- TCL LCD és LED TV-k
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Nyomtató topik
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
junkpod
üzenetére
Nem nagyon hiszem én sem ,hogy olyan “rettentő” rossz lenne a készülék gyári kalibrációval.
Én is csak a képmódok között váltok ,egyéni t meg beállítottam estére meleg / alacsonyabb fényerőre ,minden gyári.
Abban sem vagyok biztos ,hogy ha kalibrálnák a készülékem jobban tetszene és nagyobb élményt nyújtana mint most ,
Kalibrálás a színhűség miatt ajánlott munkára és nem egy felhasználói élményre.Annak a TV nek vlmi baja volt ,én mondjuk biztos vissza küldtem volna ha gyári állapotban is nagyon fals ,Sony pont nem erről híres.
Az összes gyárilag kalibrált készülék tisztasága kimagasló a többi gyártó készülékéhez képest ,de ezzel nem mondok újat annak aki ilyen TV ket használ és vásárol régóta.
Erről egy áruházi eladó ,vagy TV kereskedelemben jártas illető több erősítést tudna adni ha már nekünk mint felhasználók (vagyunk egy páran) nem hisznek.
- Mondjuk ez annyira nem mérvadó mert vissza lehet nullázni minden beállítást.Szerk.
Az is lehet ,a felhasználónak sikerült még jobban elállítani a kep beállítást mire hívott segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Szerény teleppel érkezik a Galaxy A37/A57
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Futás, futópályák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Filmvilág
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4598, 100% Akkumulátor
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - Lenovo LOQ i5-14400F / 32GB DDR5 / 1TB SSD / RTX 5060! BeszámítOK!
- Alienware 500HZ AW2524HF 24,5" Monitor 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor