-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
Sziasztok.
Lassan 2 éve nyúzok egy 210k kilóméterrel megáldott B-s Corsa Van-t. Teljesen elégedett vagyok vele...eddig még nem hagyott cserben...
Lassan utód után szeretnék nézni, de csak lassan...sajna anyagiak miatt részlet lesz belőle.
Ami törtem a fejem és még ki is bírnám az egy C-s Corsa lenne...
1.4 benzin vagy 1.3 diesel? Vkinek tapasztalata? Egy picit tartok a diesel kocsiktól bár jókat lehet hallani róluk...Sajna eddig Opelt nem tudtam kipróbálni csak egy Polo-t, de az nagyon tetszett. Jól megy...vmivel pörgősebb, mint a mostani Corsa-m, de fogyasztásban nagyon jó ami nagyon fontos szempont most már nála (Huligán éveimen túl vok
).
Ebben a kategóriában és évjáratban (2004) van még pár jelöltem...az ár kb uaz. Fabia nem köll, Golf nem köll, Polo nem köll...okokat nem mondom. Ami még elgondolkodtatott az a Lacetti (pofás jószág, de lehet csak ízlés ficamom van). Bááár róla sehol semmit nem lehet olvasni...ismerősök között sincs senkinek.
Várom a véleményeket...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Új autó elsősegély doboz 2030 augusztusig jó
- AKCIÓ! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).