Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
válasz
Pityke78
üzenetére
Hét olyan képmódban senki se használja ezelet remélem...
más lehet a színhőmérséklete mindkettőnek ebben a mődban, attól még h ugyanúgy hívják. Az h mennyire kékes/vöröses a fehér az a színhőtől függ. Megnézve az első videót, nekem fehér.
(ode teszem még hozzá. H a fehér érzete nagyban függ a világítástól is. Ha egy kékes ledlámpákkal megvilágított helyen vagy tök mást tekint a szemed fehérnek mint egy sötét helyen. De ez mind mind állítható)
egyébként elég brutál h néz ki az első video oleden sötétben, köszi, tetszett
a második videót megnézve kalibrált hdr esetén nekem részletgazdagnak tűnt (itt a dinamic tonemapping lehet a különbség pl a két tévé között)
Lefotóztam telefonnal közelről meg távolról is, de egyrészt a kamera torzít másrészt nem hdr a fotó uh klippel is rendesen, de azért vmennyire talán látható h milyen a részletessége:
szerintem összehasonlításnak csak beállított képmód esetén van értelme s elsősorban olyan fényviszonyokban ahol használnád. Ha sötét szobában akkor elsötétített helyszínen pl
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 77B4 - 77" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG G4 65" OLED TV - 144Hz, fóliás, garanciális, gyári dobozában 4 év garancia
- LG (OLED83C43LA.) 210CM 4K SMART 120HZ OLED ! AKCIÓ!
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone SE (2020) / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:82%
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
más lehet a színhőmérséklete mindkettőnek ebben a mődban, attól még h ugyanúgy hívják. Az h mennyire kékes/vöröses a fehér az a színhőtől függ. Megnézve az első videót, nekem fehér.
Vhiktor