Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
Sziasztok.
Lassan 2 éve nyúzok egy 210k kilóméterrel megáldott B-s Corsa Van-t. Teljesen elégedett vagyok vele...eddig még nem hagyott cserben...
Lassan utód után szeretnék nézni, de csak lassan...sajna anyagiak miatt részlet lesz belőle.
Ami törtem a fejem és még ki is bírnám az egy C-s Corsa lenne...
1.4 benzin vagy 1.3 diesel? Vkinek tapasztalata? Egy picit tartok a diesel kocsiktól bár jókat lehet hallani róluk...Sajna eddig Opelt nem tudtam kipróbálni csak egy Polo-t, de az nagyon tetszett. Jól megy...vmivel pörgősebb, mint a mostani Corsa-m, de fogyasztásban nagyon jó ami nagyon fontos szempont most már nála (Huligán éveimen túl vok
).
Ebben a kategóriában és évjáratban (2004) van még pár jelöltem...az ár kb uaz. Fabia nem köll, Golf nem köll, Polo nem köll...okokat nem mondom. Ami még elgondolkodtatott az a Lacetti (pofás jószág, de lehet csak ízlés ficamom van). Bááár róla sehol semmit nem lehet olvasni...ismerősök között sincs senkinek.
Várom a véleményeket...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- iPhone topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Goddess of Victory:Nikke
- Disney+
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Óra topik
- További aktív témák...
- Eladó egy teljesen új Dahua kamera rendszer szett 9 kamera és rögzítő egység
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Guide PC230 ipari hőkamera eladó!
- Nokian WR SUV 4 XL 255/65 R17
- Hétvégi akció! - ÚJ Drillpro akkus kéziszerszám készlet Sarokcsiszoló/Ütvecsavarozó/Fúró
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R7 1800X 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA 400W
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- Amazfit GTR Mini okos óra
- Apple iPhone 16 Pro-White Titanium-128GB-Akku:97% - Megkímélt Újszerű állapot!Jótállás:2028.05-ig
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB LIAN LI LANCOOL 207 Digital 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).