Hirdetés
- Vezetékmentes, hordozható és még monitor is? Erre gyűjt(ött) a VUELIM
- A Switch 2 helyett a Steam Deckre fókuszál a Borderlands 4
- Szigszalag tartja egyben, és? Rekordközelben van a VGA-kiméra!
- Mesterien csapta le az OpenAI reklámparáját egyik konkurense
- Posztapokalipszis és nosztalgia szegezett a képernyő elé
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
janos666
üzenetére
Milyen képbeállításokkal nézted őket?
Ezt most mire érted?
3 nap alatt minden beállítást kipróbáltam, már rtings és több fórumot is feltúrtam, de mindig ugyanaz az érzésem volt, ha a Sony-n ment egy 4k HDR, akkor mellette az LG-nél olyan érzésem volt, mintha max 1440 lenne és ugyanezt éreztem az MM-ban is.
Sony tévé kellene, LG os-sel és minden f..sza lenne. :-D! Mert ez az android, egy akkora hulladék az AG8-on, hogy én nem is értem, miért nem fejleszt rá a sony sajátot.Persze, ha működik, akkor frankó, de gyakran hibázik. Ma épp láttam, hogy egy tetves tévé felvétel lejátszásakor is ledobta a rákötött ssd-t, azzal a szöveggel, hogy újra kell regisztrálni, mert csak úgy eltűnt. Mondjuk nem kellett újra regisztrálni, elég volt ki-be húzni, de akkor is. Na az ilyen dolgok egyszerűen szánalom 700 ezer körül.
Mindegy, lesz rendelve nvidia shield pro, aztán majd kiderül, engem már nem érdekel, úgyse én bámulom majd.A lényeg, hogy, mint nálam is, állejtős képminőség, nagyon frankó hang tévéhez képest, okádé rendszerrel. (AG9-en nincsenek ilyen rendszer gondok)
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED48C41LA OLED evo smart tv 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- LG OLED65G48LW 3 ÉV GYÁRI GARANCIA SZÁMLÁVAL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- nVidia Quadro RTX 3000 Max Q SFF - Garanciával
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor