Hirdetés
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik
- HP notebook topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@trixfan
addikt
válasz
Vhiktor
üzenetére
Értelek abszolút, amúgy is lehet ráférne a colorimeter-hez korrekciós mátrixot csinálni spectro-val. Gondolkodtam rajta, hogy az általam használt fényerőhöz lenne jó kalibrálni a plazmát. Nálam szó szerint megjelenítő, egyáltalán nem a hagyományos értelemben vett TV. Akár gaming, akár film megy én mindig sötétítek valamennyire. Sosem szerettem nappali fényben nézni semmit, max ha dolgozom laptop kijelzőről, internetezés, stb… Egyszerűen imádom a nyugodt képét és a natív 24p megjelenítést. A 60 fps játékok olyanok mint egy 120Hz-ces megjelenítő és mindeközben van egy “analóg” érzete a képnek.
Ezt amúgy gondolom feltenni kérdésként a projektoros topikban majd, hogy ki hogy áll a nagy panelek felé való elmozdulással. Főleg azok akik régebb óta vetítenek, de nem feltétlenül külön épített nagy mozijuk van. Pont a 120” körüli szobába való HT méret állóvizét kavarták fel a 98”-115” panelek. Sajnos a 97” OLED-et nem tudom megfizetni jelenleg, viszont egy ilyen TCL, Hisense csábító. Csak hát alapjában az LCD-nek az a “vékony” képe ami mindig zavart.
Hú ez nagyon off lett itt, elnézést kérek!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 92% akku 6 hónap garancia
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs