Hirdetés
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mohabá 007
aktív tag
válasz
gzbotii
üzenetére
Meg a totyogáshoz annyit, nagyváros, elkerülő utak, ahol 50-es tábla van, jóformán mindenki 80-al megy a 2x 2 sávon...felbecsülhetetlen amikor egy kocsisor beér egy 30 szerencsétlenkedőt...csak győzzed taposni a féket aztán.

Ahol 50-es tábla van,és akik ezt betartják,azok tötymörgő szerencsétlenkedők,akik viszont 80-nal mennek,
azok menő manók.Szerinted.
Szerintem gyorshajtók,akik szabályt szegnek.Ilyen helyeken mérnek nagyon gyakran a sünök,mert biztosak benne,hogy dől a lé.nem egy helyről hallottam, olyanoknak van még könyve, hogy már 40m-re se lát el...na az ilyenek biztos jó sofőrök lehetnek
Sok fiatal,még több korosabb személy van,aki szemüveg nélkül nem lát távolabb 40 méternél.Ez nem a kortól függ.Ezekben az esetekben az orvos az alkalmassági vizsgálaton megjelöli,hogy csak szemüvegben vezethet,ami a jogosítványon bejegyzésre kerül.Rendőri ellenőrzéskor (igazoltatáskor) azonnal látni,van e rajta szemüveg.Ha nincs,Biztos a bünti.SŐT! Aki csak szemüvegben vezethet,annak az autóban kötelező a tartalék szemüveg.Tehát ha szemeden a szemüveg, de nincs tartalék a kocsiban azért is bünti jár.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Olcsóbb lett a Game Pass Ultimate, de a Call of Dutyért cserébe várni kell
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Bemutatta a Panther Lake kiscica verzióját az Intel
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - ASUS ROG Strix XG27ACS Monitor! 2560x1440 / 1ms / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- Honor Magic 7 Lite 256GB Graphite Megkímélt állapot 8GB RAM 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szerintem gyorshajtók,akik szabályt szegnek.Ilyen helyeken mérnek nagyon gyakran a sünök,mert biztosak benne,hogy dől a lé.