekapcsolásnál.
Egy idő után abbahagyta.
Nem köthető frissítéshez de ki tudja hogy mit csinál a háttérbe.
Én nem idegesítettem magam rajta. Volt másik philips-el is, bár nem ilyen mértékben. Ezért nem is hoztam fel itt. -
alaves
addikt
válasz thefreeman #35590 üzenetére
Igen, mert az is szoftverhiba, rengeteg kombináció van: rákötött külső eszközök száma, sorrendje, típusa; app-ok száma, típusa, valamint a TV összes beállítása és mindezek egymásra hatása. Majdnem tesztelhetetlen variáció, ezért nemigen lehet rájönni, kizárásos, sziszifuszi munkával véletlenül esetleg.
Még egy példa, a 754-es régebbi fw-nél a rajta hagyott USB HDD-vel kikapcsolás, majd a 7 perces kompenzáció lefutását követően a TV bekapcsolódott (ezt sem olvastam sehol fórumokon).Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
-
thefreeman
aktív tag
válasz alaves #35589 üzenetére
Furcsák ezek az együttállások. Én két TCL 50C725 TV-t vettem a Philips 8506/12 előtt. Mind a két tv lefagyott majd újraindult teljesen random modon. Azt eltudtam fogadni, hogy az első tv hibás volt de, hogy a második is az már elég furcsa. Viszont arra, hogy én mivel okozhatnám a lefagyást arra nem tudtam rájönni. A Philips eddig jó, mondjuk ez is csak egy hete van még meg. A TCL-k egy héten belül tobbször is lefagytak.
-
alaves
addikt
Nálad olyan 'együtt állása' van a dolgoknak, amely az általad észlelet szoftverhibákat előhozza, már az első hibákánál is mondtam, hogy semmi köze a hardverhez. Jó példa erre, hogy gyakorlatilag a 754-es kapcsán is 'egyedül' maradtam azzal a szoftver hibajelzéssel, hogy a belső lejátszó a 1,85:1 és az 1,66:1 képarányú filmeket (konkrétan ekkorára vágott, nem a 16:9-en belül létező kép) 16:9-re nyújtja 'eredeti' képarány beállítással (még a 805-ösnél is létező hiba). Mivel állítólag csak én jeleztem közel s távol, nem javították a szoftverben, illetve a 706/806-ban már igen. Egyébként minden gyártónál előfordulnak ilyen dolgok, nem is kevés...
Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
-
bnorci71
addikt
válasz #85578752 #35586 üzenetére
földhurok>van galvanikus leválasztó
tényleg minden ötletből kifogyott a fórum társadalma sajnos és a szerviz is csak cserélgette az alaplapokat majd a tévét de eredmény nincs.
Ami érdekes a youtube videómra jött hozzászólás, hogy másnak is csinálja a kép nincs hibát."If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
alaves
addikt
Ajánlott: 'Filmmaker' képmód
Beállítások > Minden beállítás > Kép > Javított > Szín > Színjavítás: 'ki'
Beállítások > Kép > Javított > Kontraszt > Fényerő növelése: 'ki'Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
-
bnorci71
addikt
-
Sinu
senior tag
Sziasztok,
Nagy ritkán nézek tv adást, akkor is csak sportot. Most megy az F1 és azt veszem észre, hogy a kep időnként változik, módosulnak a színek, sárgás lesz, aztán pár képkocka után vissza. Ezt valamelyik kép fícsör okozza? Ha igen, akkor mit kellene kikapcsolnom? Nem új a dolog, eddig is ez volt, de most kezdett el igazán zavarni.
Oled806egyenlőre ≠ egyelőre
-
bnorci71
addikt
válasz Kroni1 #35580 üzenetére
de 4 tv nem lehet mind szar.... és nem tudunk rájönni mi lehet a gebasz
ez is csinálta a nincs kép dolgot egy ideig, mellé elkezdte az újraindulgatást 2-3hetente talán, Ma pont újraindult akkor kérdeztem a nejemtől a nincs kép szokott még lenni..Mondta az nem csak ez az időnkénti újraindulás.Amikor nincs kép akkor a jel is nulla olyan mintha a tuner nem kapcsolna be aztán egy újraindítás és megy minden gond nélkül.
"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
bnorci71
addikt
Másnak is újraindul időnként magától a tv?
Oled706
ez a legújabb hülyesége.... a nincs kép mostanában elmarad, van helyette a csatorna váltásra újraindulás"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
Kroni1
veterán
válasz AxBattler #35560 üzenetére
Sztem a 43"-os az VA paneles, bár igaz alapbeallitáson kissé szürkésebb a feketéje mint a 8505nek.
Majd valamikor letesztelem, mert sikerült vennem 2db-ot az euronicsban a kuponnapos hétvégén 115/db áron. Az egyik megy a kislányomnak a falra, a másikkal még nem tudom mi lesz, de ennyiért nem tudtam otthagyni, sztem a jelenlegi árak mellett nagyon megérte.
rainman72: azért nem találtál mert nincs is mozgásbeállitás. Nekem is furcsa volt elsöre de nagyon fapados a menüje, a képével nincs gond!
-
rainman72
nagyúr
-
félisten
válasz rainman72 #35561 üzenetére
43PUS8506/8507 VA paneles, szóval ezért vagyok bizonytalan, nekem az kéne.
A 7906 most eMAG-on értékcsökkentett, vinném is, de a panel típus miatt kérdéses... és a hülye lába miatt."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
rainman72
nagyúr
válasz AxBattler #35560 üzenetére
Sztem az is IPS
Szüleim akarok egyet az ambi miatt de sztem már lehet csak a 43PUS8007 lesz az idei felhozatalból.
Most egy 43PUS7505 IPS van ott
Azon nincs bevilágítás egyáltalán.
Még a fekete is türhető,képileg nagyon renben van ahhoz képest hogy 100e volt.[ Szerkesztve ]
Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
rainman72
nagyúr
65 PUS 7906
IPS Edge led Ambi Android.
Rapid test:
Külső,táv: 9/10 Olcsó nyikorgó hatás,de ettől még jól kezelhető.Van több dedikát gomb,drágább modelnél nincs YT itt van.
Kép 9/10
Alul van némi bevilágítás sajnos.
Kép SDR gyári szabványos móddal alapból jó,nem igazán kell állítani.
HDR/DV 3 gyári képmód alapból jó.
DV teljesen jó még oled mellett is,habár ez elég egyénfüggő.
Fekete csak szürke,de ez nem meglepő sötétben nem árt egy kis plus fény.
Op.rendszer 9/10 Jelenleg elég gyors,app.-ban lehet egy kis lassulás.
Betekintési szög 10/10 mivel IPS.
Összeségében 200e ft-os áron teljesen jó vételnek tartom,ár/értékben illetve ekkora méretben.
P5 Engine hiánya nem igazán szembeötlő.[ Szerkesztve ]
-
rainman72
nagyúr
Én még nem hallom magától,addig nem is tesztelgetem.
-
Degeczi
nagyúr
válasz marcsilala #35555 üzenetére
Szinte minden kapcsolóüzemű táp hajlamos hasonlóra, a kérdés csak az, hallható-e (a hang frekvenciájától és erősségétől függően). Működésben semmi problémát nem jelent, így csak akkor érdemes foglalkozni vele, ha zavaró szintet ér el.
-
migabi24
nagyúr
válasz marcsilala #35555 üzenetére
Gondolom a led tápegysége sípolhat, sok lámpánál is lehet ilyet tapasztalni, szerintem nem lesz vele gond.
-
marcsilala
csendes tag
Szerintetek ez a jelenség amit írtam(zavaró sípolás) max fényerős ambilightnál,okozhatja a TV meghibásodását,vagy nem kell foglalkozni vele?
-
törölt tag
válasz marcsilala #35553 üzenetére
Nálam pont tegnap jött elő ez a circegés. Biztos hogy emiatt nem lesz mozdítva.
-
marcsilala
csendes tag
FONTOS HIBA JELZÉSE!
Kérem akinek Philips 48OLED806 TV-je van,(vagy más méretben),csinálja azt,hogy a hangerőt lenémítja,az Ambilightot bekapcsolja a videó követésre pl,és egy olyan helyszínt megnéz Youtube-on vagy bárhol a Tv-n ahol az egész háttér fehér,vagy a Louge Lightnál a legalsó fehér színt választja ki,és mindkét esetben az Ambilight fényerősségét a 10es Maximum értékre állítja.
Kinek ad ki ilyenkor zavaró sípoló szerű hangot a TV?
Ez a hang,az Ambilight kikapcsolásakor vagy olyan jelenetkor rögtön eltűnik,amikor az Ambilight nem megy nagy fényerőn!
Jelezve lett ez a Philips szervíznek,és tudnak ilyen esetekről,valószínű tápegység hiba lehet,a korai gyártású modelleknél többen jelezték ezt feléjük! -
-igu-
addikt
-
Alien!
senior tag
válasz Friczi #35549 üzenetére
nagyon köszönjük , sokáig nálam is erős jelölt volt, de végül oled lett belőle.
az ára 360-ért nagyon jó, végre ismét csinált a Philips egy prémium LCD-t .De...lehet, hogy oleden a fehér nem vakít (teli fehér képernyőt amúgy ritka esetben nézek), viszont nálam 1 év után is hűb*zdmeg van minden film alatt. 500-ba sztem egy Philipsel azért belefértél volna.
Ettől függetlenül nagyon jól választottál!
-
Friczi
csendes tag
Ahogy igértem, tapasztalataim a Philips 65PUS9206-tal.
(Panasonic plazmát váltott le, és nem akartam beégett panelt, meg szürke "színt" fehér helyett)
Mivel nem volt még nagy LCD tv-m, nem vártam túl sokat.(Oledet akartam, de nem vagyok hajlandó fél millánál is drágább TV-t venni-ez nálam elvi kérdés-pedig megtehetném.
A nejem így is kiakadt, mikor mondtam hogy 400 lesz akciósan (de a végén mégsem ennyibe került....)
Neten rendeltem, nem láttam előtte. Bátorság-mibaj lehet?
Egy TV-nél a legfontosabb a kép, kezdjük azzal:Ami meglepett, a feketeszint. Nagyon jó nappal átlagosan megvilágított szobában.
Az Ambilight bekapcsolásával még jobbnak tűnik. Végre látok fehéret is a képernyőn. Itt nincs olyan mint a plazmánál, vagy olednél, hogy a tv azonnal leveszi a fényerőt ha nagy felületen vakító fehérség látszik. Nagyon éles, jó felbontású adásokat látok 3m-ről nézve a 65"-os képet. Már az alapbeállítások is nagyon jók, de azért finomítottam rajta. Észrevettem néhány furcsaságot is, ami számomra eddig ismeretlen volt. Eleinte jobb oldalt a széltől 15-20cm-re volt egy világos függőleges sáv, ami lefelé folttá alakult. Foci nézésekor bosszantott ahogy beleszaladgálnak a játékosok ebbe a sávba. (Még jó, hogy nem nézek focit)
Világos, oldalra mozgó jeleneteknél kisebb szürkés foltok főleg a képernyő felső részén. Gondoltam, visszaküldöm, de akkor mit vegyek? Olvasgattam külföldi fórumokon, leírták, hogy a VA panelek idővel sokat javulnak, és az LCD paneleknél ezek gyakran előfordulnak. Közel 1 év használat után a függőleges világos foltot már nem lehet látni, a kis szürkék is halványodtak. Igazából ha nem a képernyőre koncentrálok, hanem a műsort nézem, nem lehet észrevenni.Egyébként is csak oldalmozgás közben látszódtak.
Gyakorlatilag bármilyen műsort öröm nézni rajta.Kifejezetten az Ambilight miatt vettem meg, és nagyon jól tettem. Szuperül kiterjeszti a teret-kicsit bűvészkednem kellett a fallal. Amit furcsáltam, hogy csak a tv adásoknál működik a képernyő nagyítás. (Engem bosszant, hogy szélesvásznú filmek, vagy sorozatoknál alul felül fekete csík elválasztja az Ambit a képtől.Szerencsére a Kodival megoldottam ezt a problémát és Kodi alatt még a Netflix, és Disney+ is jól működik már 4K-ban és Dolby Vision-nal.Sajnos a Amazon VOD megakasztott a végtelen chaptcha-ival, ha valaki tudna segíteni-megköszönném.)
Hang: Eddig minden házimozin ment, de most rászoktam a saját hangszórókra.(Vajon miért is?) Azt kell mondjam, hogy nagyon jól szól. Többféle hangzáskép is van.
Egyéb: Nekem az eArc funkció nagyon bevált, főleg mióta frissítéssel kijavították. Nem játszom, arról nincs tapasztalat. Android 11, jól működik.
Ez a készülék volt a legolcsóbb 4 oldalas Ambis verzió tavaly, és elég jól felszerelték műszakilag. ~359e. Ft-ért szállítással együtt jó vételnek látom még most is :)(EMAG-dupla akciós volt 1 napig)
Tudom, nincs tökéletes TV, ezért fontos a kompromisszum. Remélem segítettem a választásban. Ha van kérdés igyekszek rá válaszolni. -
Friczi
csendes tag
-
-
rainman72
nagyúr
válasz #85578752 #35525 üzenetére
Olcsó?
Egyáltalán nem
Tavaly a 70PUS8505 előd model volt 240e is.Én ehhez viszonyítok.
Lassan kifutó termék.
Idén meg nincs is komolyabb 70"-os tv-je a Philipsnek,csak a PUS8007 amiben nincs
dedikált P5 Engine se sajna.
Aki ilyet akar venni akkor vagy vegye meg most vagy majd talán jövő év közepe-vége.[ Szerkesztve ]
-
Kroni1
veterán
válasz Prosectura2 #35524 üzenetére
Annál jobb tévé egyértelműen, előrelépés lesz. Az hogy olcsó most a többihez képest az jó hír, mert jó panelje van, és tud kb. majdnem mindent amit egy ilyen LED tévé tudhat...
Nekem van az elődje 8505 és a 2021-es szériából pus7906, egyértelműen jobb a panelje, feketéje a 8505-nek, a 8506 ugyanez kábé pár extra dologgal, amit a 05 még nem tudott, pl. eARC, stb.
-
Prosectura2
tag
Sziasztok,
Philips The One 70PUS8506 milyen TV? Sokkal olcsóbb, mint a hasonló méretű eszközök. Csalódni fogok benne? Jelenleg egy 50PUS6703/12 készülékem van.
-
rainman72
nagyúr
válasz migabi24 #35520 üzenetére
Igen amiatt világít ilyen csárlén
Ha egyenesbe hozza tök jó lesz.
Illetve ki is lehet kapcsolni az alsó sort,vagy állítani a fényét külön a többi
oldaltól 1-10-ig.
De kinek mi tetszik,kb ilyen
A fotó képminőségét ne nézd[ Szerkesztve ]
-
-
Makkos86
csendes tag
Köszi!
Köszi mindenkinek, látványos, és a 40-es LED után durva ugrás!
Hirtelen nagyobbat nem tudok elképzelni, ez is kicsit túlzásnak tűnik.
@rainman72 valószínű beállítom egyenesre, a kezem nehezen fér a konzolhoz, majd felszívom magam és valahogy beerőszakolom a kezem a fal és a tv közé, hogy babráljak az állító csavarral.
@AxBattler elsőre logikusnak tűnt, hogy megdöntöm, és úgy állítottam be a konzolt, de a fene gondolta akkor, hogy az ambi így alul ennyire erős lesz. utólag szívás a konzolt állítani, leszedni meg nem akarom, mert mint a hímestojást úgy kezeltem, olyan vékony. (Pedig TV gyárban dolgoztam, ahol jó pár TV-t emelgettem, de ezt nagyon féltem ) De a betekintési szög nagysága miatt visszaállítom egyenesre.
@Phülöp elsőre nem találtam, de nem sok időm volt, majd ránézek tüzetesebben. Amikor a gyerekek alszonak, akkor van időm, csak mire elaltatom őket, én is hulla vagyok -
félisten
válasz Makkos86 #35512 üzenetére
Tkp. jó lett így is, grats hozzá! Innen nézve egész látványos az a pengefal.
+
Szerintem az OLED-nek jók a betekintési szögei, én nem feltétlenül dönteném meg előre a fali konzolt.[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
rainman72
nagyúr
válasz Makkos86 #35512 üzenetére
55Oled806 nagyon jó tetszik
A megoldás is
"így az alsó sor ambi erőteljesebb, de nem annyira zavaró."
Nem káromkodni
Inkább állítsd egyenesbe.
Am nekem is nagy tvi-m vannak/lesznek de tök el lehet lenni az 55"-al is annyira leköt a képminősége[ Szerkesztve ]
-
Makkos86
csendes tag
Végül a nagyobb mellett (55OLED 806/12) döntöttem, és pont ez fogalmazódott meg bennem is, mint amit Te írsz!
Köszi mindenkinek a segítséget, nagyon tetszik a TV, és az ambilight is megfelel így nekem kicsit még a konzol miatt bukik a tv (magasság/kanapéhoz még állítgatok), így az alsó sor ambi erőteljesebb, de nem annyira zavaró. Kicsit még variálok majd. Még nem sok időm volt, gyorsan kellett megvenni, mert elkezdtek eltűnni a webshopokból ezek a TV-k, gondolom kifuttatják...
A menüt még majd állítgatom, bár elsőre minden jónak tűnik, a hangrendszerrel is egyből kommunikált, a Digi csatornák is rendben vannak, a fények is okék elsőre. Ami meglepett, hogy a gyári lejátszó a külső winyóról szaggatva vitte a videót (4k), gyorsan leszedtem egy VLC-t, azzal jó lett.
-
bagyesz70
csendes tag
Sziasztok,
Tudtok ajánlani 48-as tv-hez asztali (ha lehet karos) konzolt. VESA 300x200.
Monitornak is használnám. Kb. 15 kg.Köszi: T.
-
Kroni1
veterán
válasz rainman72 #35509 üzenetére
Szia!
Én benne vagyok a cserében ha neked is megfelel, de most már küldök hozzá valami ajándékot is, ha másodszor is te oldod meg a problémámat..
Egyébként megy a 8505 a 7906 távjával, engem idegesitett is hogy az új tévé beállításakor automatikusan nyomogatta nekem a nagyot is a háttérben. De próbáld ki te is, az a tuti.
Na viszont akkor innentől már folytassuk privátban, irok neked ott!
[ Szerkesztve ]
-
Kroni1
veterán
válasz rainman72 #35506 üzenetére
Nem a pech miatt, ez a gyari távja.. A tévében ott a funkció, a távon meg nincs mikrofon igen. Kulfoldi forumon is sokan rácsodálkoztak, ahogy én is. A tavalyi tévé távjával párositva megy a hang, de a sajátja nem bluetooth-os. Ez elég fura, de ez van, nem világvége mert gyerekeknek lesz, de néha talán ott is jól jött volna a dolog. Pedig ebben a google assistant tud olyat is, hogy kikapcsolt állapotban is használható.
-
vottokar
senior tag
válasz rainman72 #35506 üzenetére
Az jó lesz, mert a gyerek hasonló tv-jén (43PUS7956) szintén kellene a hangvezérlés..
Kroni1: Amúgy nem infrás a gyári távirányító? (7906) A gyerekét csak kipróbáltuk, hogy működik-e, de ezt nem is néztem. Sajnos az androidos TV Remote alkalmazást nem tudtam gyorsba működő készre varázsolni, pedig a 8536-osunkat viszi az biztos.
[ Szerkesztve ]
"Hát te meg ki a tö*öm vagy, hogy bundában szeded itt a málnát?"
-
rainman72
nagyúr
válasz Kroni1 #35505 üzenetére
Csak nem vagy olyan peches hogy megint másik távot kaptál?
Jövő héten jön egy ilyen tv,majd meglesem mit tud pontosan.
Most hogy kell ezt pontosan érteni?
A tv-ben van ilyen funkció csak a távról lemaradt a gomb meg a mic.?
A 8505 távja működteti?[ Szerkesztve ]
-
Kroni1
veterán
Pus7906 tulajoktól kérdezem, hogy nekik sincs mikrofon a tévéhez kapott táviranyitóban igaz?! Én a 8505-ön ezt nagyon megszerettem, ezek után ezt hiányolom kicsit a gyerekeknek vett tévéböl.. A hangvezérlés angol nyelven beallitható de a gyári rc-vel ez akkor nem is megy ezek szerint?! Vagy csak én csinálok rosszul valamit?!
[ Szerkesztve ]
-
rainman72
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #35503 üzenetére
130-140e lenne a tippem.
De amilyen a magyar úgy is kevesebbet fog mondani[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
üdv,
mit érhet egy 50PUS8545, 2021 májustól 2 év magyar garival? (csak mivel kalkuláljak, ha cserélnék)
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
alaves
addikt
válasz balazska92 #35500 üzenetére
Philips-en: 'HDMI Ultra HD: optimális'. A 7906-on nincs ilyen, a beállítást a HDMI jelhez automatikusan igazítja.
Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
-
Kroni1
veterán
" azért van cél vas, hogy azon legyen jó."
Pedig az általad vásárolt android-os tévé épphogy egész jól elmuzsikál lejátszóként is, viszonylag erős processzor, ingyenesen elérhető rá a KODI, Plex, stb. és egész fluid a rendszersebesség is szerintem. Talán a kadenciahelyesség ami hiányozhat belőle.
Régebben kacsingattam egy nVidia Shield TV vagy egy apple 4k felé, de sok hiányosságuk volt azoknak is, az apple-ből nekem hiányozna a DTS és a RAW hangformátumok támogatása, és az sem igazán tetszik hogy a HD hangokat többcsatornás LPCM-ben küldi tovább.
A képminőségük nagyon jó, de pl. egyik említett lejátszó sem tudja a HDR10+ -t, az apple box még a HLG-t sem, bár ez őszintén szólva nem nagy érvágás. Szóval alapvetően én is egyetértek a célhardver megoldásokkal, de manapság már annyi formátum meg funkció van, hogy valami mindenképp hiányozni fog, meg kell keresni mi az ami nekünk fontos. Sokévnyi box-ozás után nekem a philips tévék beépített droidos lejátszója teljesen vállalható, az én szempontomból most kb ez jár a legkevesebb kompromisszummal.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Ukrajnai háború
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Asszociációs játék. :)
- Opel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Formula-1
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest