Hirdetés
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Kétarcú űrutazás: az Artemis II startra kész, a Starlinert elmarasztalták
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Visszahozta a sírból a G-Drive márkanevet a Western Digital
- Komplex intelligencia a Gemini 3.1 Pro fókuszában
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dudee
senior tag
Kiszúrtamt tegnap egy “effektet” G3on, ami azért nem túl szép dolog ettől a kategóriától. Bizonyára ismert dologról van szó, és vmi limitálás lehet a háttérben, de még csak most láttam ilyet: talán Home cinema módban néztem egy filmet kimaxolva az oled brightnesst, és egyszercsak az egész kép (nem statikus jelenet) fényereje látványosan csökkent a teljes területen éppen akkor amikor felugrott a subtitle, aztàn felirat eltűntével vissza..és ez ide-oda egy bizonyos jelentnél.
Levettem az Oled Brightnesst kb 70re, de ott is ugyanúgy. Nem igazán szép dolog.
Akkor nem jutott eszembe, de lehet hogy a static logo beégését csökkentő funkció okozza (High-on van most nálam), de ha ez a jobbik eset is van, akkor meg elég béna az implementáció…találkoztatok már ilyesmivel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic 8 Lite 8/256GB Midnight Black használt, újszerű garancia 2029.02.11-ig
- Beszámítás! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor