Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Az SSD elfárad… a RAM miért nem?
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ribarszki
őstag
válasz
Vhiktor
üzenetére
Köszönöm a rövid beszámolót a JZ1500-ról. A B8-nál az volt a gondom, hogy out of the box egyik képbeállítás sem volt megfelelő. Előtte kalibrált projektorral házimoziztam, és rögtön feltűnt, hogy a WB ISF módban sem az igaz. A színekkel is volt gond. Ezért egy i1display stúdióval beklaibráltam az sor nappali-éjszakai módot. Így sokkal jobb lett, de a HDR-hez nem tudok hozzászagolni.
Olyan tévét keresnék ami out of the box is korrekt wb-t és színképet ad, kalibrálás nélkül is mind sdr-ben és hdr-ben. Legalábbis azt lássam amit a rendező elképzelt. (Kalibrálás után meg azon parázok, hogy egy frissítés hazavágja az aktuális beállításokat. Meg nem árt évente rákalibrálni..)
Eddigi olvasgatások alapján azt látom, hogy a Panasonic JZ1500/2000 lenne a megfelelő a számomra. Jól gondolom?
(Múltkor volt egy MM-os Sony 65A90JAEP 660k-ért... azt sajnos lekéstem.. Bár a Pana valahogy szimpatikusabb mint a Sony).Bár így házi i1Display kalibrálással a B8 is korrekt, de a HDR adással nem vagyok kibékülve..
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- LG OLED65C41LA OLED evo 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG OLED55G42LW OLED evo 3+2 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- LG UltraGear Gaming Monitorok : FRISS -30%
- Új Asus Vivobook 15 FHD OLED Ryzen5 7520U 4.3Ghz 16GB DDR5 512GB SSD Radeon 610M Win11 Garancia
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A320M R3 1200 8GB DDR4 370GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest