- Máris kezeli a nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- A beérkező kérésekre figyelve frissítette North szériáját a Fractal
- Ez a pehelysúlyú egér talán még egy jeti kezébe is passzol
- Noctua-jubileum: 20 év, félmillió ingyenes rögzítőkészlet
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
wulfi
tag
válasz
jófejsrác
üzenetére
torma 1981
Hali.
Én pár napja Bx-et nyúzok, főként filmre, de konzolról befigyel egy kis játék is.
Filmeknél valóban észrevettem, hogy sötétebb részek el-elvesznek, de addig pöcögtettem a beállításokat még jó nem lett, hozzáteszem sötétben vagy besötétítve filmezek/játszok.
Sötét tartalmú játékkal eddig nem próbáltam, de mikor először kapcsoltam játékmódba konzolon majd megvakultam, ott én az oled fényerőt levettem elég rendesen, hogy kellemes legyen a szememnek.
A talp nem valami acélos...megtartja de stabil helyre kell rakni, hozzáérve elég billegős, mondjuk jövőhéten nálam falra kerül, így ez a része annyira nem izgat. Hangzásban és prociban a CX jobb, ahogy azt már más is írta. Proci szempontjából a felskálázás és a gyorsasága lehet meggyőzőbb, de még így is gyorsabb a Bx bárminél, amivel eddig dolgom volt, a felskálázás meg annyira nem izgat, ezek egyéni megítélés, fontosság kérdéseHa tehetitek válasszátok a Cx-et, jelenleg 50k a különbség annyit megér szerintem, én 65-ben vettem, ott már nagyobb volt a különbözet, ezért döntöttem a BX mellett, 55ben Cx-et vettem volna.
Ronam: Digis vagyok én is, ez nálam visszatérő probléma tv-től függetlenül.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mesterséges intelligencia topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE77S90CAT) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- GRUNDIG ( 55GOB9280) 140CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- LG OLED55G42LW OLED evo 3+2 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch Series 10 42mm Jet Black 96% (1év Garancia)
- Arany János - Kapcsos könyv
- Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Vhiktor