Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
válasz
Ren Hoek
üzenetére
Ahogy kifejtettétek a BFI a mozgásmegjelenítést hivatott növelni. De ugye plazmánál csak FHD volt a 4K-nál állítólag még rosszabb a helyzet. Sony OLED-nél két opció van, alacsony és magas(van egy csúszka is, de arra se látok változást). Magasnál olyan szinten villog a kép hogy öröm nézni
, persze alacsony értéknél semmit nem lehet észrevenni a kikapcsolt állapothoz képest. Nekem az a fura az egészben, hogy a mérnökök nem látják hogy a BFI nem jó? Vagy az interpolációnál képhibák jelentkeznek? Ez olyan mintha csak beleraknak ilyen-olyan opciókat ami a gyakorlatban nem sokat ér. Az eddigi összes tévémen minden sz@r ficsört kikapcsoltam mert egyszerűen úgy volt jó a kép. A judderen én se tudtam javítani, az 50fps videóknál nincs de ugye az meg nem mozis. Szóval még mindig itt tartunk egy akár többmillás tévénél. Szégyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- ÚJ, BONTATLAN Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL dec. 31 éjfélig!!
- LG OLED C1 55"
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- SAMSUNG (QE65S90CAT 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
, persze alacsony értéknél semmit nem lehet észrevenni a kikapcsolt állapothoz képest. Nekem az a fura az egészben, hogy a mérnökök nem látják hogy a BFI nem jó? Vagy az interpolációnál képhibák jelentkeznek? Ez olyan mintha csak beleraknak ilyen-olyan opciókat ami a gyakorlatban nem sokat ér. Az eddigi összes tévémen minden sz@r ficsört kikapcsoltam mert egyszerűen úgy volt jó a kép. A judderen én se tudtam javítani, az 50fps videóknál nincs de ugye az meg nem mozis. Szóval még mindig itt tartunk egy akár többmillás tévénél. Szégyen.
Vhiktor