Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• norbertoth

senior tag

Na ismét jelentkezem. Először is mindenkinek aki rábeszélt, hogy CX és nem BX annak: :R :R
    Nagyon köszi! Én nem is gondoltam volna, hogy ekkora kül lesz a kettő között! Futár jött elvitte a bx-et, hozta is a cx-et (1,5 nap alatt lezajlott az egész) és be is üzemeltem. Nagyon durva súlya van a talpának :Y
    Beüzemelés után azonnal elindítottam azokat a videókat, amikkel problémám volt illetve abból adódóan más tartalmakkal is. Az egyik videónál talán egyszer reccent meg bár újbóli megnézésnél már nem is igazán, míg bx-en minden 10-20 másodpercben, itt szinte egyszer max de szinte semmi! Megnéztem a karácsonyi krónikák azon részét ahol az arc mozgása, elmosódása nagyon gáz volt, itt ugyancsak óriási a kül! Teljesen megfelel a szememnek, nincs zavaró jelenség. Itt nem csak 30-40%-os kül van a bx-hez képest hanem legalább 90% és nem túlzok ezzel. Még tesztelgetem, de amikkel baj volt, ott most nincs. Ja és ami még megdöbbentőbb, netflixen a F1 sorozat ami bx-en iszonyat beszaggatott jelenet váltásnál és tesóm led tv-jén is katasztrófa, itt is egy jó 80%-al jobb, előfordul még itt azért a reccenés de ez már elhanyagolható, meg forrás függő is, valamiért azt az apple tv 4k-m sem szerette. Gyorsabb a webos rendszer is, bár ez már elhanyagolható, a kép volt a legfontosabb. De bánom hogy nem hallgattam magamra karácsony előtt és nem a cx-et vettem, megspóroltam volna ezt a macerát, de azt mondom megérte, az a +31k (ahhoz képest amennyiért a bx-et vettem mert a telekomnál több mint máshol viszont a cx nekem 421k volt így) simán megérte. Így aki teheti szerintem CX-et vegyen mindenképp, én lebeszélném a BX-ről, ami tény hogy szuper tv, de a mozgásmegjelenítése (legalábbis az én finnyás szememnek) borzalom.
    Remélem semmi probléma nem lesz vele. Játékról nem tudok nyilatkozni mert nekem csak egy xbox one s konzolom van, ami nem 4k-s, majd ősszel jön mellé talán egy series x, mert ehhez már az dukál. :U

Új hozzászólás Aktív témák