Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • goodwill

    tag

    válasz Ren Hoek #5974 üzenetére

    Na ezt most megkaptam... :DDD

    Nem SD-re folyik a magzatnedvem, csak pl egész nap úton vagyok, este megnézek egy híradót, na az nincs értelmes minőségben, királyit meg elvből nem nézek.

    Általában csak BDrippeket töltök le, mert az asszonynak nem mondhatom hogy "akkor 2 óra múlva már le is jön a..." szóval kb 720 ami van sok, meg most szedek le ész nélkül mindent FHD és BD25-50 minőségben, de ezt kb fél év alatt megesszük. Az asszony a fogatlan nyáladzóval nappal is néz paprika tv-t(ami még sd, mert hugh és a river cottage az nem FHD), meg este a bármilyen mozit, együtt, amikor a tejivó terrorista már merev röfögős nyálcsorgira vált. :P

    Értem amit írtok, de ugyanakkor megdöbbentő is. Gyakorlatilag lekukáztok egy eisa díjas tv-t. :Y

    Bár fingom sincs, lehet hogy a szálcsiszolásra kapott díjat, ami persze lehet, meg faszán adja a betáplált spec 4K-t, de azért na... tényleg ennyire szakadék egy Oled alatti LG panel? mert ha nem tévedek, akkor a Nano Cell a normál panel és az Oled közé van bepozizva. vagy ez csak bullshitmarketinghack?

    ok. értem, ma az oled a panel csúcsa. mindent sport és világos üzemmódban néztem, hogy az 5000 watt és 1600lux ne legyen agyszétütős. a fentieket ezek alapján írtam.

    gondolom egyikőtöknek sincs otthon 2 ilyen tv-je hogy lecsekkolhassam. :DDD pedig eskü fizetnék érte, és amíg nézem, addig adnék egy vigyorgó kakimatyit is hogy nektek is legyen élmény :DD

    szóval 65' cca500e-ért esélytelen lenne értelmes, nem megvetendő tv-re? (az árat úgy értem, hogy legalacsonyabb netes ár alatt -3-10% jutok hozzá kb bármihez MM garival)

    Milyen lehet egy vakon repülni? Olyan mint egy hülyén halni meg?!

Új hozzászólás Aktív témák