- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
TechN7ne #92959 üzenetére
Csak így manapság már nem lehet élni. A technika fejlődésével egyre bonyolultabb eszközöket használunk és mindig nyitottnak kell lennie új ismeretek elsajátítására.
Ez régen tök jó és igaz volt, hogy megveszek valamit és használok. Biztos van sok olyan ember is, aki vesz valamit és semmit nem csinál vele...de azért van ekkora tudás és beállítási lehetőség ezekben az eszközökben, hogy mindenki a saját igényeire tudja szabni.
Ha ezt nem teszi meg, akkor a saját korlátainak a rabja marad. Azt beismerem én is, hogy egy Sony TV sokkal alkalmasabb arra, hogy külön felhasználói beállítások nélkül használd. De az már nem igaz, hogy ott is "tökéletes" a gyári beállítás.
Szerk.:
Én minden TV -t beállítok és bár nincsenek olyan eszközeim, illetve nincs akkora tudás a birtokomban, mint például Vhiktor -nak, de mindegyik márkánál be tudtam lőni a számomra megfelelő értékeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jabra Evolve 2 55 UC Graphite!!! Beszámítok!!!
- Eladó egy Bose Quiet comfort 25 dobozával aktív zajszűrés
- Samsung The Freestyle Gen. 2 Hordozható Smart Projektor + Samsung Battery Base akksi!
- LG (OLED77B49LA ) 195CM 4K SMART PRÉMIUM OLED 120HZ UJ MODELL! AKCIÓ!
- Jabra Evolve2 85 Vezeték Nélküli Fejhallgató!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest