-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fisha
őstag
válasz
ktchris
üzenetére
Azért nem teljesen mindegy szerintem. Ha más nem is, de egy külső lejátszóval tudsz plusz szopókat okozni a képnek.

De nyilván a helyszínen a belsőt reális kipróbálni, és az igaz, hogy a fő probléma vizsgálatára elég. OLED-es mozgás magában vagy interpolációval.Amúgy én szaroztam a dologgal, mert bíztam benne, hogy esetleg jobb lesz a B9 interpolációja külső lejátszóval. Azt a forgatókönyvet kreáltam mérnöki fejjel köré, hogy több ideje maradhat a procinak erre, és esetleg okosan, skálázva írták meg. De nem, nem lett tőle jobb. Ha minden pöpecül be van állítva akkor ugyanolyan a külső lejátszóról, mint a belsőről. Ha nincs, akkor csak plusz szopó körök vannak, de ezek nem a TV problémái, szóval felesleges tesztelni a helyszínen.
Szóval mégis mindegy.

Új hozzászólás Aktív témák
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- E-roller topik
- Crimson Desert
- Dell notebook topic
- Napelem
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Samsung kuponkunyeráló
- Hardvergyűjtemény, avagy amikre büszkék vagyunk!
- További aktív témák...
- 65" S90C OLED 4K Smart TV 144hz (2023)
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- LG OLED 48C1 (OLED48C11LB) 4K 120Hz, G-sync
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 90% akku 6 hónap garancia
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor