Hirdetés
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Calogero
addikt
Mi is voltunk nyíltnapon.
Először a Corsát próbáltuk ki. 1.4 motorral.
Nagyon ment, tetszett nagyon, a sebbesség váltó ténleg szupi. A pedálok jól elvannak helyezve nem olyan kaki módon mint a Focusban volt. A Külső nagyon tetszik. Ez a kerek forma sokkan jobban áll a Corsának mint az Astranák (az utobbi szerintem még mindig undorító). Viszont a belső az Astának jobb. Nekem a Corsáé egy kicsit giccses.
Sokan kérdik hogy miért az Astrát választottam megvételkor ha nem tetszik az autró külseje. Egyszerű rá a válasz, több időt töltök az autón belül, mint kívül. Az Astra beljese nagyon megfogott.
Az Astra kényelmesebb.
Mire kikocsikáztuk magunkat, szólt a kereskedőnk, hogy itt egy Easytronicos Astra is. Kezdtem örülni hogy végre megjött a mienk, de sajnos a mienk bár 100% hogy csak tavasszal jön meg.
Megnéztük az Astrát is. Az Easytronic váltó nagyon megtetszett.
Nem bántuk meg hogy az Astrát rendeltük meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Philips EP5441/50 automata kávéfőző - Patika állapot - Philips garancia 2027.03.19.
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Polycom G7500 - Videokonferencia rendszer csomag- Új dobozos
- PowerColor RX 6600 8GB GDDR6 Fighter
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750XT 12GB ASUS A31 PLUS TG ARGB Seasonic750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
- Apple iPhone 13 Pro Max 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest