Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
YelaWolf001
csendes újonc
Szevasztok!
A tv-m: LG C2 (55 colos). Lehetséges, hogy velem van a gond, de nekem sehogy sem tudott ráállni a szemem a Meleg 50 színhőmérsékletre (pedig sok helyen az az ajánlott, tudom), ezért néhány perc használat után mindig visszavettem Meleg 10-20 körülire. Most Meleg 20-ason használom egy ideje. Egyértelmű, hogy nem a Hideg színhőmérséklet a jó, de Meleg 50-en túlságosan vöröses, túlságosan barnás színvilágot tapasztalok, főleg az emberek bőrén figyelhető meg az adott tartalmakon. Persze ez valamilyen szinten tartalomfüggő is, de a Meleg 50-es rettenetesen sok nekem. Tényleg a Meleg 50 lenne a legközelebb a valós színekhez? A szememmel semmi probléma, tűélesen látok a szemüvegembe, amit használok is, időnként járok szemészetre is, és színvak sem vagyok. A tv-vel sincs baj. A téma óriási szakértője nem vagyok, de a valósághoz elméletileg tényleg a Meleg 50 van a legközelebb? A túl Hideg LCD féle színek sem annyira jók.
Új hozzászólás Aktív témák
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Le Mans Ultimate
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- VR topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor