Hirdetés
- Sózd a jégakkut! Megoldotta a CATL a téli akkuproblémákat
- Mostantól több képkockát generálhat az új Arc meghajtó
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneel_hu
addikt
válasz
Ren Hoek
üzenetére
Jó kérdés.
24p-s anyag esetében...- Rajzfilmek TruMotion off, REAL CINEMA ON (tehát rendes 24p, nincs interpoláció
- Sorozatok, akkor is ha tele van akciójelenetekkel... maximum 2:0-és interpoláció, de van ahol az 1:0 is elég. (3:3 nekem már szappan feeling)Artifact is akkor jön elő ha szar a forrásod, vagy túl sok a homogén felület. (pl élességi tartományon kívüli homogén felület jelentős mozgása... pl ilyen amikor akcióban svenkel a kamera)
De összességében akkor zavaró az artifact-mennyiség ha szar a forrás/kódolás.LCD tévém sose volt, úgyhogy nem tudom hasonlítani ahhoz.
Plazmám van a gyerekszobában, nem egy komoly modell de mégiscsak plazma.
Azt a mozgásmegjelenítést OLED-en TruMotionnal csak izzadva lehet kihozni ami ennek van, a plazma pedig állítgatás nélkül is jó.
Sőt...akárhogyan is állítgatod, artifact mindig lesz. Legfeljebb nem túl nagy, és akkor mázlid van.Ha sok akciófilmeket néznék, akkor szerintem az OLED még felejtős lenne. (sajnos)

Egy szó mint száz... ha a bölcsek kövét keresed TruMotion-témában akkor nem fogod meglelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Vhiktor