Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Segal
veterán
Akkor 1 kérdés mert a steam témában nem jutottam előbbre és hátha itt van valami trükk a problémára.
Múlthéten vettem egy LG OLED tv-t (48-ast) és egy 3080-as vga társaságában belekóstolhattam a 4K/120Hz HDR élménybe.
Viszont a HDR miatt jelenleg nem tud képet lopni a játékokban a steam kliens. Ez létezik hogy megoldhatatlan probléma vagy van rá valami trükk ahogy előcsalható belőle ez a funkció?
Steam témában azt írták hogy más a képformátum, ami mint kiderül igaz is, de itt meg ugye tele a téma OLED felhasználókkal akik gondolom szintén HDR módban játszanak, így gondoltam itt is felteszem a kérdést próba cseresznye alapon hátha tud valaki valami használható infóval szolgálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Universal Dock (MC746B/A) Eredeti csomagolásban, minden tartozékkal
- Beats Solo Buds // ÚJ // Számla + Garancia //
- Akcióban! Xiaomi Sound Outdoor (30 W) - Új, bontatlan, 2 év garancia!
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - SM-R630 - ÚJ-BONTATLAN! - AKÁR MÁSNAPI HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!
- Logitech Z906 5.1 hangfal rendszer
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G8: i7-10610U I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest