- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz
ROLI22 #113145 üzenetére
Miért nem éltél az azonnali cserével, ill. elállással?
Hibás teljesítés esetén 3 napon belül azonnali cserére vagy jogosult, ami történt pedig azon túl is minden vitán felüli alap volna az elállásra is. (Amit a törvény szerint egyébként sem kell megindokolnod, de itt a történet ráadásul magáért beszél.)
-
szkutyi
addikt
válasz
Pro Koryak #113140 üzenetére
Nemrossz..fullos hw...de szoftver?
Amikor megvettem a tcl c835-öt akkoris az volt hogy brutál a hw....aztán hiába...szarabbnal szarabb fw-k és frissitései és a rossz zonakezelés...plussz a rossz betekintési szög stb stb.
Csak úgy húzta a szemem..nem tudom milyen technológia van benne, de nagyon fárasztó volt a szememnek...:/
Amugy mondom leírva tetszik amit látok... -
Piftuka
veterán
válasz
ROLI22 #113134 üzenetére
Szomorú, hogy a vadonat új, 800 ezres LG csúcsmodell esetében rögtön alaplap cserével kell szembesülnie bárkinek!
Az mindenesetre legalább jó dolog, hogy garanciális szerviz szempontjából a hazai piacon az LG talán a legkorrektebb, és a jótállási időn belül általában zokszó nélkül cseréli a hibás alkatrészeket.
Anno a CX és C1 sorozatot hírhedten gyatra minőségű alaplappal szerelték.
Remélhetőleg a G5 esetében nem ez a helyzet...! Egyébként erre nem kérdeztél rá a szakembernél? -
Rewmac
aktív tag
válasz
patrikcoc #113124 üzenetére
Annyi minden bajom volt már OLED-el, hogy lehet G2-met nem G4-re, hanem TCL C8K-ra fogom cserélni. Elkezdett a 2 hónapos G2 panel a tinting mellett igen erősen bandingelni pedig tréneltem a panelt stb. Kicsit meguntam. 7 OLED TV van most itt és nem tudom mikor melyik fog beszarni.
-
-
Mankó
veterán
válasz
warren29 #113061 üzenetére
G3 + Sonos Arc ultra esetén, tv-n futó streaming esetén mindent átenged a Sonosra. DTS HD MA -ból csak a DTS HD 5.1 szól. Amikor Arcam AVR390 erősítő volt akkor is így történt, de a TrueHD, atmos már nem szólt csak 5.1-ben, mert az Arcam nem eArc volt.
A G3 még tudja a DTS 5.1-et, át is engedi. De a G4, G5 már nem tudja leírás szerint a DTS-t, szóval pass, hogy az átmegy e. Ezzel számolj!
Filmek nálam dedikált lejátszóról futnak, ott szól minden ahogy kell, DTS-ből csak az 5.1, mert a Sonos csak azt ismeri, de azt nagyon szépen prezentálja. -
zonusz
aktív tag
lejárt a szerkesztési időm. Tudom, hogy a Panasonic még nem nagyon van, de ahol látok ott mind A, B-t nem látok, pedig van különbség. A meghibásodásra direkt nem kérdeztem, tudom total lutri. Csak azokat kérdeztem, amik vagy általánosan jelentkező problémák, vagy többet olvastam róla itt a topikban. Köszönöm, hogy türelemmel viseltek, kezdő - se - vagyok.
-
Mankó
veterán
válasz
IntelKiller7 #113039 üzenetére
Szia
[link] 29 perctől megtalálod a Series X-re vonatkozó beállításokat. A kép beállítások is sokat javítanak SDR és HDR fronton.
-
zonusz
aktív tag
Sziasztok!
Teljesen amatőr kérdés, de soha nem volt még OLED tv-m. Szeretnék venni egy Panasonic, vagy Sony OLED-t, kérdésem, hogy mennyi idő után válik láthatóvá a panel öregedése, halott pixelek a széleken, fényerő csökkenés, szín tompulás,egyéb ilyen jellegű problémák. Remélem csupa felesleges problémát vetettem fel. TV-55Z95BEG lenne az egyik, BRAVIA 8 a másik. -
ρσгτσ
addikt
válasz
z0d1@Ku$ #113113 üzenetére
Az összefoglalóban van rövid leírás, hogy hogyan lehet megállapítani. De elvileg! így van, ahogy írtam. Biztosabb az online rendelés és a 14 napos elállás.
Mert az a baj, hogy időnként a kereskedők sem tudják mit árulnak. Csak kidobnak egy típusszámot az oldalra.
Még nagyon kevés vásárlás, és ezzel együtt nagyon kevés visszajelzés van, hogy biztosat tudjon állítani bárki is. Samsung meg szeret kavarni a régiókkal, panelekkel.
-
z0d1@Ku$
senior tag
Sziasztok,
lehet hülye kérdés, de nem találtam egyértelmű választ. A samsung S90F modellek közül mindegyik QD? Ez lenne az első oledem, egy VA paneles philipset váltana..65-ös méretben ruháznék be egyre és nem is vagyok az a típus, aki évente vesz új tv-t.. -
warren29
aktív tag
válasz
eL Geri #113096 üzenetére
A sima DTS és a DTS HD Master Audio között nagyon nagy a külömbség.
Nem csak olyan mintha jobb lenne hanem sokkal jobb.
Dinamikában, térben, mélyek tekintetében... klasszissal jobb.Azt nehezen tudom elképzelni hogy az erősítőd kiírja hogy DTS HD de valójában csak sima DTS.
-
válasz
eL Geri #113100 üzenetére
Ezek csatorna alapú hangformátumok is elég jók már, na de a dolby atmos meg a dtsX ami igazán odaver.
érdekes, hogy minap néztem egy céges a55-n a félelem utcájá 1-2-3-at a hotelben és a térérzetet simán tudta virtualizálni a telefon egy egy jelenetnél, teljesen le voltam döbbenve milyen ügyesen csapják be a fület, pedig az atmos se mai technika már.Napokon belül érkezik a Q990D-m, lesz mit tesztelnem
-
John D'oh
aktív tag
Amúgy ha már streamingről offolunk (aztán be is fejeztem) leírom mert picit ide kapcsolódik, hogy mennyire örülök hogy eddig vártam a Trónok harca újranézéssel. Emlékszem anno 2011-ben az első évadot még a 40" Samsung LCD-n néztem valami borzalmas minőségű (bár az elérhető legjobb) HDTVrip formájában. Ehhez képest most a 77" oleden 4k Bluray forrást nézve....komolyan mondom örömmel lenyomok akár 3 részt 1seggel
Érdemes volt várni, ez a sorozat különösen jól mutat a nagy képernyőn arról nem beszélve hogy a rengeteg sötét jelenetnél ezúttal a részleteket is látom hála az S95D-nek és a magas bitrátának.
-
John D'oh
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fujifilm X
- DOOM - The Dark Ages
- Gyúrósok ide!
- Projektor topic
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Gurulunk, WAZE?!
- Everest / AIDA64 topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest