Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • EmThor

    addikt

    Köszönöm a Vodafone webshop tippet az 55" lg c1-gyel kapcsolatban még egyszer, utólag is.

    Rendelés másnapján jött egy visszaigazoló email. 4-5 nappal későbbre lehetett a rendelés vége fele kérni a futárt, de 2 nap múlva reggel jött az sms és nemsokára hívott a MPL futár h hoz csomagot. Kártyával ki lehetett fizetni. A doboz rendben volt. Eltelt még 2 nap mire volt időnk összerakni; a talp rész odaillesztése a tv aljához volt nehézkes kicsit, ettől függetlenül a hdtv test csatorna Vincent féle összeszerelési módszere működött. A tv hátuljáról rendben lejött a fólia. Az elejéről nem mert a piros fogódzkodó részek a kezünkben maradtak, de a fólia nem jött le. A nejem fel tudta piszkálni a szélét, így már sikerült levenni. A kép rendben van, még nem állítottam át semmit, de nagyon szép, a va panelos lcd-vel sem lehet összehasonlítani. Kontrasztos, 3d szerű. A mozgasmegjelenites is teljesen ok. Ha lesz időm még állítgatom majd a képbeállításokat. Köszi még egyszer!

    Előző 4 éves 4k va lcd tévéhez képest is megérte lecserélni, mert annyit fejlődött azóta is a technika és ez az oled képalkotási módszer teljesen más, ezt látni kell!

    Itt alattam kerdezte valaki: hdmi 2.1 miatt igen érdemes lecserélni, de a cx kifutó, legyen a c1.

    A 120hz én annyira nem vettem észre, ori+doom eternal esetében, de a kép annyival szebb, és a vrr is számít, h sztem erdemes cserelni, de meretben is nagyobbra mint a mostani tv.

    [ Szerkesztve ]

    Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!

Új hozzászólás Aktív témák