Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Milyen egeret válasszak?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- NVIDIA® driverek topikja
- Home server / házi szerver építése
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SeatZola
őstag
válasz
szkutyi
üzenetére
Persze, ez teljesen jogos. Csak azért írtam le, amit tapasztaltam, mert én úgy voltam a netes tesztek alapján, hogy a G3 képe sokkal jobban tetszett, de élőben meg kb egálban volt az S95C képével. Ami viszont sokkal sokkal jobban tetszik a G3 esetében az a falra szerelt állapotban a tv formája és az hogy olyan stabil forma a fém hátlappal. Amúgy a support miatt én is félnék a Samsungtól, de nekem eddig szerencsére nem volt szükségem rá az eddigi Samsung LED tévéimnél (65QN90, 65Q80, UE60H7000). De ezek ellenére nem szeretnék úgy járni, mint itt páran, hogy beszart a tv és a Samsung tesz rá nagyívben hogy garban javítsa, stb. Mondjuk erre is van megoldás +40eFt-ért gold biztosítás és az véletlen törésre is fizet. Amúgy nehezen venné be a gyomrom, de ha a Samsung igy kitolna velem, akkor simán meglépném azért. Más: itt a boltban lehet kalibrálást is kérni. Azt mondta az ismerősöm, hogy az S95C-k a gyári dobozból szinte 99%-ra tökéletesen voltak gyárilag kalibrálva. Régi ismerős, nem csak Samsung vagy LG párti, nem szokott félre informálni eddig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- Samsung kuponkunyeráló
- Gaming notebook topik
- Milyen egeret válasszak?
- Futás, futópályák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Arc Raiders
- CES 2026: Kezemben a Razr Fold
- További aktív témák...
- LGOLED55 G51LW TV 2025 . Új bontatlan garancia 3év.
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- BOMBA ÁR:Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- LG OLED55G43LS Gyári Garancia Számlával
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia!
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor